Šta je novo?

Izbori 2024

Не видим да су фасаде у Карађорђевој од Бранковог моста до Економског факултета у добром стању, као ни да се већина споменика културе претерано одржава. Е да, Весић је обећавао да ће стављати антиграфит заштиту на све реновиране фасаде, а никад је нигде није ставио.
 
Е да, Весић је обећавао да ће стављати антиграфит заштиту на све реновиране фасаде, а никад је нигде није ставио.
Како би онда крао и прао паре да је то урадио? Зато није ставио противграфитну заштиту јер хоће и даље да се уграђује, и што више да краде на "реновирању" фасада.
 
Најцивилизованији и најпристојнији напредњачко-радикалски ботовски одговор било коме када бот скапира да није у праву.​
I što je najsmešnije, 99% se znaju politička opredelenja članova forumaša.​
 
Мало је застранила ова расправа коју форсира уважени колега @Vračarac. Мислим, нашао је једну предност СНС управа у односу на претходне власти, а то је популистичко и јефтино кречење фронтова фасада. Интересантно је да када је то радио гос'н Ђ, онда му републичка СНС власт забранила јер је противуставно (увећање вредности приватне имовине власника непокретности). Чим је наступила Малоуправа, проблем је решен тако што је министарство туризма не само нашло рупу у закону, већ је и дало паре граду да сређује фасаде, као допринос расту туризма.

Реално, оно што бих ја волео да чујем је оправдање зашто уместо десет капиталних пројеката, није урађен нити један једини? Оправдаење зашто од 6 обећања за изборе 2018. скоро ниједно није ни започето? Како је то тачно потрошено око 4 пута више новца од господина Ђ, на спектакуларно ништа?

У праву си за једну ствар @Vračarac, опозиција која не може да искористи такав пенал јесте ретардирана. СНС би био далеко боља опозиција.
 
Al najjači su mi ovi što kao radi fore sad pišu da je Đilas id*** a u decembru papir pocepali dok su zaokruživali Srbija protiv nasilja. Zato si za razliku od mene koji ne krijem za koga sam, politička cava.
Не познајем вас јер сам нов али морам да одговорим:
Поцепа ли Вас чир на желудцу када заокружите број 1 на ком се налази широка лепеза бивших демократа, новопечених радикала, геј премијерке, Милице којој у Децембру пишете да је "лажљивица" а сада је министарка, Шапића који 2018. каже неће са вашим и ДЈБ али онда оде са вама, да не спомињемо: одсечене главе, Савамалу, паљење куће у Гроцки, колико оно : 0 против косова, 3-4 убијених на косову због Радојчића вашег колеге, тапшање Клинтона по леђима, хеликоптера, речи да ће објавити за који дан ко је убио певачицу па ево колико година прође од тога, два минута са наплатне рампе, сина Жељка Митровића, кантримена, тетке из Канаде, неизласка на тв дуел са било ким ко га изазове, прављењем од скупштине јавне куће и шта још да набројим у ове ситне сате.

Лепо је што мислите да нисте политичка цава, али није у реду бити политичка цАВа.
 
Мене је ова прича о бројевима госпође из КП баш некако растужила.

Није довољно што је власт за изборну трку на 100 метара припремила себи најбољу опрему, судију који означава пуцањ, мераче времена, публику на стадиону, кондиционе тренере, и на све то поткрада време, трује противника поквареном храном у кантини... Противник себи ставља тегове, трчи у погрешној траци, у јапанкама, а ово сада ми делује као да је и под тешком хипнозом. Куку леле.
 
Промене крећу с југа.
1716198677358.png
 
Мене је ова прича о бројевима госпође из КП баш некако растужила.

Није довољно што је власт за изборну трку на 100 метара припремила себи најбољу опрему, судију који означава пуцањ, мераче времена, публику на стадиону, кондиционе тренере, и на све то поткрада време, трује противника поквареном храном у кантини... Противник себи ставља тегове, трчи у погрешној траци, у јапанкама, а ово сада ми делује као да је и под тешком хипнозом. Куку леле.
Bar su napokon neko govori istinu - da nas ima daleko vise i da se moze pobediti i da je sve u nasim rukama.

Dosta vise idiota koji pucaju sebi u noge, mrzi ih ceo narod i prosipaju pricu da je 300k u gradu gde ima 1,6 miliona glasaca, maksimum koji gradjanska opozicija moze da osvoji.

Ako ne ispadnu neka prevara i podmetacina, K-P ce uspeti. Da li sad, da li za pet ili deset godina, ali jednom hoce.

U Zagrebu je i to u prvom krugu, Mozemo uzeo 21 posto od ukupnog broja glasaca, to je ekvivalent 336 hiljada glasova u Beogradu.

A u drugom krugu su uzeli 29 posto od ukupnog broja glasaca, sto je ekivalent 464 hiljada u Beogradu.

