Људи шта да вам кажем, ово данас у Новом Саду није виђено. Каква енергија, какве емоције. Од бола испред железничке станице, до јединства док се шета и осмеха међу људима док се поздрављаш са познаницима јер сада знате да осим што се познајете сте на истој страни разума. У канцеларију се враћамо спорадично, ко је како долазио са протеста, нисмо могли сви да будемо присутни током читаве шетње због посла, али тај неки осећај као да смо сви обавили онај неки значајнији посао тамо напољу, свако колико је могао.
Та младост, њихова креативност и енергија, то су они који долазе након нас.
Са друге стране, отворим линк који је горе неко окачио са фејса, митинг у Јагодини. Слика где је Вучић окружен људима у првом реду, просек 45+ најмање. Фаце гробљанске, испијене од неке злобе. То није будућност, то је ружна и прошлост и нажалост, још увек, садашњост.
Имамо трагично настрадалог пса кога су прегазила кола хитне помоћи, не знам да ли је већ неко качио.
Такође поставићу овај снимак, опростиће ми ако га је неко већ качио, он вреди да се види више пута.
И за крај, нека их је био и 100.000 у Јагодини, то су људи натерани, плаћени и понеко чиста срца се тамо затекао.
Ово што смо ми имали је органски, и ми смо се скупили од муке али оне друге врсте. Било је и нас 100.000 свеукупно у Србији. То није урадила ниједна странка у овој земљи. Ово је енергија народа.
Извините на дужем писању.