Šta je novo?

Izbori 2024

Нема бојкота у посткомунистичком либералном капитализму.

Ti si inace odradio Cuti alkotest neposredno pre emisije pa tvrdis ovo?
Ne, samo sam čuo kako priča na tom videu i da pomalo zapliće jezikom, pa sam stekao utisak da je verovatno malo popio.
Ako bude smarao lako ce dobiti ban na ovoj temi (mesec dana) :)
Ja se izvinjavam ako sam nešto pogrešno rekao ili ako je došlo do neke zabune mojim postom. Link za ovu temu sam dobio od prijatelja koji je član foruma tako da je čitam danima, pa sam rešio i da napravim nalog da mogu nešto i da napišem. Ja se izvinjavam ukoliko sam prekršio neko pravilo.

Zato mislim da treba ono pravilo da se uvede, ali whatever. Znaci, u teoriji, neko moze ovde da ima 15k postova, a da ne zna gde je Slavija.

Meni se svidelo kako se piše na forumu, pa sam se registrovao, ali kao što rekoh čitao sam prethodno neko vreme. Ako je to problem, ok, neću više pisati.

Pricamo o nasoj policiji kojoj tu ispred nosa 20 godina vrsljaju i nasi i siptari sa sve traktorima, kamionima i motorkama? Nisu u stanju da pohvataju tu ekipu, a ovamo su im hakovali navigaciju i namamili ih. Moguce, ali samo u diznilendu

Па управо због тога, више од 20 година шиптари су исекли и покрали шуму на административној линији и улазили лагано на територију централне Србије, пуцали на полицију и раде шта хоће,
а сад су их као ухватили баш дан након хапшења у северној Кос.Митровици,

могу они да раде кад хоће, него неће, то јест таква су им наређења.

Nije problem Zelenovic sto kaze nesto o ratnoj mornarici, problem je sto niko, ali apsolutno niko ne razmislja o takvim stvarima i ne bavi se time. Nije on glup nego mu je naredjeno da to prica da bi ispao bu**** i Vucic dobio izbore.

Isto tako je i ovo

347412721_268420895730725_2603666524055439997_n.jpg

To je ta cuvena radikalizacija i najveci protest ikada?

Do Metropola pa do Slavije pa do Autokomande pa do Mostara? Pa koliko je to, kao krug oko Ade?

1. Odmah se ide u pogresnom pravcu iz ne znam kog razloga i zaobilazi i Vlada i Predsednistvo i sve zivo i prolazi se pored nicega

2. Od Slavije krece divan ,,usponcic'' Bulevarom oslobodjenja ka Hramu

3. Gde i kako ce masa na Autokomandi da se spusti na autoput? Onim malim, bednim stepenicama kod Fransa? Neka me ispravi neko ako gresim mada sam siguran da ne gresim.

4. Kada se sidje dole, moze da se blokira samo jedna strana jer je ograda izmedju. Osim ako narod posle 5 km ne treba i ogradu da preskace?

5. Onda sledi sedam dana jahanja do Mostarske petlje gde ce dobiti sta tacno? Isto ono sto bi se dobilo i da se islo kroz Kneza Milosa. Jel dele na Mostaru neku vodu, banane i urme za oporavak?

6. Ovo je moj stav i mozda nisam u pravu, ali protesti paralelno u NS, Kragujevcu i Nisu su razvodnjavanje i svi treba da krenu za Beograd.

Dakle, ovo je opet Zelenovic i ratna mornarica i nemoguce da je neko ovoliko glup.

Tako da

1TC0.gif

Nije problem Zelenovic sto kaze nesto o ratnoj mornarici, problem je sto niko, ali apsolutno niko ne razmislja o takvim stvarima i ne bavi se time. Nije on glup nego mu je naredjeno da to prica da bi ispao bu**** i Vucic dobio izbore.

Isto tako je i ovo

To je ta cuvena radikalizacija i najveci protest ikada?

Do Metropola pa do Slavije pa do Autokomande pa do Mostara? Pa koliko je to, kao krug oko Ade?

