Šta je novo?

Izbori 2024

PRIŠTINA ZABRANILA ULAZ SRPSKE ROBE: Skandalozna odluka Kurtijeve vlade
https://www.kurir.rs/v/4179528?utm_...dium=app_ios&utm_campaign=kurir_share_counter
1686755696072.png

Ako su ovi sprecijalci ja sam engleski kralj licno. Klasicna farsa, juce muk u medijima o hapsenjima na kosovu i pljuvanju vodje, umesto toga izvukli zorana marjanovica iz naftalina u kuriru. a danas ovaj pokusaj osvajanja centralne srbije od strane stalonea, van dama i svarcenegera

Obični policajci, nikakvi specijalci. Ono što budi sumnju je način hapšenja i blizina oružja. Ako ih već hapsiš, onda ne može puška biti blizu ruke. Ko će ga znati, možda i jeste istina.

I dok se u Italiji organizuju akcije da se ne kupuje testenina jer je poskupela, našem narodu je glavna briga zadruga.

Apropo "bojkota", na društvenim mrežama se pojavila ideja da se napravi spisak svih proizvoda i firmi koje se reklamiraju na Pinku i Hepiju, i onda da se krene u javno prozivanje i bojkotovanje tih firmi. Malo nerealno, ali interesantan stav - jer para vrti gde burgija neće.

Pa, verovatno je Kurti glup.
Nemoguce da je Vucic izmislio, da su to zapravo nasi ljudi (Srbi) obuceni u KS uniforme i predstavljeni albanskim imenima. Provalili bi nas i razapeli u sledecih 10 godina.
Ali mislim da Kurti nije glup, poslao je svoje da slucajno zalutaju, moguce da je neki dogovor.

Sve ide ka tome da dodje opet do neke destabilizacije u regionu, pa da ni SRB ni KS ne idu ka Evropskoj Uniji.
Samo CG ce sigurno ici, trenutno nema nekih velikih problema - sem politickih.
CG ako uđe u EU, onda treba da se raspadne Evropa. To je imitacija države. Ne budite smešni. Nema ništa lično protiv njih, samo sam realan. Njihova administracija je u srednjem veku u odnosu na Srbiju.

Obični policajci, nikakvi specijalci. Ono što budi sumnju je način hapšenja i blizina oružja. Ako ih već hapsiš, onda ne može puška biti blizu ruke. Ko će ga znati, možda i jeste istina.
Mozda jesu uhapsili ljude ali su im automatske puske naknadno ubacene u fotografije.
Ako su 2003. mogli posmrtno Siptara i Kuma da nose do Meljaka, radi snimanja editorijala za Vog, sto ne mogu i ove.

Mozda jesu uhapsili ljude ali su im automatske puske naknadno ubacene u fotografije.
Ako su 2003. mogli posmrtno Siptara i Kuma da nose do Meljaka, radi snimanja editorijala za Vog, sto ne mogu i ove.
Vrlo je moguće da su ih oteli i onda slikali u centralnoj Srbiji. Vučiću je ovaj potez potreban da bi podigao rejting. Ono juče je bio ozbijan udarac za radikale. Sada se lakše diše.

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Apropo "bojkota", na društvenim mrežama se pojavila ideja da se napravi spisak svih proizvoda i firmi koje se reklamiraju na Pinku i Hepiju, i onda da se krene u javno prozivanje i bojkotovanje tih firmi. Malo nerealno, ali interesantan stav - jer para vrti gde burgija neće.
Neki bojkot bi bio poželjan, ali to je u našoj zemlji misaona imenica. Niko ne obraća pažnju koliko su poskupeli pojedini proizvodi, svi misle da to tako treba, a istina je daleko od realnosti. Jedan proizvodjač je maksiju poskupeo proizvod za svo ovo vreme 17din iliti 10% proizvoda. Maksi je digao cenu tog proizvoda za 149din iliti 50%, da bi pre dva meseca, videći verovatno da narod manje kupuje, smanjio na 66din tj nekih 20%. Znači opcija postoji, e sad da li ima volje...

Čekajte ljudi, pa da li je moguće ovo? Da li je moguće da ovaj čovek ovako nešto izjavi? Emilija Popadić? Bolji Život? I onda se neko čudi zašto sam apstinent? Za koga da glasam? Za nekog ko u ovoj situaciji sada spominje kako se neko obračunava sa fiktivnim likovima? Za to da idem na protest i da posle za te ljude glasam?

Моја претпоставка је да је овим шиптарским клошарима српска полиција хаковала уређаје или их на неки други начин намамила да пређу административну линију

где су их чекали у заседи и похапсили,
да би имали као некакав медијски одговор на хапшења и малтретирање Срба на Северу КиМ, да мало скрену пажњу.

