Šta je novo?

Izbori 2024

Nikakav problem, neka dođe svako kad bude mogao. Ima nas sve više, više nego dovoljno, cela Srbija je na nogama.

Još par puta ovako ovim tempom i... biće gotovo.
I dalje sam ubeđen da će država biti neprepoznatljiva za 30 - 40 dana.

Tj. ne događa se ništa što bi me uverilo da neće.

Pridružiće se još nekoliko hiljada radnika generalnom štrajku.

I dalje sam ubeđen da će država biti neprepoznatljiva za 30 - 40 dana.

Tj. ne događa se ništa što bi me uverilo da neće.

Pridružiće se još nekoliko hiljada radnika generalnom štrajku.
thats-the-spirit-mike-mclusky.gif

Eto ga jos jedan na ,,a" pa posle toga nekih par slova 🤣

Studenti su ispred RTS-a. Navodno nije sigurno da će biti emitovan dnevnik.

Добар!
1737743672197.png

Храброст нема цену. Један, али вредан. Раскрница Џорџа Вашингтона и Таковске. Данас!
1737744480352.png

Идемо до победе!
200w (1).gif

Poslednja izmena:
U zavičaju večeras najavljen prvi protest. Do sada nije bilo blokada ni štrajkova. Prosveta nije uspela da obezbedi većinu za štrajk, deo nastavnika javno je podržao studente i to je to.
Par hrabrih privatnika danas ne radi.
Čekam info o broju autobusa ka Jagodini, poznati smo po ogromnom broju botova po glavi stanovnika. Obično bude 10+ buseva, na 25000 stanovnika po popisi je ogroman broj.
Jako lep protest i u usnulom Priboju. Prvi do sada.

Не знам за вас али мени је апсолутно одвратно ово наслађивање стањем и изјавама ове убоге сиротиње која је скупљења на контрамитингу Жвалавог. Нити знају зашто су дошли, шта се дешава, шта причају...А заједничко за скоро све интервјуисане јесте осмех проузрокован, делом осећајем непријатности због камере а делом срећом што их је неко нешто уопште и питао.

Сви скупа су углавном трагична последица још трагичнијих процеса у Србији. Срећни што се режим уопште и цима да их довуче на митинг.

Не знам за вас али мени је апсолутно одвратно ово наслађивање стањем и изјавама ове убоге сиротиње која је скупљења на контрамитингу Жвалавог. Нити знају зашто су дошли, шта се дешава, шта причају...А заједничко за скоро све интервјуисане јесте осмех проузрокован, делом осећајем непријатности због камере а делом срећом што их је неко нешто уопште и питао.

Сви скупа су углавном трагична последица још трагичнијих процеса у Србији. Срећни што се режим уопште и цима да их довуче на митинг.
Jedini problem je sto ih ima milion.

Vrh