1. Odmah se ide u pogresnom pravcu iz ne znam kog razloga i zaobilazi i Vlada i Predsednistvo i sve zivo i prolazi se pored nicega

2. Od Slavije krece divan ,,usponcic'' Bulevarom oslobodjenja ka Hramu

3. Gde i kako ce masa na Autokomandi da se spusti na autoput? Onim malim, bednim stepenicama kod Fransa? Neka me ispravi neko ako gresim mada sam siguran da ne gresim.

4. Kada se sidje dole, moze da se blokira samo jedna strana jer je ograda izmedju. Osim ako narod posle 5 km ne treba i ogradu da preskace?

5. Onda sledi sedam dana jahanja do Mostarske petlje gde ce dobiti sta tacno? Isto ono sto bi se dobilo i da se islo kroz Kneza Milosa. Jel dele na Mostaru neku vodu, banane i urme za oporavak?

6. Ovo je moj stav i mozda nisam u pravu, ali protesti paralelno u NS, Kragujevcu i Nisu su razvodnjavanje i svi treba da krenu za Beograd.

Dakle, ovo je opet Zelenovic i ratna mornarica i nemoguce da je neko ovoliko glup.

Tako da

1TC0.gif

😂😂😂па добро ово и јесте радикализација, има да попадају људи од шетње онако збијени,
а тачка 3. то сам баш размишљао, мораће на Аутокоманди лево ка Устаничкој, па трасом којом се 18-ица спушта на аутопут,
да не би људи изгинули у уском грлу низ неке степенице или ко зна куда, тиме се додаје рути још једно пола километра.

Треба да се иде испред Пинка и Хепија, то би била радикализација и јасна порука. Да се ту јавно прозову Митровић и Марић за промоцију најгорих криминалац.
Рекох ја да је Зеленовић мутан.

Pa ne izlazim ja na svaki protest da bi ovi ostali na vlasti, pobogu. Ali ne želim ni da ovakvi ljudi kao Ćuta budu vlast. Poslušaj video, zapliće jezikom, lik je ladno došao cirke na N1 da da izjavu. Da li je tebi to OK?
Ne morate ni da izlazite na proteste (govorim u množini) ako ćete na kraju da sedite kod kuće i da kukate pod društvenim mrežama kako je situacija loša i da se pozivate na sve i svašta, samo da ne bi izašli na dan izvora i glasali, jer vas eto baš toliko interesuje da vam bude bolje. Naravno da neće biti bolje ako glasaš za opoziciju, ali isto tako neće biti bolje ni ako ne budete glasali. Jer da bi se nešto postiglo, potrebno je da se uspostavi sistem po kome je nebitno ko će biti na vlasti, jer ćeš znati da radi u tvom interesu. I ne, nije mi cilj da vas preopbratim, jer znam da se to nikada neće desiti, ali eto mogu da ovo isto ponaljam koliko god i vi ponavljali da nemate za koga da glasate i kako se borite za neki boljitak, a u suštini molite boga da do tog boljitka ni ne dođe, jer vam je lakše da budete ušuškani u svoj pesimizam, jad i čemer.​

Ma kakva radikalizacija protesta. Opozicija u Srbiji ne postoji. Treba se navići da se ovde neće ništa promeniti. Opet će SNS batinaši graditi na divlje, tući slabije i vladati nad nemoćnim. To je mentalitet u Srba. Ovi pametniji će otići iz ove žabokrečine, a naivni će i dalje verovati da ovaj narod nešto vredi. Nažalost, ne vredi ništa, obična smo nula. Da nije tako, ne bi nam se dogodio Vučić.

Uloga Zelenovica i ekipe bila je da uguse energiju i nezdovoljstvo.
To je od 3. protesta bilo jasno vidljivo.

