centarfor
Advanced
- Učlanjen(a)
- 04.01.2023.
- Pohvaljen
- 4.702
Valjda se pita Hanica cuvena influenserkaMoj Radule komšija sa Zvezdare se jadan ne pita ni u svojoj zgradi, a kamoli nešto više.
Valjda se pita Hanica cuvena influenserkaMoj Radule komšija sa Zvezdare se jadan ne pita ni u svojoj zgradi, a kamoli nešto više.
Ма шалим се мало. Хоћу да кажем да та нова десна коалиција треба да однесе превагу над Нестором, или да и једни и други буду испод црте.Moj Radule komšija sa Zvezdare se jadan ne pita ni u svojoj zgradi, a kamoli nešto više.
Tradicionalna kampanja opozicije, trivijalna razglabanja oko gluposti, umesto da se fokusiraju na prevođenje dela Vučićevih glasača i animiranje apstinenata... Još kad krene loženje po tviteru, ima do izbora da misle samo o podeli funkcija. I tako do izbora, a onda sledi šamar otrežnjenja.Koaliciji "Srbija protiv nasilja" nije prihvatljivo da beogradski izbori budu 28. aprila, jer do tog datuma ne mogu da se obezbede uslovi za slobodne i fer izbore, izjavio je za N1 Miloš Pavlović iz Narodnog pokreta Srbije.
Pavlović: Koaliciji SPN nije prihvatljivo da izbori budu 28. aprila
Koaliciji "Srbija protiv nasilja" nije prihvatljivo da beogradski izbori budu 28. aprila, jer do tog datuma ne mogu da se obezbede uslovi za slobodne i fer izbore, izjavio je za N1 Miloš Pavlović iz Narodnog pokreta Srbije.n1info.rs
I ona je pobegla pre godinu dve taj brod koji tone, ako je i ona pobegla jasno ti je da su samo ostali Branka Saturn i Radule ravnozemljaš.Valjda se pita Hanica cuvena influenserka
Bodiroga?Da se ja pitam, iskoristio bi eventualno ukrupnjavanje spn sa nadom da istaknem novog kandidata za gradonacelnika koji bi bio harizmaticniji od ovog lika (iako on sam po sebi nije loš),
mislim da bi to bilo bolje nego da ostanu pri istima, e sad..
Recimo, odlicna ideja!Bodiroga?
Ne znam kako da ti kazem, a da se ne ponavljam, ali to se neće desiti...Ne znam kako da vam kazem, a da se ne ponavljam, ali da bi se svi ujedinili, da bi prisli i desnicari, da bi prisle i javne licnosti... treba SPN da se ocisti i da izbaci licnosti koje ga cine neprivlacnim mnogima tj. pre svega i prvo treba da se skloni... znate ko.
ma jok treba podržati ostanak na vlasti žvale i šapića?Desice se ako ostali iz SPN-a zele da se desi. A ako ostali iz SPN-a ne zele to da se desi, onda je pitanje da li ih treba podrzavati.
Sta znaci da se skloni ridji? Sta su tacke koje bi to sklanjanje podrazumevalo?Ima vremena do izbora da se skloni ridji. Kada bude krenula zvanicna kampanja, budu proglaseni kandidati... onda ide podrska njima kakvi god da su.
Do tada, ima da ih pljujem za sve pare i nadam se da cemo imati normalne kandidate.
Slobodno ih pljuj na radost šapića i radikalske mašinerije obzirom da smo vec uveliko u kampanji...
A ovi ce izgleda da gadjaju nedelju kraj aprila pred praznike, pucaće bukvalno iz svega sto imaju
U načelu se slažem a sa poslednjom konstatacijom sam potpuno saglasan...Oва ба*** се неће склонити без улице и то потписујем, сви избори и услови су фарса. Потпуно је небитно шта народ жели они се неће одрећи фотеље док не буду физички уклоњени са ње кроз стварну народну револуцију. Извештаји ЕУ, шетње по Теразијама и изборни порази су само отежавајуће околности али њих се то не тиче, то је криминални шљам који ништа осим батина не разуме и не поштује
Da ga ne vidimo i ne cujemo.Sta znaci da se skloni ridji? Sta su tacke koje bi to sklanjanje podrazumevalo?
Jel da daje pare i dalje il i tu da se skloni? Da organizuje stvari il da prepusti to Dobrici?Da ga ne vidimo i ne cujemo.