Dzigi Bau
Advanced
- Učlanjen(a)
- 25.05.2018.
- Pohvaljen
- 12.090
Gluposti. Po dosta gradova u unutrasnjosti SNS stoji ne mnogo bolje nego u Beogradu. Šabac je duže opstao kao opozicioni grad od Bg-a npr. U Nišu dobijaju sve manje, u Kragujevcu isto.Nisam pesimista, realista sam. Iskreno, Srbija me ne zanima. Ovi ljudi me ne zanimaju, neka ostanu takvi, njihova stvar. Zanima me Beograd.
SNS gubi sigurno Beograd, tu šanse nemaju. Postoji jedan uslov, da beogradski izbori budu razdvojeni od parlamentarnih. Znam mnoge ljude koji su promenili mišljenje. Centralnoj Srbiji nema pomoći.
Što se tiče smeća, ne mrze oni Beogad. Cela Srbija je jedna deponija. Proputovao sam jug Srbije. Tamo je sve prljavo i štrokavo.
JBT...
U pravu ili ne, bitka protiv zla je bitka bez kraja.Nadam se da ste u pravu. Ovo i jeste fijasko. Ako je ovo najbolje što Vučić može, onda je on pukao kao zvečka.
Nisam pesimista, realista sam. Iskreno, Srbija me ne zanima. Ovi ljudi me ne zanimaju, neka ostanu takvi, njihova stvar. Zanima me Beograd.
SNS gubi sigurno Beograd, tu šanse nemaju. Postoji jedan uslov, da beogradski izbori budu razdvojeni od parlamentarnih. Znam mnoge ljude koji su promenili mišljenje. Centralnoj Srbiji nema pomoći.
Što se tiče smeća, ne mrze oni Beogad. Cela Srbija je jedna deponija. Proputovao sam jug Srbije. Tamo je sve prljavo i štrokavo.
Е ово је истина. Зато нисам хтео да гласам за Салета Прангију на председничким изборима. Кампања му је личила на кампању за градоначелника Београд (без приградских општина), а не за председника државе.Па и хоће, опозиција се понаша елитистички, њу не занима Србија, само Београд, па чак ни цео Београд, она живи у свом аутистичном свету Утиска недеље и круга двојке, опозиција не познаје Србију и не жели да има ништа с њом,
Umirem od radoznalosti da saznam u kojoj zemlji, od osvita civilizacije do danas, je na vlasti (bila) najpoštenija, najmoralnija, najčasnija i najstručnija skupina ljudi. Osim, naravno, u DR Koreji, i Svetoj Stolici, gde je Gospodin takoreći direktno, svojom rukom, izabrao nepogrešnog poglavara.Najefikasniji vid borbe je postena i moralna opozicija sa konkretnim planom i programom i strucnim i casnim ljudima.
Не, ово што @Kailan предлаже је ефикасније. Нема толико много политички образованих/интелигентних људи који би могли да вреднују чист и примењив програм. Они који су такви чине мали проценат гласача постојеће опозиције и мали проценат апстинената. Не рачунам користољубиве.Najefikasniji vid borbe je postena i moralna opozicija sa konkretnim planom i programom i strucnim i casnim ljudima.
Takodje, i jedan od razloga zašto SNS dobija izbore. "Bio sam ja van BEGEa brate, prljavo haos, to treba uništiti ili prodati." I posle što ljudi prodaju i dolaze za Beograd. Ako je Vučić išta dobro uradio to je bilo ulaganje van Beograda. On je jedan od retkih "elitista" koji je provalio da Srbija nije samo Beograd. Opozicija ili ne, ko nastavi njegovim putem u smislu ulaganja u ruralne delove ima sigurnu pobedu, dok se elita svadja u kom delu BG-a je bolje živeti.Gluposti. Po dosta gradova u unutrasnjosti SNS stoji ne mnogo bolje nego u Beogradu. Šabac je duže opstao kao opozicioni grad od Bg-a npr. U Nišu dobijaju sve manje, u Kragujevcu isto.
Wow, proputovao si jug sopstvene zemlje, da vidis ‘marvu’ u prljavstini i stroci i obasjas ih svojom beogradskom superiornoscu. Kakva egzotika.
Kazem sta je najefikasnije, ne kazem i da je realno. Neka se udara na svim poljima, pa sta uspe.
Moja licna zelja je ovakva pobeda
Da su ova njegova gomna ostala uz njega, nisu preleteli i nije im nista obecano i nece se uglaviti opet u fotelje, a opet su porazeni i preglasani.
Ali pristajem na svaku vrstu pobedu
Samo da vidim:
Dobro jutro Beograde, vidimo se u 18h!
Ja to govorim već duže vreme ali većina ne veruje. Pre ćeš kera da naučiš tablicu množenja nego njih da naučiš kako funkcioniše društvo i kako treba glasati.Jutros sam pažljivo odgledao svih 220 minuta onog Šarovićevog snimka od sinoć. Mislim da tim ljudima koji su došli na miting nema pomoći. Neko je spomenuo da bi za pobedu na izborima trebalo pridobiti i neke njihove glasače. Ovaj snimak mi je pokazao da je to nemoguća misija.
Dobro zapažanje. Moguće je da jeste.Da li se to meni čini ili je on nosio pancir košulju ispod mantila?
Da, jer skup dovedenih i biranih za ‘intervjue’ predstavlja 100% njihovog birackog tela.Jutros sam pažljivo odgledao svih 220 minuta onog Šarovićevog snimka od sinoć. Mislim da tim ljudima koji su došli na miting nema pomoći. Neko je spomenuo da bi za pobedu na izborima trebalo pridobiti i neke njihove glasače. Ovaj snimak mi je pokazao da je to nemoguća misija. Njih na svakim izborima od 1990. ima oko 2 miliona i to je stabilna brojka. Nikakvo oslobađanje medija njih neće promeniti. Ostajem pri stavu da ova vlast neće pasti sve dok je zapad podržava, a koliko će to trajati Bog sveti zna.