Prokleti Kesić!
A što se tiče naroda koji mrzi Zapad, ne vidim šta je njima Vučić problem. Vole istok. Vole Putina. Pa eto im Putina po imenu Aleksandar Vučić. Jel ok?
Pa tvrdokorni nacionalisti i turbo-Srbi uglavnom ne vole Nelečenog jer smatraju da je prodao Kosovo i da previše šuruje sa zapadom umesto da nas odmah odvede u Nebesku uniju sa Rusijom.
Samo kažem, inače ne delim ništa od stavova sa njima.
A da, ima ih i koji mu zameraju što ne promoviše ćirilicu (još) više. Na primer samo na forumu imaš par fijuka koji svakih par nedelja histerišu što je neki natpis na latinici, a ne vide nikakav problem u prodaji EPSa, priznanju Kosova, inflaciji, višestrukom poskupljenju struje, duplo skupljoj hrani, korupciji, uništenim institucijama, zgradama koje se urušavaju, itd... Njima je trenutno najveći i najurgentniji problem to što međunarodni Aerodrom NT ima natpise na latinici. Čak im nije toliki problem ni to što je prodat Francuzima. Ne. Najveći problem je što nije sve u ćirilici, jer će ćirilica da nas spase i da nam donese bolje društvo.
Nacionalisti i turbo-Srbi su čudna sorta, tip ljudi ''ili si 100.00% kao ja, ili si mi neprijatelj''. Zato čim se Nelečeni u jednoj sferi ne ukalupi u njihove vizije, automatski postaje meta i predmet mržnje. Isto je naravno i sa običnim ljudima, čim ne misliš nešto 100.00% kao oni, odmah si izdajnik, otpadnik, konvertit i svašta nešto.
Mislim da i ona dvorska luda Miroljub Petrović u dubini duše prezire Nelečenog, ali se poravnao uz njega da ne bi izgubio auditorijum i svoje fijuk-obožavatelje. Jer najveći homogeni auditorijum u Srbiji, najveća jedna te ista grupa ljudi (dakle grupa sa najvećim brojem istih pripadnika) jeste jednozublje i masa okupljena oko SNSa. Miroljubu Petroviću je dovoljno da samo 10% takvih gledaju njegov sadržaj + oni koji nisu za Nelečenog ali im se dopada njegova (Miroljubova) dijagnoza, i eto mu desetine hiljada vernih gledalaca na kojima uvek može da zarađuje, a i Nelečeni ga povremeno počasti ili mu učini nešto. I svi srećni.