Ja sam bivao banovan za postavljanje slika "pre i posle" a obrazlozenje je bilo politicarenje. Igor ce to da potvrdi, odgovorio bih ti dzeki sa dosta slika ali sam pod uslovnom kaznom. Vratimo se temi a to su izbori.
Na kojoj temi si postavljao? Ovo je tema izbori pa i treba da se politicari. Mada, svuda uglavnom bi i trebalo jer je politika svuda upletena.
Ali jedno je pricanje o politici, drugo botovanje.
Ja sam na ovu temu postavljao slike pre i posle BNV-a, da pokazem kako Djilas nista nije uradio i da je mogao bar setaliste da uradi. Sve ostalo u vezi BNV-a je katastrofa, ali da pre SNS-a nije moglo da se poploca, stave klupe i naprave zelene povrsine je sramota.
Nego, ajde ti budi ucesnik na forumu, a nemoj samo da botujes.
Evo, diskutujemo. Kako komentarises fotografije koje sam postavio? Kao neko ko je drugacijeg politickog opredeljenja, koje je tvoje objasnjenje za one fotografije, posto si ti za opciju koja je na vlasti?
Dobro je ovako kako je, to je fazon i nas jedinstveni stil?
Ovo po ulicama nije raspad sistema nego su to umetnicke instalacije i moderna umetnost koju ne kapiramo?
Ne moze se sve preko noci, samo je 12 godina proslo?
Opozicija ide i namerno cupa klupe i pravi rupe po ulicama?
NATO baca smece iz aviona i ne stizemo sve da pokupimo?
Treba svi da zive u Beogradu na vodi, tamo nema bas ovakvog raspada, ko vas sisa sto nemate milion za stan u kuli?
Daj neki odgovor, ucestvuj u diskusiji, ne bavi se botovanjem iskljucivo.