Ko ce biti u toj komisiji za dokazivanje i nalazenje botova? Pošto botove nekako najvise ‘nalazi’ ekipa poput Bekija koji do prosle godine nije ni glasao a sad je komesar za opoziciono misljenje, ili tempa koji misli da je internet CIA podmetacina da se ljudi otudje, pa u njihov sud bas i ne verujem.
Mogli bi da utvrdimo i kazne za lazno optuzivanje. Ko nekome napise da je bot, taj bot Igoru potvrdi svoj identitet i dokaze da nije to, onda onaj ko lazno optuzuje bude banovan, mislim da je to ok.
Forum je za razmenu misljenja a ne balon u kom ce izabrana ekipica da ojacava i radikalizuje sopstvene stavove.
Bas tako i treba da bude. Bot je uvreda u sustini, tesko da moze gora. Na primer, ja kad tebi kazem da si botina, ne mislim da si stvarno bot u smislu da primas pare da pises ovde, nego da delis isti sistem vrednosti kao ti ,,ljudi".
I ok, nek se kaze da nema takvih uvreda, a ako ih budem koristio, necu kukati na ban, sta vise.
Sa druge strane, imamo ove vise nego ocigledne lazove i manipulatore.
Pa jesmo ga ovde razotkrili da nije bio u SAD? Da mu devojka jedan dan ima 28, drugi 20 godina... i milion nekih stvari. Eno ga sad gradi naselje od nekoliko miliona evra. To je nova ekipa, njima je cilj da su kao korektni, tolerantni, da pokazu da sve napreduje i da je super, da se ima para, samo, eto, treba da prestanes da hejtujes i pridruzis se sekti. Bas sam primetio najezdu tih apdejtovanih na komentarima na vesti na portalima.
Dejan 2 posta laze o sebi, pa mu je treci neka promocija SNS-a, bilo kroz neki link koji postavi, bilo kroz pisanje...
To je unistavanje foruma, nije ni stvar da li je botovanje, svi mi ovde kakvi god da smo, ne pravimo zaje*******anciju od foruma sa takvim stvarima.
I onda kuka kad ga banuju ili nesto, mene vredja po privatnim porukama, pa stvarno ne znam sto bi nekom ko ide da gradi privatno naselje toliko stalo? Pre ce biti da je ovde po zadatku pa ce ici na ribanje ako ne ispuni ono zbog cega su ga poslali.
Ili je noulajfer, sto je ok, ali daj, brate mili, ponasas se bar normalno.
Forum je mesto za izrazavanje misljenja. Kakvo god da je misljenje, eto, ti i ja se ne slazemo po milion i jednom pitanju, pa sta? Ucesnici smo foruma i pisemo ono sto mislimo.
Bot je neko ko je dosao da laze i spinuje po necijem naredjenju. I vrlo lako se vidi, nemoj sad tu da kao treba komisija, vidi se iz aviona.
Ne mora to biti SNS bot, moze biti bot neke gradjevinske firme, zamisli tema o nekom projektu, a tamo sve komentari kako je taj projekat super, sjajan, najbolji ikada...
I ti ljudi nisu providni botovi, ne treba ih banovati i treba sad tu neka komisija da kaze da su botovi? Daj, molim te.