Vidi, ne mogu da imaju moj lifestyle, ali ne snose ni rizik poslovanja koji ja kao vlasnik snosim. Kod mene u firmi su korektne plate, što u prevodu znači nekih 10-15% iznad tržišnih za adekvatne pozicije.
Tako da jedan senior koji ima 4-5K eur neto može da ima i te kako lep lifestyle, pa čak i veoma blizak mom, jer ja nemam neke ekstremno velike redovne privatne troškove.
Npr. On isto kao i ja može da putuje gde hoće i kada hoće, ali za razliku od mene neće możda ići u top luksuzne hotele i neće leteti biznis klasom na long haul letovima.
S druge strane ako hoće može da vozi identičan auto kao ja, jer mu plata lagano dozvoljava da na lizing vozi šta hoće (kod mene u firmi seniori voze Porsche Boxster, Audi TT MK3, BMW peticu 3 godine staru, BMW M3, Mercedes CLA, Jaguar F type, BMW X5 par godina star...
Takođe mogu da kupe identičan stan kao što je moj, naravno na kredit, dok sam ja stan uzeo na keš. Evo kod mene u firmi jedan kolega živi u A bloku, drugi je kupio stan u BNV (mislim da je Tera zgrada), treći živi već 10 godina u West 65, jedan kolega je isto skoro kupio stan u Novom Dorćolu... tako da sve to što je dostupno meni dostupno je i njima, sa malom razlikom da će oni ipak te stvari priuštiti kroz kredite, a ne za keš.
Imajući sve to u vidu oni mogu komotno da žive na veoma visokoj nozi, naravno ono kojima su te stvari prioritet. Ne može sve naravno, jer plate od 4-5K ipak imaju neki limit.
Najveća plata kod mene u firmi je trenutno 6K, s tim što taj zaposleni sa godišnjim bonusom izlazi na više od toga. Najniža plata je 1.200 eur. Pričam naravno o neto iznosima.
Dodaj na to da svi imaju plaćeno privatno zdravstveno osiguranje sa jaĉim paketom što vredi oko 100 eur meseĉno, privatno penziono što je slična vrednost, praktično neograniĉen budžet za edukaciju (nije problem platiti i nešto što nije vezano za posao), novopečenim roditeljima u prvih 6 meseci plaćamo kućnu pomoćnicu jednom nedeljno, i bejbi siterku 10 sati nedeljno. Takođe kao firma smo nekoliko puta uletali i pomogali finansijski zaposlene koji su imali neke jače finsijske probleme (ne želim o tome da pričam, stali smo uz njih i rešili to).
Pored svega toga imamo full remote polisu ko to želi, tako da trenutno imamo nekoliko zaposlenih koji rade sa Šri Lanke, Tajlanda, iz Portugala i Grčke... a pored full remote opcije imamo i neograničen broj slobodnih dana za sve zaposlene koji su duže od godinu dana u firmi (bitno je da se za tih godinu dana uverimo da su fit sa nama i da nisu neko ko će taj benefit zloupotrebljavati)