Šta je novo?

Izbori 2024

Hil: Ljudi u politici u Srbiji trebalo bi malo da se smire

"Na pitanje o izveštaju Amnesti internešnela da vlasti u Srbiji koriste špijunske softvere za nadzor telefona političkih neistomišljenika, Hil je rekao da taj izveštaj ne može mnogo da komentariše.

Prema njegovom viđenju, očigledno je, međutim, da u svakoj zemlji postoji pitanje da li se nove tehnologije koriste za legitimni policijski rad ili se politički zloupotrebljavaju i da se zato uvek može postaviti pitanje balansa između moći države i prava pojedinaca."

"Ako pitate za moje mišljenje o litijumu, vidim to kao pravu priliku za Srbiju, rekao je on i dodao da veliko interesovanje evropskih zemalja za litijum nije slučajno.

Pitanje kritičnih minerala i imati ih u blizini je veoma važno. Nemačka kopa litijum. Mi u SAD kopamo litijum, jer je ta sirovima povezana sa modernom ekonomijom, objasnio je Hil."

"Mislim da Srbija postaje sve važnija za SAD, ocenio je Hil i dodao da je Srbija zemlja koja je podržala veliki cilj SAD – osloboditi Ukrajinu „od strašnog ugnjetavanja i ruske agresije“.

"
Hil nije želeo da komentariše incident i napad predstavnika i pristalica vladajuće stranke na lidera opozicione stranke Dragana Đilasa, ali je naglasio da bi „ljudi u politici“ trebalo malo da se smire."

"„Sjedinjene Države uvek podržavaju ljudska prava i uvek podržavamo slobodu medija."

Pogledajte prilog 223755

Pogledajte prilog 223756

Pogledajte prilog 223757

Закључак: Ми смо само обична америчка колонија.

Hil, kao i Aleksandar, ni za šta nisu priupitani. Hajmo dalje, koja još nebitna faca hoće da ne dobije željenu pažnju?

Cesto se provlaci ta prica da ovi protesti nemaju usmerenje, i da se puno prica o tome sta nece, a malo sta hoce.

Mislim da su studenti svojim postupanjem nedvosmisleno poslali poruku sta hoce:
-vladavinu prava
-slobodu govora
-slobodu medija
-jasnu i otvorenu komunikaciju sa nasim demokratski izabranim predstavnicima, sto sadasnjim, sto buducim-bez tajnih dogovora i "sllucajnih" prisljamcivanja
-policiju koja stiti narod, umesto sto ga sikanira
-empatiju i zajednistvo

I vise nego dovoljno za ovu moralno posrnulu septicku jamu od drustva i drzave.

Evo ih ovi sto nisu ovi po pricama forumskih botina

1000017601.jpg

1000017602.gif

Cesto se provlaci ta prica da ovi protesti nemaju usmerenje, i da se puno prica o tome sta nece, a malo sta hoce.

Mislim da su studenti svojim postupanjem nedvosmisleno poslali poruku sta hoce:
-vladavinu prava
-slobodu govora
-slobodu medija
-jasnu i otvorenu komunikaciju sa nasim demokratski izabranim predstavnicima, sto sadasnjim, sto buducim-bez tajnih dogovora i "sllucajnih" prisljamcivanja
-policiju koja stiti narod, umesto sto ga sikanira
-empatiju i zajednistvo

I vise nego dovoljno za ovu moralno posrnulu septicku jamu od drustva i drzave.
Upravo to. Studenti su dali jasne i nedvosmislene zahteve, koji direktno i indirektno povlače još neke druge posledice (da ne kažem pad režima). I to je ono što treba, ono što opozicija nije umela da smisli godinama na svojim protestima. Uz to, ovde se radi o omladini, deci, ako ćemo da generalizujemo - generacija z, a interesantno je da celokupna generacija ima jako slično ponašanje i od svega najbitnije - kurcobolju za Aleksandra. To su deca kojoj je prekinuto detinjstvo dolaskom naprednjaka na vlast, oni jedino za njih praktično znaju i, čak kontradiktorno, jedini su svesni zlodela. Zašto? Zato što se informišu drugačije i mnogo su manje podložni propagandi.

Изјава председника "Навијачи су паметнији од студената" 😍

Спаси Србију и убиј се, Александре!
Screenshot_20241220_225601.jpg

Иди у ЦЗ и не враћај се!

А онда да покуша да се извади је изјавио да су навијачи паметнији од опозиционих студената а ови други студенти су најпаметнији

Vrh