Ma kakva radikalizacija protesta. Opozicija u Srbiji ne postoji. Treba se navići da se ovde neće ništa promeniti. Opet će SNS batinaši graditi na divlje, tući slabije i vladati nad nemoćnim. To je mentalitet u Srba. Ovi pametniji će otići iz ove žabokrečine, a naivni će i dalje verovati da ovaj narod nešto vredi. Nažalost, ne vredi ništa, obična smo nula. Da nije tako, ne bi nam se dogodio Vučić.

U nekoj daljoj buducnosti, kada represija vlasti prema nama bude koa sto je trpe Srbi na kosovu, kada budu posegnuli otvorezno za nasom imovinom i telima, stvorice se uslovi za stvarno nezdovoljstvo. Mi nemamo nikakav osecaj empatije, nismo nauceni moralu, zakona nema. Zbog toga je sve ovako.

Mi nemamo nikakav osecaj empatije, nismo nauceni moralu, zakona nema. Zbog toga je sve ovako.
Dokle cete vas dvojica koristiti ovu temu kao zamenu za terapiju? Mi ovde nismo strucni da vam pomognemo.

Ne morate ni da izlazite na proteste (govorim u množini) ako ćete na kraju da sedite kod kuće i da kukate pod društvenim mrežama kako je situacija loša i da se pozivate na sve i svašta, samo da ne bi izašli na dan izvora i glasali, jer vas eto baš toliko interesuje da vam bude bolje. Naravno da neće biti bolje ako glasaš za opoziciju, ali isto tako neće biti bolje ni ako ne budete glasali. Jer da bi se nešto postiglo, potrebno je da se uspostavi sistem po kome je nebitno ko će biti na vlasti, jer ćeš znati da radi u tvom interesu. I ne, nije mi cilj da vas preopbratim, jer znam da se to nikada neće desiti, ali eto mogu da ovo isto ponaljam koliko god i vi ponavljali da nemate za koga da glasate i kako se borite za neki boljitak, a u suštini molite boga da do tog boljitka ni ne dođe, jer vam je lakše da budete ušuškani u svoj pesimizam, jad i čemer.​
Društvene mreže nemam, da me poznaješ znao bi koliki sam pesimista, da gledaš neku tekmu sa mnom recimo 😁

Imam one skrinšotove sa Naxi kamere svaki put napravljene u isto vreme, broj ljudi je bio u konstantnom rastu i doživeo vrhunac na onom protestu po kiši dan posle Vučićevog kontramitinga protiv nasilja. Od tada je u konstantnom padu.

Prošli put je bilo najmanje ljudi i rekao sam da nema veze jer se održala energija i neka osnova ljudi i sada je trebalo da se vrati na stari put. Najavljena je radikalizacija i opšta mobilizacija za sledeći put.

Medjutim, ništa od toga. Ljudi se već sprdaju sa planom opozicije. Postaje smešno, bezidejno i neozbiljno. Guši se energija i guše se protesti i to ne radim ja.

Ideš od skupštine 10 km u krug da bi došao do Mostara, preskačući sve simbole zla koji se nalaze između - Vladu, Predsedništvo, REM, Informer, BNV...

I na kraju će biti blokirana samo Gazela. Kao i prvi put. A već smo imali blokiranu Gazelu, autoput na NBGD-u i Brankov most. I sada je genijalni plan vraćanje sto koraka unazad.

Реално траса булеваром ослобођења и аутопутем од Франша до Мостара нема смисла.

Ako je cilj radikalizacija koja ce se izvrsiti blokiranjem autoputa, onda nek se to izvrsi. Okupljanje kod Hrama i idemo. I zasto mora u 18h kada je subota? Ko i radi nek se prikljuci posle, bice i vise nego dovoljno ljudi za blokadu. Spustimo se u 17h od Hrama do Autokomande dole za deset minuta i udri blokadu satima, bar pet sati da traje.

Realnost je da ce govornici ispred skupstine obratiti negde oko pola 7, petnaest do 7, poci ce se negde oko 7 i onda krenuti u maraton blokiranja Beogradske ulice i Bulevara oslobodjenja, od cega se Vucicu tresu gace. U poslednjih pola sata, sat ce biti blokiran autoput gde ce izmorenom narodu na Gazeli biti receno da je 9 sati i da je performans zavrsen.

