Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.216
Ok je da Ana Mihajlovski koristi svoju slavu i uticaj da prenese nečije muke i apeluje na rešavanje toga. Ali kad Ana Mihajlovski uzme da javno popuje o porodici i odgovornosti, to će onda verovatno dati negativne posledice. Pre par meseci sam naleteo na neki članak gde su prenosili neki njen manifest, govor, šta li... i pošto nisam znao mnogo o njoj, otvorio sam komentare i najpopularniji je bio u fazonu "udala se - razvela - udala - razvela - udala - razvela... a nekome priča o porodici i odgovornosti".
Inače generalno i nemam neko mišljenje o njoj, čak malo i znam o njoj. Samo kažem šta sam tada video.
A slažem se da nije bitno KO nešto govori, nego ŠTA se govori. Osim ako je Vučić ili tako neko zlo. Ali da, saslušao bih Anu i većinu poznatih ako pričaju u ime nekog običnog čoveka ili ako apeluju na nešto dobronamerno i konstruktivno.
Inače generalno i nemam neko mišljenje o njoj, čak malo i znam o njoj. Samo kažem šta sam tada video.
A slažem se da nije bitno KO nešto govori, nego ŠTA se govori. Osim ako je Vučić ili tako neko zlo. Ali da, saslušao bih Anu i većinu poznatih ako pričaju u ime nekog običnog čoveka ili ako apeluju na nešto dobronamerno i konstruktivno.
Poslednja izmena: