Šta je novo?

Izbori 2024

Dogadji oko nasih izbora su savim logicni.
Hulja, Ambasada, Djilas i N1 izgurali su SPN kao jedinu kredibilnu i "sigurnu" opoziciju.
To je opozicija koja zbog svoje nenasilno0meke prirode ne moze da se suprotstavi SNS-u.
I time je sve zavrseno.

Posao je sjajno obavljen.
SPN igra ulogu koja joj je i namenjena.

A vi koji ste ovde pisali "gotov je" razmislite malo.

Hulja jos nije upotrebio svoje jurisne odrede, navijacke falange.
Nije imao potrebe za to.
Gradjanisti su potpuno bezopasni za ovaj rezim, skoro blagotvorni.

Setimo se izbora u Rakovici pocetkom devedesetih kada je Seselj pobedio Borislava Pekica.
Narod ne zeli da vidi pametne ljude, narodu trebaju zabavljaci.
U zemljama gde je narod izraztito i masovno glup, ako sto je Ukrajina, Srbija, to je tako.

Za ove koji kritikuju SPN ima nesto i za njih:

Inace ja veoma postujem jednu grupu desnicara, to su ljudi domacini, vredni, postuju te neke tradicionalne vrednosti, npr oni koji bi glasali za NDSS, to je "dusa" ovog naroda, i rekao bih da ih postujem i vise od levicara, iako sam delim te neke leve ideje.
Ali postoji i druga grupa, to su ovi ravnozemljasi, fasisti, teroreticari svega zivog i nezivog, priglupi, takvi idu za Nestora, Zanokticu, SNS.
To mi je ubedljuvo najstetnija i najgora sorta ljudi.

Претерано се етикетира Несторовићева листа. Није њихова кампања била у фазону испеглаћемо све глобусе и заратити са Венером.

Претерано се етикетира Несторовићева листа. Није њихова кампања била у фазону испеглаћемо све глобусе и заратити са Венером.

Problem je sto ja Nestoru ne verujem nista, covek je nevidjeni manipulator i lazov.
A i onaj njegov gradonacelnik, covek krenuo da lupeta o ravnoj zemlji i kvantnoj fizici.
Definicija odvratnosti.

Nestorović ima bliske kontakte sa SNS i nema nikakv program za grad Beograd, a odlučivaće o njemu.

Inače bravo za Kovačevića, neka ga prate Jeremić, Tadić. Ćeda i Radulović.

Jeremić, Tadić i Radulović nikad neće preuzeti odgovornost. To je ekipa kojoj uvek neko drugi ne valja, uključujući neretko i narod.

Nestorović ima bliske kontakte sa SNS i nema nikakv program za grad Beograd, a odlučivaće o njemu.

Inače bravo za Kovačevića, neka ga prate Jeremić, Tadić. Ćeda i Radulović.
Neka ga prate i Djilas i Marinika.
Opozicione stranke treba da se samoraspuste i ostave st.oku da uziva sa svojim vitezom od Bugojna.

Sto se vecerasnjih protesta tice, RIJ je pogresno mesto za to. Treba ici ispred Ambasade.
Amvasada sada mora da razmisli. Sta je vaznije? Odrzavanje privida demokratije u Srbiji ili granate kalibra 152mm za Ukrajinu.

Poslednja izmena:

Nije bila, ali ne mogu se ignorisati višegodišnje izjave Nestorovića, koje su bile čiste teorije zavere. Ljudi su lako zaslepljeni kada vide da je neka osoba u nekoj "uglednoj" profesiji. Nestorović kao pedijatar kao uživa neku dobru reputaciju u toj oblasti, ali ne zaboravimo da su kroz istoriju neke najzlobnije ličnosti bile upravo u uglednoj profesiji. Na kraju ta profesija i uspeh u istoj, ali i generalno uspeh u nečemu ne mora da znači i da je ličnost pozitivna. Mislim, ja sam na faksu imao izuzetne kolege koje su imale odličan uspeh, odnosno sve visoke ocene - ali dobar deo njih su bile jako odvratne i bezobrazne ličnosti. Dok sam s druge strane imao "prosečne" kolege, koji su učili zbog sebe a ne zbog ocena, i bili su izuzetni kao ličnosti, daleko više razvijeni nego ovi sa visokim ocenama.
I tu nema pravila. Ako je Nestorović izuzetan pedijatar, svaka njemu čast na tome. Ali svi njegovi javni nastupi i izjave, to ne može da se odvoji od njegove eventualne funkcije u gradskoj vlasti. Otkud znamo, možda bi on jednog dana doneo odluku da se u gradu uklone sve antene jer tako prizivamo vanzemaljce ili šta god.

Za ove koji kritikuju SPN ima nesto i za njih:

Inace ja veoma postujem jednu grupu desnicara, to su ljudi domacini, vredni, postuju te neke tradicionalne vrednosti, npr oni koji bi glasali za NDSS, to je "dusa" ovog naroda, i rekao bih da ih postujem i vise od levicara, iako sam delim te neke leve ideje.
Ali postoji i druga grupa, to su ovi ravnozemljasi, fasisti, teroreticari svega zivog i nezivog, priglupi, takvi idu za Nestora, Zanokticu, SNS.
To mi je ubedljuvo najstetnija i najgora sorta ljudi.

Izjavio je nesto sto neki od nas trube ovde vec neko vreme.

Novinar Milan MIlenkovic smatra da je Milos J. Huljin igrac, kao i Nestorovic.

Zato što na plate i bonuse doprinose plaćaš do određenog iznosa, a posle toga plaćaš samo porez na prihode, pa imaš dobit više ti se isplati da podigneš kroz bonus i platiš porez na prihode 10% na veći deo tog iznosa, umesto kroz dividendu pa da platiš 28%. Doprinosi se plaćaju mislim do oko 200K dinara ili tako nešto, a preko toga samo porez na prihode
Gde moze tacno da se vidi o kojoj cifri se radi?
Sta mislis u kojoj merii se ovako izbegava porez na dobit a u kojoj meri preko fiktivnih teoskova ili preko fiktivnih faktura pausalcima. Ovo sa fiktivnim fakturama pausalcima je malo otezano sada kad postoji test samostalnosti ali sa druge strane ako postoji neka uvezana ekipa onda postoji svestrana korist, doo izbegava porez na dobit a pausalci resavaju problem testa samostalnosti.

Kao streber imam potrebu da ovo pojasnim, objasnjeno je u psihologiji i zove se l'appel du vide, svako od nas je imao misao " sta bi bilo ako prodjem ispod dva stuba i bas u tom trenutku se jedan odvoji i padne mi na glavu", slicno je i za prolazak ispod merdevina ili kada setamo ulicom i proverimo da li ce saksija sa neke terase da nas pogodi. Ako dodamo i nase (ne)odrzavanje ulicne infrastrukture izbegavanje ulicnih stubova je cak vrlo racionalno ponasanje. :)

izgleda da cemo do konclogora stici brze nego sto sam mislio

Hahah ispada da je jedini predsednik države koji je vučiću čestitao pobedu žabac iz Madjarske.

Vrh