Ko bespogovorno slusa naredjenja stranackih lidera iako vredjaju inteligenciju, ima SNS pa nek ide tamo.

Subota vece, haos na Slaviji, Autokomandi, autoputu na par sati... zvuci kao prosecno vece kada se igra derbi. Nista sto ce promeniti nesto, nista na sta nismo navikli.

ali eto mogu da ovo isto ponaljam koliko god i vi ponavljali da nemate za koga da glasate i kako se borite za neki boljitak, a u suštini molite boga da do tog boljitka ni ne dođe, jer vam je lakše da budete ušuškani u svoj pesimizam, jad i čemer.​
Ma meni smeta to sto nema sloge! Je l se sećate kako je izgledalo 2000te? Je l se sećate kakva je sloga tada bila? Svi smo bili kao jedan. Bilo je samo ili si za Slobu ili protiv Slobe. A pogledajte sada kakva je situacija i kolika je nesloga u društvu. Ja ne znam kako ne kapirate da je ovo tipičan primer one stare kad se dvoje biju treći kuću gradi i one ne daj bože da se Srbi slože. Pa vi razmislite o tome ko su dvoje koji se biju, a ko je treći koji kuću gradi...

Ide se 6 km da bi se doslo do Mostarske petlje koja je 2 km od skupstine. A tom rutom od 2 km se prolazi pored Vlade, blizu Predsednistva itd.

Mislim da bi narod prilicno slozno odabrao opciju od 2 km.

A opozicija ni 2000.godine nije bila slozna.

Treba slozno skrenuti u Kneza Milosa i pokazati da je ovo narodni protest. To bi bila pobeda. Ali ne mogu da se lozim da ce tako nesto desiti.

U ime organizatora porucujem sledece: Ako do kraja sledece nedelje ne budu ispunjeni zahtevi, protesti ce dobiti novi oblik!

53:10

Novi oblik

Реално траса булеваром ослобођења и аутопутем од Франша до Мостара нема смисла.
Zar nije cilj da se blokira autoput od Autokomasnde do Sava centra?

Ma meni smeta to sto nema sloge! Je l se sećate kako je izgledalo 2000te? Je l se sećate kakva je sloga tada bila? Svi smo bili kao jedan. Bilo je samo ili si za Slobu ili protiv Slobe. A pogledajte sada kakva je situacija i kolika je nesloga u društvu. Ja ne znam kako ne kapirate da je ovo tipičan primer one stare kad se dvoje biju treći kuću gradi i one ne daj bože da se Srbi slože. Pa vi razmislite o tome ko su dvoje koji se biju, a ko je treći koji kuću gradi...
Izgovori, izgovori i samo izgovori. Da ti je zaista stalo do promena (ne ono skine se SNS pa dođe neka druga partija, već u pravom smislu te reči, one sistemske) ne bi tražio da se pojavi savršenstvo pa da onda glasaš za njega, nego bi radio na tome da se dođe do tog savršenstva.

Prošli put je bilo najmanje ljudi i rekao sam da nema veze jer se održala energija i neka osnova ljudi i sada je trebalo da se vrati na stari put. Najavljena je radikalizacija i opšta mobilizacija za sledeći put.

Medjutim, ništa od toga. Ljudi se već sprdaju sa planom opozicije. Postaje smešno, bezidejno i neozbiljno. Guši se energija i guše se protesti i to ne radim ja.

Ideš od skupštine 10 km u krug da bi došao do Mostara, preskačući sve simbole zla koji se nalaze između - Vladu, Predsedništvo, REM, Informer, BNV...

I na kraju će biti blokirana samo Gazela. Kao i prvi put. A već smo imali blokiranu Gazelu, autoput na NBGD-u i Brankov most. I sada je genijalni plan vraćanje sto koraka unazad.
I ovde samo neki izgovori.

Vrh