Jel znas u vojnoj startegiji sta je "shaping the battlefield" ?Društvene mreže nemam, da me poznaješ znao bi koliki sam pesimista, da gledaš neku tekmu sa mnom recimo
Imam one skrinšotove sa Naxi kamere svaki put napravljene u isto vreme, broj ljudi je bio u konstantnom rastu i doživeo vrhunac na onom protestu po kiši dan posle Vučićevog kontramitinga protiv nasilja. Od tada je u konstantnom padu.
Prošli put je bilo najmanje ljudi i rekao sam da nema veze jer se održala energija i neka osnova ljudi i sada je trebalo da se vrati na stari put. Najavljena je radikalizacija i opšta mobilizacija za sledeći put.
Medjutim, ništa od toga. Ljudi se već sprdaju sa planom opozicije. Postaje smešno, bezidejno i neozbiljno. Guši se energija i guše se protesti i to ne radim ja.
Ideš od skupštine 10 km u krug da bi došao do Mostara, preskačući sve simbole zla koji se nalaze između - Vladu, Predsedništvo, REM, Informer, BNV...
I na kraju će biti blokirana samo Gazela. Kao i prvi put. A već smo imali blokiranu Gazelu, autoput na NBGD-u i Brankov most. I sada je genijalni plan vraćanje sto koraka unazad.
Izveštaj je završen u aprilu pre ona dva nepojmljiva zločina i protesta, od tada se EU birokratija pegla o tome šta će ući u izveštaj, a šta ne.Не знам шта би у извештају ЕК требало да пише о протестима који протичу мирно? Да траже да се испуне услови? По ком основу?
Протесте треба одржавати до првих избора, то је црногорски (успешан) сценарио. А ако је икако могуће, потребни су нам у међувремену наши Јаков и Милојко.
Pa evo, radim na tome, kao i sto ti radis na tome. Zar nije ovo sto nas dvojica radimo na forumu pokusaj da dodjemo do toga? Ti na tvoj nacin, ja na moj, ali tezimo vremenom da se nadjemo negde na sredini. Je l tako?nego bi radio na tome da se dođe do tog savršenstva.
200% se slazem sa tim sto si napisao. Dokle god opozicija SNS glasace naziva krezubim, apstinentne naziva prodanim dusama, do tada ce se gloziti da predje cenzus i ukupno nece dobijati vise od 10-15%.Opozicija mora da se okrene osvajanju vučićevih glasova, a ne deljenju između sebe već opozicionih glasova. Čak i po cenu da izgubi deo postojećih glasova, mora da se ponaša prijemčljivo za sns glasove, prvo, zato što po ovom deljenju karata nema dovoljno, drugo, što će antivučićevski birač lakše da glasa za njih, pa makar im ne bio mio, nego što će vučićevski.
Pa evo, radim na tome, kao i sto ti radis na tome. Zar nije ovo sto nas dvojica radimo na forumu pokusaj da dodjemo do toga? Ti na tvoj nacin, ja na moj, ali tezimo vremenom da se nadjemo negde na sredini. Je l tako?
I ja idem u subotu. Odlazak na protest ne treba da zavisi od toga da l si se prejeo, ili govori lik koji je snimio komercijalni film. Ide se samo i isključivo zbog zahteva. Uopšte me ne interesuje da li je podelio neke sitniše narodu, da li je Ćuta šrafio binu, da li je kiša, da li će leto. Bilo koja tema koja se plasira je tema koja služi da razvodni protest, bilo da se radi o vlasti, opoziciji, ili čemu god. Briga me za bilo šta drugo. Fokus samo na zahtevima.Ja cu otici u subotu na protest, ali samo da bih se video sa nekim drugarima sa kojima se dugo nisam video, pa smo se dogovorili da se nadjemo na protestu, prosetamo i posle sednemo negde na pice.
Jel znas u vojnoj startegiji sta je "shaping the battlefield" ?
E tako i ovde, ne ubacujes sve adute odjednom vec postepeno podizes da ispitas neprijatelja.
Vecinska Srbija uziva kad vidi bahatog coveka kad nekoga kinji. Zato se Hulja tako ponaa javno. Zna on da puzi pred jakima.Брука Србије.
Dobro je prošao, hteo sam u da napišem umesto drugog aBakarec, ne bakarac.
Tebi osim administratora ne moze niko da zabrani da pises ovde osim ako ne preteras sa nekim vredjanjem ili nekim nebulozama.Meni se svidelo kako se piše na forumu, pa sam se registrovao, ali kao što rekoh čitao sam prethodno neko vreme. Ako je to problem, ok, neću više pisati.
Што није дрвио овако на ону ЦНН оштроконђу, комплексаш.Đubre.Vučić bio neprijatan prema slovenačkom novinaru, reagovala predsednica Slovenije
Vučić bio neprijatan prema slovenačko novinaru, regovala predsednica Slovenije.n1info.rs