Šta je novo?

Izbori 2024

Не знам за вас али мени је апсолутно одвратно ово наслађивање стањем и изјавама ове убоге сиротиње која је скупљења на контрамитингу Жвалавог. Нити знају зашто су дошли, шта се дешава, шта причају...А заједничко за скоро све интервјуисане јесте осмех проузрокован, делом осећајем непријатности због камере а делом срећом што их је неко нешто уопште и питао.

Сви скупа су углавном трагична последица још трагичнијих процеса у Србији. Срећни што се режим уопште и цима да их довуче на митинг.
Ima i tih, ali meni se čini da ih je dosta tu po moranju, i da namerno uvaljuju...

Наравно. Причам о овим интервјуисанима. Шаровић је вероватно бирао ове најживописније ликове. Њих ми је просто жао а за партијске полтроне и кабадахије немам трунке саосећања, нити разумевања.
Jedini problem je sto ih ima milion.
Ценим да их има барем два милиона. И још толико оних "на граници пристојности". Погледај само какав примитивизам је по Београду па замисли како је онда у некој заборављеној, маргиналној општини у Србији. То су доминантне демографске структуре у Србији које грађанске политичке елите игноришу већ читав један век.

Ja baš o Šarovaiću i govorim.
Misliš da onaj sa pašom, ili onaj što je misli da je Vučić kriv ne kapiraju šta kažu?

1000013327.jpg

Najjaca fotka danas. Istorija. Da se turi u udzbenik.

Треба му дати неку новинарску награду у некој социолошкој категорији што у овој форми (4h live) даје слику народа. Зна да им приђе, отвори их...а и тебе избаци из твог бабла, па схватиш да је просек и много гори него што си мислио.

Иначе и захвалност форуму и форумашима, ова тема ми је била главна информативна страница данас, буквално хронолошки боље од свих осталих гласила. Пратио сам више, РТС зачуђујуће коректан...

Стигла нам је подршка из Шпаније!
Ми Шпанци смо уз нашу српску браћу! Дајемо вам нашу пуну подршку у вашем крсташком рату против корупције у влади! Смрт поквареним, тиранима и мафијашима! За велику, јаку и слободну Србију! Живела Србија!
200w (1).gif

Наравно. Причам о овим интервјуисанима. Шаровић је вероватно бирао ове најживописније ликове. Њих ми је просто жао а за партијске полтроне и кабадахије немам трунке саосећања, нити разумевања.

Ценим да их има барем два милиона. И још толико оних "на граници пристојности". Погледај само какав примитивизам је по Београду па замисли како је онда у некој заборављеној, маргиналној општини у Србији. То су доминантне демографске структуре у Србији које грађанске политичке елите игноришу већ читав један век.
Мислим да су наивнији симпатизери и чланоци СНС били отворенији за интервју, смрде на функцијама знају ко је Шаровић па су га сви одмах избегавали.
Опет, на страну трагикомика, неки од интервјуисаних напредњака су дали оштрију критику стања у земљи и индиректно режима од мејн стрим опозиције. Имамо и оног јадног комуналца ком су остали дужни три плате, слика и прилика СНС система који цеди људима животе преко агенција.

Шаровић краљина!!! Једини који има муда и разуме ову структуру људи. Волео бих да поживи још дуго, дуго... осим ако га не убију или направе исценирану аутомобилску несрећу.
Када је Вучић потписао Бриселски споразум, добија смс поруку од Шаровића: "Издао си Воју, а онда и земљу своју". На шта Вучић одговара без аргумената и с личним увредама... (кре.тен, мајмун...)

Usuđujem se da kažem, a na osnovu video snimka načinjenog dronom, i onoga što je snimljeno, da na SNS skupu u Jagodini nije bilo ni 5000ljudi. Ukoliko sam ja u pravu, ovo je apsolutan kolaps. SNS. U ponedeljak treba izdržati šta god da stane ispred nas...

Usuđujem se da kažem, a na osnovu video snimka načinjenog dronom, i onoga što je snimljeno, da na SNS skupu u Jagodini nije bilo ni 5000ljudi. Ukoliko sam ja u pravu, ovo je apsolutan kolaps. SNS. U ponedeljak treba izdržati šta god da stane ispred nas...
Bilo je bas puno ljudi. Sto naravno nije pokazetelj bilo cega.

Proveriti ovo ujutru, možda se nešto promeni ili doradi...

Studenti otkrili plan za 27. januar​

Na njihovim nalozima na društvenim mrežama već danima je otkucavao sat, koji je „navijen“ za 27. januar, a večeras su akademci građanima otkrili šta će se desiti – blokada Autokomande u Beogradu koja će trajati 24 časa.

Људи шта да вам кажем, ово данас у Новом Саду није виђено. Каква енергија, какве емоције. Од бола испред железничке станице, до јединства док се шета и осмеха међу људима док се поздрављаш са познаницима јер сада знате да осим што се познајете сте на истој страни разума. У канцеларију се враћамо спорадично, ко је како долазио са протеста, нисмо могли сви да будемо присутни током читаве шетње због посла, али тај неки осећај као да смо сви обавили онај неки значајнији посао тамо напољу, свако колико је могао.

Та младост, њихова креативност и енергија, то су они који долазе након нас.

Са друге стране, отворим линк који је горе неко окачио са фејса, митинг у Јагодини. Слика где је Вучић окружен људима у првом реду, просек 45+ најмање. Фаце гробљанске, испијене од неке злобе. То није будућност, то је ружна и прошлост и нажалост, још увек, садашњост.

Имамо трагично настрадалог пса кога су прегазила кола хитне помоћи, не знам да ли је већ неко качио.

Такође поставићу овај снимак, опростиће ми ако га је неко већ качио, он вреди да се види више пута.

И за крај, нека их је био и 100.000 у Јагодини, то су људи натерани, плаћени и понеко чиста срца се тамо затекао.

Ово што смо ми имали је органски, и ми смо се скупили од муке али оне друге врсте. Било је и нас 100.000 свеукупно у Србији. То није урадила ниједна странка у овој земљи. Ово је енергија народа.

Извините на дужем писању.

Vrh