Šta je novo?

Izbori 2024

vlast se drži na 4 stuba

1. strane ambasade tj strani interesi koji imaju najveći uticaj. Bez njihove saglasnosti neće se ništa menjati. Sa njima treba da radi opozicija, da se naprave dilovi i dobije podrška

2. službe koje su pod kontrolom pomenutih ambasada i koji će da rade kako im se kaže

3. kriminalno podzemje, koje je pod kontrolom službi i koje će promeniti stranu kada im službe to kažu

4. razgranata i disciplinovana partiska infrastruktura. Na njenom razmontiranju treba da radimo svi mi, da ljude koji su članovi bude jednostavno sramota što su to.

Poslednja izmena:
Ko je iz Kuršulije, danas može lepo da zaradi:

1737723571505.png

za ostale ništa, posebno za ćake koji hoće u biblioteku 😏:

1737723649773.png

Danas širom Srbije prelepe slike divnih ljudi! Ponosna sam na nas! Bravo!!!

Je l sada ide setnja nekom rutom ili sta? Da se prikljucimo negde ako ima neka ruta...

Idu do Opstine Novi Beograd pa ce valjda nazad, vidis da su nenormalni 🤣

Ja sam se naravno razboleo, obilo me se o glavu sto sam se ovde sprdao sa ljudima koji kukaju da im curi nos i boli ih grlo od zagadjenja 🤣

Ali valjda ce preko Mosta na Adi pa da se prikljucim kako god.

Јутрос у фирми (приватна) охрабрујућа сцена. У 11 и 15 цела фирма као по команди устала, људи обукли јакне и кренули ка нбг општини.

Oni izgleda salju i ljude iz Beograda na skup u Jagodinu jer sam video dva nova manja autobusa nemanjicko plave kako stoje sa zadnje strane Vera na nbg gde jedino dolaze kamioni za istovar robe. Prolazim tu svakog dana i nikad nije bilo nikakvog autobusa. Plus neko je na redditu okacio da autobusi cekaju ispred poreske u zemunu a i iza sava centra...

Ženska je pokosila više ljudi pod punim gasom, jedna osoba teže povređena.

Непозната женска особа ударила студенткињу у Улици Јурија Гагарина на Новом Београду, пошто се залетела возилом на окупљене грађане. Полиција у цивилу која је била уз учеснике протеста на Новом Београду зауставила је жену која је покушала да побегне.

Не могу да верујем да су је пандури у цивилу зауставили. Ја да сам на њиховом месту, пустио бих људе да је раставе за ово јер је заслужила. Ово што они раде води у сукоб. Измена: погрешна информација у вези возача Ситроена DS. Није Милица Стојановић, већ К.В. и има 24 године.

Poslednja izmena:
Vrh