Sve stranke, partije i udruženja, koji su izašli na izbore i koji su danas ceo dan pokazivali malverzacije - od mene imaju poštovanje. S druge strane sam jako razočaran zbog njihovih brljanja u predizbornom procesu i što, opet, nisu imali konkretan program koji su trebali javno da prezentuju. S druge strane, Đilas, Tepić i drugi id*** iz opozicije koji su pozivali na bojkot, koji su još i vređali one koji izlaze na izbore i one koji glasaju - što se mene tiče, danas je bila njihova politička sahrana i od danas im više ne treba posećivati grob.
Da ti u ovom ludilu pozivaš na bojkot, na apstinenciju, na sedenje kući i na ignorisanje svih problema, jer su iZbOrNi UsLoVi
NePoVoLJnI
, pa majku mu, kako očekuješ bilo kakvu promenu. Godinama i godinama ponavlja se priča o tim lošim uslovima, a onda kada treba da se radi na promeni, oni menjaju potpuno sulude stvari, traže promene u poslednjem trenutku, a onda ni sami ne znaju šta bi. Kako očekivati mogućnost za promenu, ako bojkotom SEBE izbacuješ iz političke igre i uopšte iz dijaloga za promenu izbornih uslova. Kako očekivati bilo kakvu podršku naroda, ako bi čas bojkot, pa bi na izbore, pa bi onda opet bojkot.
I na kraju, duboko razočaran u sugrađane, Beograda i Srbije, koji su svesno izašli i glasali za Vučića, svesno izašli da ucenjivaju ljude za glasanje, svesno svojoj deci uništili budućnost. I još više razočaran u one koji su sedeli kući, one koji su imali potpunu slobodu da glasaju za koga oni žele, i dopustili da o njihovoj budućnosti odlučuju glasovi onih koji su potplaćeni i ucenjeni.