Hana trenutno traži nekog bogatog biznismena iz Majamija. Deluje mi da se preselila u SAD. Mada, teško će neko nju hteti jer već gazi 38-mu.Za Hanicu koja ima nesrpsko ime i prezime, ali ima i stas i glas, bih pre glasao nego za ovu odvratnu Dabricu, zenu u crnom, bosnjacku kumu genocidasicu...
Meni drago da konačno vidimo snagu zelenih. Nadam se da idu u političku istoriju.Sada još objasniti našem narodu da nema izbora za gradonačelnika Beograd već liste partija, a one ako dobiju većinu posle predlažu gradonačelnika sa liste kandidata.
Takođe, u prošloj SPN kampanji smo super sarađivali NPS, ZLF i DS koji smo sada i nosioci koalicije pored PSG EU i NLS. Blago rečeno SSP je precenjen.
Jedino biznismenku.Hana trenutno traži nekog bogatog biznismena iz Majamija. Deluje mi da se preselila u SAD. Mada, teško će neko nju hteti jer već gazi 38-mu.
Pazi sada ovo, lik uzeo naziv "1od5miliona". To verovatno da bi otkinuo još koji mandat zelenima. Oni se zezaju sa opozicijom.
Da li su zeleni sada sa nama u prostoriji?Meni drago da konačno vidimo snagu zelenih. Nadam se da idu u političku istoriju.
Dobrica VeselinovićKo je ustirkani?
Prvi put cujem.
Ово не може да буде став некога коме смета што је Лазовић „безфакултетлија”, једноставно не иде.Za Hanicu koja ima nesrpsko ime i prezime, ali ima i stas i glas, bih pre glasao nego za ovu odvratnu Dabricu, zenu u crnom, bosnjacku kumu genocidasicu...
Mala bara, jedan krokodil!Господин Жика је на челу (бео)градске општине Сопот од 1989. године, а по свему судећи, биће и након јунских избора.