Ovo je novi snimak ?
Па нисам баш сигуран, генерално је однос према глумцима једна од највећих заблуда, јер људи обично подсвесно повезују глумце са њиховим улогама, међутим у последњих 30 година ретко који глумац се показао као некаква морална величина на коју би могли да се угледамо, скоро сви они су на разне начине имали сарадњу са свим властима,Mislim da su ovi nedavni događaji napada na glumce, ali i njihovu decu, nažalost zbog svoje prirode, nova pokretna sila protesta. Ja očekujem da će naredni biti još masovniji, ako ne i najmasovniji do sada. Zašto? Jer su se glumci aktivirali, i to ne samo "neki", nego i legende i voljeni glumci koje svi znamo. Sad su aktivniji i u medijima i na društvenim mrežama, a vidim da se organizuje i neka akcija udruženja. Mislim, tužno je, pa i porazno, što nam za smenu političkih bu**** uvek trebaju neke tragedije i nekakvo nasilje, odnosno su te stvari koje aktiviraju ljude.
Sto da ne.Znaci ladno ga slikali ispred zelenog platna dok sedi u udobnosti Andricevog Venca i "ubacili" u sliku zida unutar Ribnikara. Definitivno kad se pogleda slika ne deluje da je stvarno tamo
Зато што је то нереално и учиниће опозицију још одбојнијом апсистентима и гласачима СНС који размишљају о томе да промене страну.Zasto ne primeniti gandijevske oblike borbe kao sto je bojkot odredjenih proizvoda ili ljudi?
Recimo, predstave u kojima ucestvuje L. Ristovski mogle bi biti meta bojkota.
Kako misliš da budu bojkotovani kad ni ne mogu da se koriste i da hoćeš? Nije napravio terene pa izdaje, nego je prisvojio javne terene za svoju akademiju.Zatim, Tipsarovicevi tereni bi mogli da budu bojkotovani.