Šta je novo?

Izbori 2024

Почела је предизборна кампања. Ко хоће Ускршњи пакетић од СНС?
1714379543168.png
 
Za Hanicu koja ima nesrpsko ime i prezime, ali ima i stas i glas, bih pre glasao nego za ovu odvratnu Dabricu, zenu u crnom, bosnjacku kumu genocidasicu...
Hana trenutno traži nekog bogatog biznismena iz Majamija. Deluje mi da se preselila u SAD. Mada, teško će neko nju hteti jer već gazi 38-mu.

Pazi sada ovo, lik uzeo naziv "1od5miliona". To verovatno da bi otkinuo još koji mandat zelenima. Oni se zezaju sa opozicijom.
 
Sada još objasniti našem narodu da nema izbora za gradonačelnika Beograd već liste partija, a one ako dobiju većinu posle predlažu gradonačelnika sa liste kandidata.
Takođe, u prošloj SPN kampanji smo super sarađivali NPS, ZLF i DS koji smo sada i nosioci koalicije pored PSG EU i NLS. Blago rečeno SSP je precenjen.
Meni drago da konačno vidimo snagu zelenih. Nadam se da idu u političku istoriju.
 
Vidim sad, neka nebitna politicarka iz stranke koja je bivsa.

Hocemo li o Marsicaninu da pricamo onda? Jednako su bitni.
 
pazi, teoretski mozemo. ili mozda o nekome "bitnijem". na kraju, output ce biti isti

edit: btw poredjenje ti nije jednako, jer ovu koju ne znas je narodni poslanik trenutno a za ovog drugog ne znam ni sta je sada :D
 
Oki, uzmi ime nekog random poslanika, ima ih 250.
 
Za Hanicu koja ima nesrpsko ime i prezime, ali ima i stas i glas, bih pre glasao nego za ovu odvratnu Dabricu, zenu u crnom, bosnjacku kumu genocidasicu...
Ово не може да буде став некога коме смета што је Лазовић „безфакултетлија”, једноставно не иде.

Вреди погледати:


Риба можда смрди од главе, али се чисти од репа.
 
Не иде једноставно, веруј ми. Знам тај профил личности... траже себе, лутају, имају изговоре. Лазовић да је озбиљан, посвећен и фокусиран, завршио би га.
Очигледно није капацитет, као ни Зоран Живковић, средњошколац који је игром случаја постао премијер.
 
2 SNSovca penzionera su mi prišla juče odvojeno na štandu na Mirijevskoj pijaci i glavni narativ zašto je ZLF problem po njima je jer Lazović nema fakultet i pije pivo. Kakvo teško ispiranje mozga.

Ne morate da priznate ali pecate se na svaki SNS spin.
 
Vrh