Lazovic je odgovarao na pitanja koja su ga pitali, i pri tom se za svaki odgovor ogradio i rekao da to nije stav cele koalicije.Namece je Lazovic.
Lazovic je odgovarao na pitanja koja su ga pitali, i pri tom se za svaki odgovor ogradio i rekao da to nije stav cele koalicije.Namece je Lazovic.
Pa imas Cedu na listi.Lako je dokazati da nesto nema smisla kada se banalizuje i uprosti istorija do granice apsurda.
Pa Lazovic i nije odgovarao u ime cele koalicije.Pa imas Cedu na listi.
SPN ne sme biti ili ne bi trebalnicija. Narocito ne ovakvih glupandera.
Medjunarodni sud je rekao Srebrenica je genocid, jbg, sta mi tu mozemo.
UN kaze da je Kosovo Srbija, ali pusti UN, moramo prihvatiti realnost.
Koga bre zabole za sankcije, Rusiju, EU...
Samo hocemo pravnu drzavu.
To je preduslov svega ostalog.
Svako odvlacenje paznje sa tog glavnog cilja, je nacionalna izdaja.
I dalje je tuzna koalicija kojoj je takav i sa takvim stavovima prvi na listi.Lazovic je odgovarao na pitanja koja su ga pitali, i pri tom se za svaki odgovor ogradio i rekao da to nije stav cele koalicije.
Sledbenici sekte retko traze odgovornost od svojih spriritualnih lidera.Gde je odgovornost za ovo? Jesu ovo brojke nekoga ko se smatra da daje najtacnije podatke ili moji stavovi i kontriranje?
SPN ima skoro 8% vise nego sto su stranke koje su ga cinile pojedinacno imale u Maju. Ako je u opoziciji krivac za skok SNS rejtinga, pre ce biti na desnoj strani.I dalje je tuzna koalicija kojoj je takav i sa takvim stavovima prvi na listi.
Srbija protiv nasilja su onih stotine hiljada na ulici u maju, a ne Lazovic. Oni treba da sprovode volju gradjana koji su bili tamo.
A ti gradjani nisu za fr-ne plan i slicne stvari.
Rezultati Lazoviceve, Djilasove... politike i preuzimanja i privatizovanja SPN-a se vide. Vucic je sa 36 u maju dosao do 39 u novembru, umesto da je potucen i jos vise pao.
Maj
Pogledajte prilog 181993
Novembar
Pogledajte prilog 181994
Gde je odgovornost za ovo? Jesu ovo brojke nekoga ko se smatra da daje najtacnije podatke ili moji stavovi i kontriranje?
Imas sve crno na belo.
Bonus: pogledaj koji je politicar iz SPN bio najpopularniji. Pomoc - nisu Djilas i Lazovic.
Citaj bolje i pazljivije. Vidi u maju deo - opozicija, ali ne znam za koga.SPN ima skoro 8% vise nego sto su stranke koje su ga cinile pojedinacno imale u Maju. Ako je u opoziciji krivac za skok SNS rejtinga, pre ce biti na desnoj strani.
Tesko.Lazovic je djubre, ali cemo ipak glasati za njega, jel sad OK ?
mozda tebi ne smeta da svoj zivot poveravas ljudima za koje smatras da su djubre.....Lazovic je djubre, ali cemo ipak glasati za njega, jel sad OK ?
Pa ocigledno je SPN ovakvim profilisanjem pokupio polovinu tih neopredeljenih. Druga polovina su ocigledno desni glasaci. Da je na desnici doslo do ukrupnjavanja verovatno bi tih jos vise palo.Citaj bolje i pazljivije. Vidi u maju deo - opozicija, ali ne znam za koga.
Pa evo Dveri-Zavetnici se slazu sa tobom i oko Srebrenice i oko Kosova itd pa opet zajedno imaju 2,5% manje u Novembru nego u Maju gde su odvojeni. Skoro identicno razlici koju je SNS skupio u tom periodu.Pa pokupili bi ovako i onako. Evo, ja bih rekao u maju - opozicija, ali ne znam za koga, a sad bih to isto rekao, onda bi mi oni rekli da to nije opcija i ja bih verovatno onda rekao neka bude SPN.
To su jasne stvari, i ujedinjena desnica bi imala rast kakva god da je, to su sva istrazivanja pokazala.
Ok, svaka cast na ujedinjenju, iako ni ono nije bilo potpuno, nije ni to mala stvar. Plus za njih.
Ali eto, nekako Vucic raste. I sad slede ovi specijali - Srebrenica, Kosovo, sankcije, Djilasovi glupkasti pomocnici za gradonacelnika sa sumnjivom biografijom... koje ce po potrebi, kao i prosle godine, pojacati sa ratnim mornaricama, obaveznom vakcinacijom... ili cime im vec zatreba.
Jedan Tadic ispada gospodin, castan covek, a i daleko ozbiljniji u odnosu na ove diletante.
I u onom intervjuu koji sam postavio je objasnjavao da to nije bas sve tako kako se predstavlja i da ti pritisci nisu nesto sto se ne moze odbiti.
A tad smo bili blizi EU nego sada, a daleko manje im dali na Kosovu.
Presmesno mi je kada se najarogantniji clanovi kojima je svaki drugi post o ‘glupom i primitivnom obicnom narodu’ i tome kako su predobri za ovu zemlju, odjednom gnusaju nekakvog impliciranog elitizma u pridevu ‘gradjanski’.Građansko-liberalna opcija? Što to tačno znači? Jel mi ostali nismo građani ili šta? Mi smo seljaci, a ovi su urbani? Upravo u toj EU jača desnica, a levica slabi. To smeće samo podmeću nama. Na to se lože ovi kvazi građanisti koji smrde na životinje i umivaju se jednom u 10 dana. Zamisli, oni su plebs, a fasada zgrade im se urušava dok su na zidu ispisani grafiti. Nema veze, oni su elita iako ni sami nemaju pojma kako se zapravo živi u EU.
