niko_bitan
Intermediate
Načelnik generalštaba sigurno je levo od centra, to je baš ovako jedan poziv poznat po negovanju hipi kulture. Đilas se prvi bunio protiv gej parade itd. Ali totalitarnom desničarskom umu niko nije dovoljno desno.
Čestitam upravo si definisao pravu desnicu! Čuj, desničar kritikuje kapitalizam
A pardon, ti kritikuješ njihov sistem kapitalizma, a neki DSS sistem kapitalizma je super. Gde je i šta radi Predrag Bubalo?
"pređašnjim" - obožavam ove diskurs markere <3 Sada tvoj post zvuči 200% ozbiljnije, još dva nivoa i malo se namrštiš i spreman si da otvoriš novi desničarski podkast na Jutjubu.
Dobronamerno zvučiš ko Toma Nikolić kad je Đinđića savetovao. Listanje Krivičnog zakonika vraća Kosovo 100%, samo treba dovoljno puta da prelistaš i po tri preambule pred svaki obrok.
Izbori 2023
Свакако није проблем кад неко из Српске или било одакле ко има наше држављанство и пребивалиште у БГ гласа, мислим да то нико не спори. То да нека странка организовано превози бираче, прилично сам сигуран да није легално, ал пошто нисам правник не могу да тврдим, али свакако није легитимно. То...
forum.beobuild.rs
Izbori 2023
Свакако није проблем кад неко из Српске или било одакле ко има наше држављанство и пребивалиште у БГ гласа, мислим да то нико не спори. То да нека странка организовано превози бираче, прилично сам сигуран да није легално, ал пошто нисам правник не могу да тврдим, али свакако није легитимно. То...
forum.beobuild.rs
Ово изнад линковано су моје пређашње речи. На друго линкованом, последња реченица гласи:
Зато сам написао јуче или прекјуче, ову власт може да победи само права десница са примесама социјалног аспекта бриге о сиромашнима и радничким правима. Никакви неолиберали неће сменити ову власт.
Наравно да постоји разлика између врста капилизма. Уосталом ви левичари се нон стоп дерете ”то није прави комунизам” када год вам се укаже на било коју примену истог. Све земље западне Европе а поготово северне Америке, су данас ту где су јер су биле капиталистичке а не социјалистичке. То што данас имају јаке социјалне програме је искључиво захваљујући капитализму и слободном тржишту и не, нису све биле колонијалисти. На крају дана, оба светска рата су вођена на тлу Европе, па се после оба, земље које су има капиталистички систем се уздигла и обновила док смо видели исход комунизма у СССР и земљама варшавског пакта.
Добронамерно сам ти скренуо пажњу јер са овима на власти се никада не зна а ти како год желиш.
п.с.
Преамбула је у нашем Уставу а не у кривичном законику али то и није чудно што си побркао, када си заменио Шешеља са Николићем. Шешељ је поручио покојном Зорану Ђинђићу за проблеме са ногом и Тита. Исто је поновио после и свом ”куму” Николићу када се вратио из Хага.