Šta je novo?

Izbori 2024

Moguće i da ja i mnogi ne izađu na izbore ako ti budeš taj koji donosi odluke. Sve i da vi izađete.

I to je legitimno, ti koji zbog njega ne izadju znaci da im vise odgovara šapić tj žvala nego on
1709563862807.jpeg

Pa realno za skoro svakog politicara mozes da nadjes kako se ovako zdušno pozdravlja sa gangulom obzirom da je ovaj promenio nekoliko strana...

A da je ista vladavina onomad đilasa i sad šapića (tj žvale) nije nikako,
e sad nekome je ok i ovako, stvar izbora što se kaže

Svakako da je bolji Djilas, ali rang lista gradjana Srbije idealnih za gradonacelnika izgleda ovako:

1. Neko normalan, sposoban, castan i obrazovan
....

...

...

4 756 267. Djilas

...

...

...

...

5 898 992. Sapic

Ne vidim razlog za biranje izmedju dva zla. Ima dovoljno vremena da se sve organizuje kako treba.

I to na dve teme (ovo je pomoc za ove sto ucestvuju u kvizu 😂).

Беки има право и његова критика је сасвим објективна и непристрасна.

Не слажем се. Бекијеве премисе, да кандидат мора да буде нормалан и частан, аутоматски дисквалификују све оне који се баве политиком. Не треба нам мистер прфект.

Не слажем се. Бекијеве премисе, да кандидат мора да буде нормалан и частан, аутоматски дисквалификују све оне који се баве политиком. Не треба нам мистер прфект.
Vidis ovu listu gore. Poenta je da bar bude neko izmedju mister prfekta na broju jedan i Djilasa na 4 756 267. mestu.

A i tako visoko plasiran je samo zbog toga sto mislim da bi bio bolji gradonacelnik od beba, psihopata, ubica, pedofila, fasista, dementnih...

Covek je dozvolio da ga u jednom Beogradu potuku radikali. Tad je i zavrsio.

To je kao kad ovi sto sada vladaju padnu pa se jave za deset godina.

Zamisli vest deset godina posle pada SNS-a da se Vucic nesto oglasava i on nesto misli sta bi i kako trebalo. Koga bre boli ...... sta ti mislis...

ezgif-5-c70a779d94.gif

Svakako da je bolji Djilas, ali rang lista gradjana Srbije idealnih za gradonacelnika izgleda ovako:

1. Neko normalan, sposoban, castan i obrazovan
....

...

...

4 756 267. Djilas

...

...

...

...

5 898 992. Sapic

Ne vidim razlog za biranje izmedju dva zla. Ima dovoljno vremena da se sve organizuje kako treba.
Tako mozda izgleda tvoja lista i lista tvojih poznanika eventualno,
Lista građana srbije prema poslednjem izjasnjavanju izgleda ovako (naravno posle kradje):
1. Šapić (tj žvala i cela ta kamarila ukljucujuci sps, nestora, zanokticu)
2. Djilas (tj opozicija)

A razlog da biras izmedju dva zla ti je nametnut od strane jednog zla koje je mnogo veće i odbijanjem da se izjasnis tj glasas za manje zlo - pomazes upravo tom vecem zlu (otuda i botovske akcije da su svi isti, ili kad jadikuju na twiteru da su "razocarani" opozicijom itd)

"Neko normalan, castan i obrazovan" sigurno nece doci kao sto nije ni proteklih 10+ godina jer takvi ljudi prosto nece da se cimaju i dopuštaju da ih radikali svakodnevno mažu fekalijama po njihovim medijima,
A ako sebe smatras takvim, evo organizuj se i kandiduj se - imas moj glas sigurno!

To nije lista gradjana Srbije nego ono kako su glasali oni koji su izasli na (namestene) izbore.

Djilas odbija apstinente plus gura glasace od SPN-a ka nekakvim MI, Dverima, Zanokticama, Tadicu, Jeremicu....

