Ljudi i daje veruju da će povlačenje istih poteza dovesti do drugačijeg ishoda. Nažalost, neće.Ако је узурпирао сву власт, побио људе, покрао државу, испалио топ на миран народ, окупио највећи шљам и криминалце и наоружао их да нападну народ који клинац шетамо, педаламо, трчимо, пиштимо, лупамо у лончиће, цртамо?!
Ако је постало неиздрживо колико још година или деценија планирате да издржавате?
Следећи #бојкот ће решити проблем, Вучић и компанија ће схватити да немају легитимитет и сами ће себе да ухапсе. Или то или ће обични људи успешно да одбране Устав тако што ће противуставно да зграбе власт без учествовања на изборима а против војске и полиције. То ће све да реши и доведе до стабилне и јаке демократије. Други народи су превише глупи да тако поступе али ми смо први и покренућемо талас промена на континенту па можда чак и читавој планети.Ljudi i daje veruju da će povlačenje istih poteza dovesti do drugačijeg ishoda. Nažalost, neće.
Ако ниси знао, просечан грађанин наше земље зна за 5 политичара у врх главе ко су. Тако да није на одмет причати и о икебанама.Ako dosad nisi znao, onda moram nešto da ti kažem...
Kad za smenjivanje autokrate koristiš istu strategiju kojom si naterao mamu da ti kupi novi telefon, uspeh je zagarantovan.Ljudi i daje veruju da će povlačenje istih poteza dovesti do drugačijeg ishoda. Nažalost, neće.
Baš sam gledao juče Paruna analitičara na kurir TV sa nekim osnivačem ovog novog SNS pokreta za državu i nekog iz onog SNS centra za stabilnost. Taj "analitičar" iz centra za stabilnost je najveći legalista ikada, samo insistira na rezultatima izbora, i da džabe kakav god da je studentski protest i pokret ako nije izašao na izbore i "dobio poverenje" građana kao što je SNS. Jasno je da tako komentariše jer vlast ima podršku svih velikih stranih sila.Следећи #бојкот ће решити проблем, Вучић и компанија ће схватити да немају легитимитет и сами ће себе да ухапсе. Или то или ће обични људи успешно да одбране Устав тако што ће противуставно да зграбе власт без учествовања на изборима а против војске и полиције. То ће све да реши и доведе до стабилне и јаке демократије. Други народи су превише глупи да тако поступе али ми смо први и покренућемо талас промена на континенту па можда чак и читавој планети.
Нека сам ја овакав или онакав, острашћен, оптерећен...Али ово брате нема ама баш никаквог смисла и то са обе стране.
Ако је тачно оно што кажете за њега (а јесте) шта то говори о свима нама?
Ако је узурпирао сву власт, побио људе, покрао државу, испалио топ на миран народ, окупио највећи шљам и криминалце и наоружао их да нападну народ који клинац шетамо, педаламо, трчимо, пиштимо, лупамо у лончиће, цртамо?!
Ако је постало неиздрживо колико још година или деценија планирате да издржавате?
Данас је председник мимо овлашћења поставио неку нову марионету на чело владе?! Овај доктор питање да ли се уопште и обратио.
Овде је сваки дан за 500к на улицама међутим, данас сам у блокади Булевара испред факса видео можда 150 студената. И то сасвим очекивано. Избори су се, што се мене тиче већ десили и то 16. марта. Уместо да је после топа или чега год сутра било 600к, на инстаграму је кренуо да се опет шири патетични култ жртве.
Пре 5 година нико није ни морао да зове већ се људи скупили спонтано на саму најаву карантина и од тада па до данас, једним простим медијским спином, ово стадо се само спроводи у обор.
Укратко, ухваћени смо у блефу и сад ће тек да гази. Једино ако се опет неко чудо или неко велико зло опет не деси па да се народ поново мало ритне.
Бојкот нема смисла генерално и ниједна иоле озбиљна држава (Америка, Француска, Хрватска итд.) се на пати са бојкотима. Као што није било бојкота од стране опозиције за време Краљевине (неко ме исправи неко ако грешим). Замисли да је странка Ле Пен сад изашла да каже да ће да бојкотује изборе јер су ухапсили Ле Пен. То би било незамисливо у једној озбиљној држави. Чак су нас и нарко картели а ла "Косово" прешишали у том смислу.Baš sam gledao juče Paruna analitičara na kurir TV sa nekim osnivačem ovog novog SNS pokreta za državu i nekog iz onog SNS centra za stabilnost. Taj "analitičar" iz centra za stabilnost je najveći legalista ikada, samo insistira na rezultatima izbora, i da džabe kakav god da je studentski protest i pokret ako nije izašao na izbore i "dobio poverenje" građana kao što je SNS. Jasno je da tako komentariše jer vlast ima podršku svih velikih stranih sila.
Prvi grad koji je SPS izgubio je 1996. Niš, a 1997. Beograd na lokalnim izborima. To je moglo da bude i 2024. godine, ali su bojkotaši imali druge ideje. Bojkot ima smisla ako ga vrši cela opozicija i ako postoji podrška nekih od stranih sila na koje se oslanja vlast, što kod nas nije slučaj.
Jasno je da posle Čičića 2 možda već u oktobru budu izbori i da će studenti verovatno učestvovati na njima jer kako kaže BS u pesmi:
Verovanje da će učešće na izborima u neregularnim uslovima protiv organizovane kriminalne grupe biti dovoljan prerogativ za pobedu jednako je verovanju da Deda Mraz postoji.Следећи #бојкот ће решити проблем, Вучић и компанија ће схватити да немају легитимитет и сами ће себе да ухапсе. Или то или ће обични људи успешно да одбране Устав тако што ће противуставно да зграбе власт без учествовања на изборима а против војске и полиције. То ће све да реши и доведе до стабилне и јаке демократије. Други народи су превише глупи да тако поступе али ми смо први и покренућемо талас промена на континенту па можда чак и читавој планети.
Чак су нас и нарко картели а ла "Косово" прешишали у том смислу.