Šta je novo?

Izbori 2024

Не би нормални људи са тим твојим ултралевичарством под Орбановим портретом могли да се идентификују, па би вероватно и даље ишли да купе гаће и чарапе ко и досад.

Gace i carape mogu da kupe i drugde. Na pijaci koju toliko prezirete npr.
Svi govore o tome da je protest u krizi. Pitaju "Sta dalje?" Eto, ovo je proveren gandijevski metod borbe.
Legalan, bez opasnosti, nenasilan, reklo bi se gradanski.

Nego, to vam je svima nezamisliv metod.
Ne mozete bez sopinga.

Занимљива статистика на крају емисије, и сасвим оправдан предлог за формирање коалиција опозиције по идеолошкој линији.

Ako Zapad nece da rusi Vucica povlaci da i lazni levicari koji vode protest to nece.
Njihova funkcija je iskljkucivo gusenje nezadovoljstva gradjana i u tome su uspeli jer broj demonstarnata stagnira.
Da se razumemeo., desna parlamentarna opozicija takodje radi za Ambasadu, ali indirektno. preko Hulje.

Sve to odlsikava volju vecine, cak i u Beogradu, da Hulja ostano.
Nikada nije moglo da se ovako muva, laze i krade. A to nas narod ceni. (uz statusna putovanja i trzne centre)

Занимљива статистика на крају емисије, и сасвим оправдан предлог за формирање коалиција опозиције по идеолошкој линији.

Neverovatno koliko je ovaj Vukadinovic pametniji od politicara, pogotovo vodja protesta.
Protesti ne mogu da sruse rezim, ne mogu cak ni da ga destabilizuju.
Ogromna vecina gradjana Srbije je srcem i dusom za SNS.

"Ostajemo na Gazeli do ispunjenja zahteva", ahahah.

Ti Srbi sa Kosova do juce su se kleli u Hulju.
Sada su shvatili da su prevareni.
Srbi u Srbiji ne mogu da izvuku pouku iz toga jer ne mogu da zamisle i osete sta se desilo onima na Kosovu.

И то да су се Срби сам Космета је лажно створена слика медијском мманипулацијом.

Узмеш 1000 Звонкових људи од 100000 становника да вичу Ацо Србине.

Z. Mitrovic nema nameru da zaustavi Zadrugu jer vecina gradjana zeli da Zadruga nastavi da ide.
Samo je jedan manji deo javnosti u Beogradu protiv emitovanja Zadruge.
Po meni Zadrugu bi trebalo ukinuti uprkos zeljama vecine gradjana.
Ovo sa zadrugom pokazuje da je demokratija najgori sistem gde se podilazi vecini iako je vecina sljam.

иако су рекли да је Задруга укинута, власник Пинка нема намеру да се заустави, а како каже за Данас, једино законска цензура може да га спречи.
Након трагедија у Рибникару и околини Младеновца, део јавности је тражио да се са телевизија са националном покривеношћу укину ријалити програми који промовишу насиље и људе из криминалног миљеа.
Први на „удару“ је био ТВ Пинк, посебно узимајући у обзир да је осумњичени за масовна убиства у Младеновцу као свог идола издвојио осуђиваног криминалца Кристијана Голубовића, који је златну славу стекао управо последњих година учествујући у ријалити програму на Пинку.
Помпезно је председник Србије најавио да ће се тај ријалити укинути (иако му је крај сезоне планиран у ово време), остављајући у недоумици ширу јавност шта ће се са тим ријалитијем догађати на јесен, када обично креће нова сезона.
Како ствари стоје, неће се десити ништа, већ ће нова сезона кренути брже, јаче, боље.

– Ако се не уведе легална цензура, законских препрека за емитовање нема – поручио је Жељко Митровић за Данас.

U medjuvremenu. evo kako to izgleda na Kosovu, uzor zemlji za EU cinovnike.

Без икаквог разлога док сам шетао главном улицом маскирани Куртијев специјалац је држао уперену пушку у мене, не даље од 2 метра, и хладнокрвно и са мржњом у очима. Док је други прскао сузавцом све редом, чак и родитеље са малом децом. То није било довољно већ су се њих тројица у цивилном оделу разјурили около и нишанили у сваког на улици.

10%20%D0%88%D0%B0%D0%BA%D0%B8%D1%9B.jpg

Poslednja izmena:
Za Marka jedna fotografija iz lične arhive.

Kriv Je 2.jpg

Fotografija je nastala uoči parlamentarnih izbora 2000. godine. Fotografiju je digitalnim foto aparatom napravio strani turista koga sam sreo u šetnji gradom a koju mi je naknadno poslao na mejl. Inače tada sam prvi put video digitalni foto aparat. Ne znam kakvu su opremu tada koristili naši foto reporteri tj da li je bilo i digitalnih aparata te postoji mogućnost da je ovo jedna od prvih fotografija iz Beograda napravljena tada novom savremenom tehnikom.

Sada se pokazalo da ako hocemo da se resimo Hulje moramo da budemo suvereni.
Hulja odgovara svim stranim silama.

Drago mi je da sam doprineo u ovom delu:
Kako se dodaje, visoki javni zvaničnici staju na stranu jednog provajdera u odnosu na drugog, a plakati i reklamni štandovi za prelazak sa jednog provajdera na drugog (Telekom protiv SBB, prim.aut) su se nalazili u zgradama opština.

Vrh