Šta je novo?

Izbori 2024

Predlagali mu da uopste niko od njih (pa ni on) ne bude na listi za poslanike...
Koliko znam on je bio
A nije ni on toliko glup da se trpa na bilborde
 
Ако је идеја да се постави паралела Ђилас на Н1/Нова С са Вучић на свим осталим телевизијама, морам рећи да је неупоредиво, разлика је неколико редова величине. Мислим да се чак ни Милошевић у своје време са ТВБ не може поредити са комбинацијом Вучић-Пинк, Вучић-Прва, Вучић-Б92... па и Вучић-РТС.
 
Dobra analiza Stojanovića koji ukazuje da je na Beogradskim izborima u decembru bačeno 10% glasova jer te liste nisu prešle cenzus, a to je oko 100.000 glasova.
Inače je pomenuo da je Jerković bio na Pinku prekjuče što ukazuje da je SNS imao većinu ali da bi se otrgli kritika za izbornu krađu su raspisali nove izbore.

 
Meni je zanimljivo da neko jos uvek posle toliko godina moze da laze sebe da ce apstiniranjem pomoći da opozicija iznedri nekog novog, ne neće!
Kao sto smo imali prilike da vidimo godinama unazad!
Za izbore 2022. opozicija je imala jos siru koaliciju (ideoloski) i kud i kamo boljeg kandidata za gradonacelnika od ovog lika sad i šta?
Ništa!
Apstiniranjem se zapravo sprečava promena vlasti što žvala dobro zna pa zato preko svojih botova (posebno na twiteru) gura pricu da su "svi isti", da "nema svrhe", itd...

Opstanak vučića na vlasti zapravo direktno sprecava pojavu nekog iole normalnijeg jer ko normalan i dokazan bi se samoubio ulaskom u radikalsku septicku jamu??
Ako se smeni žvala i dovede i taj i takav djilas, sutra ce se riđi lako smeniti (kao sto je vec jednom i smenjen) a scena ce se koliko toliko unormaliti (kao sto je i bila) sklanjanjem radikalske gamadi sto bi stvorilo pretpostavke da se konacno i neki normani ljudi ukljuce,
dok god traje ovaj radikalski brlog - to je cak i u teoriji nemoguce..
 
Imamo i BS koji je za bojkot jer im je glavni motiv bavljenja politikom bio kontriranje DS-u.
Najbolji momenat mi je bilo prozivanje BS bojkot sistem te laže ekipe od strane mladih DSS-ovaca koji su ih prozivali da su se prodali vlasti jer bojkot ide u korist ostatku SNS-a na vlasti.

 
Čekaj ova smradina bokan je predsednik nekog "instituta"?

Strašno koliko je ovo otišlo predaleko!

A chaddu sam video prošle nedelje u supu nbg kako nesto skakuće i maše rukama
 
Koaliciji "Srbija protiv nasilja" nije prihvatljivo da beogradski izbori budu 28. aprila, jer do tog datuma ne mogu da se obezbede uslovi za slobodne i fer izbore, izjavio je za N1 Miloš Pavlović iz Narodnog pokreta Srbije.

 
Što se tiče 28. aprila kao datuma, sumnjam da će tad biti izbori, jer su tad zakazali maraton koliko znam. A sad je malo kasno da ga pomeraju.

Eventualno ako bi bio u subotu, 27. aprila, mada je naša praksa da izbori budu nedeljom.
 
A onda ce biti godinu dana od svega sto se desilo u maju prosle godine. Mada, rekao bih da im tad ne odgovara jer podseca narod na sve, ali ovde se nikad ne zna, mozda i profitiraju na toj temi.
 
Ма крају можда испадне кључно да ли ће луди Радуле добити довољно више гласача од лудог Нестора.
 
Moj Radule komšija sa Zvezdare se jadan ne pita ni u svojoj zgradi, a kamoli nešto više.
 
Alimpić: Zakon je jasan, Vlada mora da imenuje novi privremeni organ u Beogradu

... „Zakon o lokalnoj samoupravi o ovome je jasan. Ako se posle sprovedenih izbora ne konstituiše Skupština, Vlada imanuje privremeni organ, vodeći računa o sastavu izabrane skupštine“, rekao je Alimpić.
„Mora se poštovati volja građana“, naglasio je on i dodao da bi, u skladu sa tim, novi privremeni organ trebalo da ima dva člana iz, kako je rekao „koalicije Vučić- Šešelj“, dva iz „Srbija protiv nasilja“ i jednog člana iz koalicije NADA. ...
Izvor N1
 
Da se ja pitam, iskoristio bi eventualno ukrupnjavanje spn sa nadom da istaknem novog kandidata za gradonacelnika koji bi bio harizmaticniji od ovog lika (iako on sam po sebi nije loš),
mislim da bi to bilo bolje nego da ostanu pri istima, e sad..
 
Vrh