I crno-crvena koalicija nije uzela Beograd dok nije prebacila preko 400 hiljada glasova. Pre toga na onim vecinski kripl fajt izborima nikada nisu mogli da pobede. A ako ovde oko nas ima vise crno-crvenih nego nas, onda odmah da se pakujemo. A svi znamo da nije tako i da je potencijal mnogo veci za normalne gradjanske opcije.
 
Beki ne botujem ja posle 12 godina jedva imam snage da bilo sta pisem ali sam se vratio na ovaj forum jer mi je gust da budem sam protiv vas 300 ovde.

Ово и јесте у суштини срж савремене радикалштине, људи који су вечито против свог народа, пркосе и терају инат, доказују се бахаћењем, намерно ће сународницима нешто да покваре само да би се осећали боље итд. Одавно је "освета лоших ђака" постала клише али заиста описује суштину тог менталитета и слојева испод слојева комплекса који ту владају и представљају главни мотиватор. У Вашингтону пузи и љуби ђон а онда доказуј неку снагу над комшилуком кад се вратиш у Србију.

Такви су душу дали да буду издајници јер су на све спремни само да "победе" своје сународнике и убеде себе да су супериорни иако су необразовани, неостварени итд. Зато и јесте нетачно када људи инсистирају да су радикали "националисти", они фундаментално не маре за нацију већ користе шта год могу да пркосе бољима од себе. То је исти менталитет српских комуниста 1930их година који су мрзели постојећу образовану елиту и под српом и чекићем терали инат кад су се дочепали власти, намерно уништавали српско наслеђе и сл. сладећи се над тиме што су они сад "паметнији" и "знају боље". Сада њихово потомство исто тако уништава југословенско наслеђе и "тера инат" постојећој образованој југословенској елити.

И што је још важније, суштински је узалудно очекивати да ће радикали желети да одржавају или чисте или сређују било шта што нису они изградили управо из презира који осећају према онима који су то градили. Исто као што су њихови претходници пуштали да зграде из доба Краљевине пропадају, уништавали споменике, Коруновићеве зграде итд. тако и они сад пуштају да Безистан пропада, уништавају фотане, блоковске матрице итд. итд. Једино што могу иоле да одржавају је оно што су "реконструисали" тако да је суштински промењено јер је тиме оно постало "њихово", па је ето "старо" било ружно и пропало а "њихово" је боље и успешније.
 
Beki ne botujem ja posle 12 godina jedva imam snage da bilo sta pisem ali sam se vratio na ovaj forum jer mi je gust da budem sam protiv vas 300 ovde. Dal ima losih stvari naravno da ima sam sam ucestvovao ne znajuci da se izglasa jedna katastrofalna odluka pa je tako nikla jedna basta gde nikako nije smela, ljudi smo od krvi i mesa gresimo.
 
Nzm je l' gore da mislim da je spontano, ili da je smišljeno.. :ROFLMAO:

Inače, sad sam pričao sa mojom babom i evo insajderskih informacija iz štaba sekte, khm, khm:

Na mitingu u NS-u pre par dana bilo je 10 buseva iz Pančeva.. Od posluženja su dobili sledeće: sendvič u lepinji sa pohovanim ražnjićima, dole je bio namazan krem sir, a odozgo nasečeni krastavčići.. sendvič umotan u alu foliju, bilo i neko piće.. :LOL:

Dalje, sad se spremaju paketi svim penzionerima koji imaju penzije manje od 24 hiljade.. reko', baba, šta će biti u paketu - ne zna da mi kaže.

Sve penzose će voditi na izlet u Čardak (u D. peščaru), biće naravno gozba kao i pred decembarske izbore, tada im je pevala Lepa Lukić, ne pitah za muzički program ovoga puta..
 
Poslednja izmena:
Bogato.
Sta sprema Ridja Rdja?
Dugo nista nije donosio kad je bio gradonacelnik.
Po garaganskim naseljima paketi brasna, secera i ulja. Pa kako misli da uzme izbore taj skrti Hercegovac? Nek se ugleda na Bugojanca, ipak je to srednja Bosna. ;)
 
Ово и јесте у суштини срж савремене радикалштине, људи који су вечито против свог народа, пркосе и терају инат, доказују се бахаћењем, намерно ће сународницима нешто да покваре само да би се осећали боље итд.
Rekao bih da je pre to Srbijanština. Da komšiji crkne krava, ne daj bože da se Srbi slože...
Od posluženja su dobili sledeće: sendvič u lepinji sa pohovanim ražnjićima, dole je bio namazan krem sir, a odozgo nasečeni krastavčići.. sendvič umotan u alu foliju, bilo i neko piće.. :LOL:
Kvantni skok je krenuo, nema više parizera...
 
Vrh