Ćuta ne treba da se meša sa Dobricom i ekipom. Na jednoj strani vidim Ponosa, Aleksića i Ćutu. Na drugoj strani vidim Dobricu, Dabra, Lazovića i Grbovića.
DS i Lutovac su mi najsličniji Đilasu i Mariniki.
Ipak, ima nešto zajedničko. To je da su svi spremni da služi zapadu zarad vlasti. To je zajednički interes, a ne borba protiv nasilja.
Ima neko ko je kriv sto je taj narod takav.Presmesno mi je kada se najarogantniji clanovi kojima je svaki drugi post o ‘glupom i primitivnom obicnom narodu’ i tome kako su predobri za ovu zemlju, odjednom gnusaju nekakvog impliciranog elitizma u pridevu ‘gradjanski’.
Ko li je samo tebe naucio svim ovim mudrostima kojima nas obasipas?Ima neko ko je kriv sto je taj narod takav.
A to je upravo ta "gradjanska elita".
Sto nisu isli medju narod?
Sto ih nisu naucili necemu, kad su tako kulturni i pametni?
Pa jel ti umes da saberes sve stranke i vidis sta glasaci hoce, makar na papiru? Racunaj da i dobar deo SPN-a tako razmislja o tim pitanjima.Pa evo Dveri-Zavetnici se slazu sa tobom i oko Srebrenice i oko Kosova itd pa opet zajedno imaju 2,5% manje u Novembru nego u Maju gde su odvojeni. Skoro identicno razlici koju je SNS skupio u tom periodu.
Novi DSS ima manje sa POKS-om nego sto je imao samostalno u Maju (a POKS je tad bio na 1.3%)
Al ok, pravicemo se da je to prica koju biraci stvarno hoce, a da je SPN taj koji tera birace SNS-u.
Sve je tačno rakao.Ставови су им ок, и показали су неупоредиво боље познавање бирачког тела од већине из СПН.
Ова Лазовићева изјава је дебели ауто гол. Боље да ћути о тим питањима и гура локалне и социјалне проблеме.
Realnost i podaci se ne slazu sa onim sto ti ovde tvrdis.Pa jel ti umes da saberes sve stranke i vidis sta glasaci hoce, makar na papiru? Racunaj da i dobar deo SPN-a tako razmislja o tim pitanjima.
Uostalom, imas na istom sajtu NSPM-a i rezultate o svakom tom pitanju pojedinacno.
Kako Jeremic i Aleksic imaju 3,5, a Aleksic je daleko popularniji i prakticno je bio lider te stranke i on napusti, a Jeremic padne samo za 0,3? Ocigledno da oni kupe razocarane SPN glasace i neopredeljene ili apstinente.
I Tadic ce porasti, videces. Na ovoj anketi nema Radulovica pa nije fer tvrditi bilo sta.
Slazem se sa tobom da desnica i SNS imaju slicnije biracko telo i da verovatno vecinski SNS kupi od njih.
Ali SPN svoj deo zadatka ne radi kako treba. Ako se secas, ja nisam ni verovao u neko preterano otimanje SNS biraca i da to treba da bude cilj, vec na privlacenje onih koji nisu glasali prvenstveno ili onih koji su bacali glasove.
To nije ostvareno. Ne oseca se. Narod nije mobilisan. A sa vecom izlaznoscu, pada procenat SNS-a. To je bio prvenstveni zadatak SPN-a, tako bi tih 36 palo na manji broj, sve i da su oteli Dverima i Zavetnixima. A drugi je bio da uzmu glasaci Radulovica, Tadica i Jeremica ili jos bolje nekako njih u koaliciju... I nista od toga nije ostvareno.
I rezultat imamo koji imamo.
Ti u maju imas SPS i SNS na 47 posto, dobar program, dobri kandidati, veca izlaznost, bez bacanja glasova i to ti je to, gotovi su.
Nudili su se.
Sada se vise niko ni ne nada. Aj' probamo Beograd, to je ono sto nam je danas ostalo.
Cenis da nisu odgovorni? Cenis da tome ne doprinosi Lazovic, prvo sto je uopste na poziciji na kojoj jeste, a drugo ovim izjavama?
Ruku na srce i odgovori, ovih 15 posto koji su rekli opozicija, ali ne znam za koga, jesu blizi desnici ili ovim pro-EU opcijama?Realnost i podaci se ne slazu sa onim sto ti ovde tvrdis.
SPN ima veliki skok i daleko veci rejting nego ijedna pojedinacna stranka koja ga cini.
Dve manje koalicije na desnici imaju pad veci od rasta SNS-a u istom periodu.
Vrlo je jasno ko je motivisao i uvecao svoje biracko telo a ko rasterao svoje. Tvoji zakljucci jednostavno nemaju utemeljenje u realnosti.
Sad bi SPN trebalo da se umiljava glasacima na desnici istom pricom ko i Dveri da bi pojacao svoj rezultat (nesto sto ni same Dveri ne uspevaju), potpuna besmislica.
Ja za razliku od nekih na ovoj temi nemam glasove u glavi koji mi govore takve stvari sa sigurnoscu.Ruku na srce i odgovori, ovih 15 posto koji su rekli opozicija, ali ne znam za koga, jesu blizi desnici ili ovim pro-EU opcijama?