SPN ima mnogo veci potencijal i Djilas to koci. Ne bi niko ni gledao u pravcu nekakvog Tadica ili odbio da izadje da je SPN koliko toliko normalan sa koliko toliko normalnim licima.

Ja nemam potencijal i niko mene iz SPN-a nece da kandiduje.

Ali ima i tamo mnogo ljudi sposobnijih i postenijih od Djilasa. Ili od V.Obradovica.

i te price - ti se kandiduj, ako mislis da si bolji, treba zaboraviti sad.

SPN je uradio veliku stvar i na tome im svaka cast. Treba se jos vise ujediniti i ukloniti sve koji stoje na putu tom ujedinjenju tj. Djilasa prvog maknuti.

Ne trebaju nam sada neki novi pokreti, nema se vremena, samo da se SPN malo umije.

i te price - ti se kandiduj, ako mislis da si bolji, treba zaboraviti sad.

SPN je uradio veliku stvar i na tome im svaka cast. Treba se jos vise ujediniti i ukloniti sve koji stoje na putu tom ujedinjenju tj. Djilasa prvog maknuti.

Ne trebaju nam sada neki novi pokreti, nema se vremena, samo da se SPN malo umije.
Spn jeste djilas (većim delom), žao mi je ali je tako, on je tu najjači jbg...
A i sam kazes ne trebaju nam novi pokreti imamo spn - ali spn ima djilasa i bez njega kao sto vidis ne moze a apstinencija ga sigurno nece isterati odande nego ce pomoci žvali da se održi na vlasti jer su njegove ovce dobro utrenirane i izlaze od rane zore da glasaju...

Meni lično su bolji taj i takav spn nego žvalini šapići, ali legitimno je da nekome preferencije budu obrnute od mojih

Spn jeste djilas (većim delom), žao mi je ali je tako, on je tu najjači jbg...
A i sam kazes ne trebaju nam novi pokreti imamo spn - ali spn ima djilasa i bez njega kao sto vidis ne moze a apstinencija ga sigurno nece isterati odande nego ce pomoci žvali da se održi na vlasti jer su njegove ovce dobro utrenirane i izlaze od rane zore da glasaju...

Meni lično su bolji taj i takav spn nego žvalini šapići, ali legitimno je da nekome preferencije budu obrnute od mojih
Jaci je Aleksic od Djilasa, makar sto se tice rejtinga u narodu.

Тактички Ђилас боље да буде у дебелој сенци. Као нпр. Новак Недић у СНС што им није на фронту већ гурају у први ред докторе, уметнике, научнике и сл.

Тактички Ђилас боље да буде у дебелој сенци. Као нпр. Новак Недић у СНС што им није на фронту већ гурају у први ред докторе, уметнике, научнике и сл.
U razgovoru sa dvojicom predsednika vaznijih stranaka iz spn, rekli su mi da su pokusavali na sve nacine da ga ubede da se skloni u senku, predlagali mu da niko od predsednika ne bude ni na listama za kandidate ali je riđi sve to glat odbio, može mu se jbg...

U razgovoru sa dvojicom predsednika vaznijih stranaka iz spn, rekli su mi da su pokusavali na sve nacine da ga ubede da se skloni u senci, predlagali mu da niko od predsednika ne bude ni na listama za kandidate ali je riđi sve to glat odbio, može mu se jbg...
Pa Djilas i nije bio nosilac na listi, niti vise od kandidata za poslanika koliko znam. Cak ga ni na bilbordima nije bilo. Zapravo nijednog lica nije bilo na bilbordima sto je malo kukavicki.

U razgovoru sa dvojicom predsednika vaznijih stranaka iz spn, rekli su mi da su pokusavali na sve nacine da ga ubede da se skloni u senku, predlagali mu da niko od predsednika ne bude ni na listama za kandidate ali je riđi sve to glat odbio, može mu se jbg...
Значи иста сујета као и Тадић и Јеремић (и исти ниво лузерства) само са парама и медијима па му се може.

Vrh