Vučić je garant propasti Srbije. Zemlja bez obrazovanja, sa buzdovanima koji se samo bilduju, ženama sa babunskim usnama i izlapelim starcima, nema nikakvu budućnost. To je upavo ono što SNS stvara od ovog naroda. Dođu mi ovde i pišu kako preterujem. Sinoć ste sve videli, njima pomoći nema.
Ruku na srce, mi smo još i dobri kako je preko što se tiče te plastike! Neko je sinoć postavio klip V&B Beograd, to je ono vreme najgore bede i haosa ovde. Prelepe prirodne devojke, ljudi...
Uzgred, rekreativni sport je dobar za fizičko zdravlje, a i za psihu. Ništa manje bitan od intelektualnog i duhovnog rasta. Svega bih mogao da se odreknem bukvalno, osim fizičke aktivnosti i da pročitam nešto svaki dan bar pola h.
Mislim da si u pravu iako se nadam da gresis.
Racionalno gledano, oni imaju cvrstu podrsku Zapada koji nece dozvoliti promenu vlasti, odnosno nece dozvoliti promenu politike u Srbiji.
Zašto ne bi? Ovaj ološ je završio skoro sve što treba da se završi, a ima toliko putera na glavi da mogu da ga ucenjuju sa čim žele. Kad sve završi, uvezeće ga i baciti kao gumicu. Sad se to finalizuje i ovaj više nema aduta u rukavu. Nije potreban, ruke prljave, samim tim je još opasniji za narod, jer će on sad ponuditi i nešto više, što ovi nisu ni očekivali da će dobiti, samo da ostane u sedlu i posle na slobodi!
Nekad mi bude smešno čitajući forum. Taj koji dođe sledeći, vodiće apsolutno ISTU spoljnu politiku i ono što mene zanima, istu ekonomsku, pa i svaku drugu politiku.
Apsolutna bezidejnost u progresu na globalu ili svesno stopiranje korisnih projekata koji se ne mogu komercijalizovati (ovaj rat kupuje malo vreme i pegla makroekonomiju, naravno na račun svih nas).
Kolonija, pa kolonija. Jedino što će umesto ovih pečenjarskih kadrova koji su svojom nestručnošću koštali Srbiju 3 milijarde usd samo za energetiku i ko zna koliko još na odbranu kursa, doći neko ko će da pukne 10 milijardi na zelene tehnologije, kupiće se vreme do sledeće krize.