Čekajte ljudi, pa da li je moguće ovo? Da li je moguće da ovaj čovek ovako nešto izjavi? Emilija Popadić? Bolji Život? I onda se neko čudi zašto sam apstinent? Za koga da glasam? Za nekog ko u ovoj situaciji sada spominje kako se neko obračunava sa fiktivnim likovima? Za to da idem na protest i da posle za te ljude glasam?
Pa dobro, u suštini jeste u pravu. Mi volimo malo da glumatamo neku uzvišenu kulturu i poznavanje opšte kulture, ali sve popularne glumce oslovljavamo sa njihovim najpoznatijim ulogama, i to ne samo domaće. Onda kada ovako na društvenim mrežama izađe neki citat ili video gde ta poznata ličnost priča neku (naočigled) mudru stvar, svi se odjednom oduševe i kao duboko poštovanje i naklon. Posle par dana ako ista ta osoba uradi nešto "neobično", onda se sve zaboravi i kreće pljuvanje.

Zato je Ćuta tu u pravu. Napadali su ovi iz vlasti razne glumce i javne ličnosti, ali nema te emocionalne povezanosti naroda sa tim "nekim" ličnostima. Ceca je obeležila živote više generacija, a nekima i celo detinjstvo, sa svojim ulogama, koje su nam bile drage. Kao i Seka Sablić npr., pa tako napad na njih više shvatamo sentimentalno zbog tih uloga i likova, a manje zbog same osobe.

Ovo je najbolja ideja ikada.
Ja cu prvi da bojkotujem do koske one koji izadju na tom spisku.
Ovo je najbolji nacin borbe protiv ovog olosa.

Tako je, nek ostanu Jovanov, Bakarec, Risticevic, Jovanjica, Belivuk na vlasti, svejetoisto.

Jbt, od svega, ti se uhvatio za ovu glupost.

Pa ne izlazim ja na svaki protest da bi ovi ostali na vlasti, pobogu. Ali ne želim ni da ovakvi ljudi kao Ćuta budu vlast. Poslušaj video, zapliće jezikom, lik je ladno došao cirke na N1 da da izjavu. Da li je tebi to OK?

Zasto N Djokovic ne odbije da igra u Srbiji dok se ne ispune zahtevi protesta?
Zasto SANU ne prekine rad do ispunjenha zahteva?
Zasto glumci ne citaju ove zahteve pre svake predstave?

Моја претпоставка је да је овим шиптарским клошарима српска полиција хаковала уређаје или их на неки други начин намамила да пређу административну линију

где су их чекали у заседи и похапсили,
да би имали као некакав медијски одговор на хапшења и малтретирање Срба на Северу КиМ, да мало скрену пажњу.
Pricamo o nasoj policiji kojoj tu ispred nosa 20 godina vrsljaju i nasi i siptari sa sve traktorima, kamionima i motorkama? Nisu u stanju da pohvataju tu ekipu, a ovamo su im hakovali navigaciju i namamili ih. Moguce, ali samo u diznilendu
Pa ne izlazim ja na svaki protest da bi ovi ostali na vlasti, pobogu. Ali ne želim ni da ovakvi ljudi kao Ćuta budu vlast. Poslušaj video, zapliće jezikom, lik je ladno došao cirke na N1 da da izjavu. Da li je tebi to OK?
Prvi post i odmah rokaj po zloj opAziciji

Ti si inace odradio Cuti alkotest neposredno pre emisije pa tvrdis ovo?

Odakle bre vise ispadate?

Pitanje za @Bender Rodriguez

Da li si gledao seriju Drzavni sluzbenik? Vezano je za ovu temu

Radikali ce sada biti vrlo opasni.
To sto 100000 Beogradjana seta, to ne znaci nista. To je beogradsko foliranje.
Radikali znaju da Beogradjani nisu u stanju nista da urade. (Ubrajam tu i sebe)
Uni se ne plase ni politicara koa sto je Cuta i drugih laznih levicara pod kontrolom Ambasade.

Ali nezadovoljstvo baze, recimo ekipe sa Kosova ili prekodrinaca i bivsih izbeglica u Altini, ili neka pobuna u Cacku ili Uzicu, to je vec opasno.

Rezim je racionalan, oni tacno znaju sa kakvim narodom imaju posla.

Александар Вучић: Косовски полицајци ухапшени на 1,8 км од административне линије. Прешли смо Рубикон, Курти жели да изазове рат. Добио сам гаранције од НАТО-а и ЕУ да људи неће бити хапшени

laze , kao i uvek

Небојша Јовић: „Српска листа“ више не може да представља Србе на КиМ. Власти у Београду су у сталном договору с Приштином. Срби морају да се организују и да пронађу алтернативу

ovo gore je kljuc. Ako ne mozemo da se organizujemo HUlja i njegovi c ekomotno da vladaju jos 20 godina. Apelujem na ljude koji jos imaju duha, kao npr ljudi s foruma da se organizuju.
Setnja za Marinikom i Cutom nije nikakva organizacija.

Bojkot je prava stvar.

Vrh