Šta je novo?

Izbori 2024

Може бити и жутица, ипак су Шапић, Весић, Мали, Ана, Чучковић и екипица задужена за БГ бивши жути.

Rekao bih da je pre to Srbijanština. Da komšiji crkne krava, ne daj bože da se Srbi slože...

ja не бих рекао јер не видим ама баш никакву везу тога са етничким пореклом нити је већина Срба које сам у животу упознао такав нити је то резервисано само за Србе. Поменуо сам "српске комунисте" мислећи на главну комунистичку струју која је сарађивала са усташама у том периоду али су и усташе а богами и одређени Бошњаци демонстрирали исто понашање.

Ne vidim huligane ovde. Samo organizovano navijanje.
Da, fini momci sve

1716133893-Beta-k1x71cbday-1024x659.jpg

Nzm je l' gore da mislim da je spontano, ili da je smišljeno.. :ROFLMAO:
Ceo Kreni-Promeni je kao da su Omladinska sekcija Kreni-Promeni pokreta.

Sve je to ok i slatko da se pokupe ti klinci sa mreza, ali krajnje neozbiljno sa druge strane.

Imaju fazon deset dana kampanje i eto, ode danas jedan dan.

Bacaju neke parole, slatka je i ona sto je bila u Utisku nedelje, ali je opet klasicna neka HR riba i prodavacica magle.

I to treba imati, ali ko ce da vodi grad? Gde im je struka? Arhitekte, ekonomisti...

Jbg, glasacemo i nije mracenje ovo sto pisem nego realnost - nista od svega ovoga.

Osim ako se ne desi cudo u narednih deset dana.

Ovako kako je sad, to je 10, 11 i 12 posto njima i isto toliko za BB.

Data im je sansa, ali oni od instagram postova dalje ne dobacuju i targetiranja samo jedne grupe ljudi.

Savo je kao bio neko ko je mogao i da pokupi glasace NADA-e, ali bas ce oni za ovu hipstersku TV Corba pricu da glasaju.

Jbg.

Sto ne znaci da ne moze bez Djilasa nego ovi koji su tu moraju bolje i ozbiljnije, da se razumemo. A mogu.

Па већ имају улице са тим именима у НС. Да ли је реално да нико од опозиције у НС неће да покрене нпр. питање трамваја?

Jel glasa vise zena ili muskaraca, ima li neko podatak? Pogledajte Vucicev miting - gej parada.

Posto je zena vise, Savo moze tako da pobedi. Valjda ce stici svez fade pred izbore.

Evo ja ću mu doniram friz i zakazaću mu kod Deje, puknem 1000 din, ali bar nek ide ko čovek na glasanje, kad već ostalo škripi..

Стварно слабо пратим овај ББ ШОУ али ово мало што сам закачио - У условима потпуног безнађа за ово друштво човеку остаје само лични интегритет и веома ми је драго што макар то нисам изгубио бирањем између владајућег режима, лажне националне опозиције, лажне грађанске опозиције и ових ходајућих кринџева у виду зелено-лево-крени-промени-избламирај се групација. А све у условима завршног ударца уставном поретку Србије која тешко да је више и држава.

Како је Косово завршено под менторством Бундестага тако је кренула прича са РС а то се традиционално решава у нашу штету под менторством Француске. С тим у вези, ови сателити немачких зелених нациста су препуштени сами себи. Више нису потребни.

Па већ имају улице са тим именима у НС. Да ли је реално да нико од опозиције у НС неће да покрене нпр. питање трамваја?
Руку на срце солунског фронта је у Ветернику па ни могла бити у Новом Саду.
Код Вожда је проблем што се зове Стратимировићева па их то буни, шта оно знају о улицама ван круга центра.
Ако су се већ дали у мењање имена, могли су предложити Ђорђа Балашевића, Вујадина Бошкова, Тозу Веселиновића, пришли би тиме и неким другим бирачима.
Овако изгледа теже бирачима који су хтели да гласају за Несторовића али неће имати прилику.
Могли су предложити да у свакој улици испод имена улице пишу и подаци о тој особи или месту/догађају по чему улица носи име. Видео сам то у Шапцу и заиста је лепо кад нешто можеш и да научиш онако успут.

Постоје такве информативне табле о именима улица и у неким БГ општинама. Опет, питање имена улица треба да буде у четвртом реду, иза кључних комуналних и социјалних проблема.

Tako ja zamisljam Pancevo po tvojim pricama. Probudite se i svi pevate zajedno ovako neku pesmu i grlite se i posle idete na neki koncert Lene Kovacevic 🤣

Od posluženja su dobili sledeće: sendvič u lepinji sa pohovanim ražnjićima, dole je bio namazan krem sir, a odozgo nasečeni krastavčići.. sendvič umotan u alu foliju, bilo i neko piće..
Kakvi su to pohovani ražnjici, prvi put cujem za to, a redovan sam u kafani? Sad dodje i meni da odem na miting da probam :)

Постоје такве информативне табле о именима улица и у неким БГ општинама. Опет, питање имена улица треба да буде у четвртом реду, иза кључних комуналних и социјалних проблема.
Још кад се на то дода да због промене имена улице становници у истој би морали да мењају лична документа, уместо да решавају проблеме грађана они би им направили додатне.

Vrh