Šta je novo?

Izbori 2024

Polako, ne bih ja leteo tako pred rudu.
I Šormaz je u medijima rekao da napušta stranku pa se može iz toga zaključiti da i on traži zaštitu?

Uostalom, možda su napustili SNS da bi koliko sutra pristupili novom pokretu Nelečenog za bolesnu Srbiju.

A i Stanislava je Tomin kadar bila uvek
Ali Stanislava je izašla sa direkt napadom na Vučića i na sam pokret (bitno!) dok Šormaz ništa od toga, i Zorana.

Plus žena izgleda fino uzrujano i malo uplašeno.

^ razumljivo da napada jer je Tomin kadar koji je "on" gurnuo u zapećak, grobara je pritvorio u onoj vili na Dedinju a ostale razjurio.

Očekujem da sledeći koji napusti SNS isto bude iz Tominog a ne njegovog okruženja.

Ako ih je ostalo.

Nerealno je ocekivati da se tolika masinerija pobedi bez davanja odstupnice kadrovima sa nizim cinovima. Ako vide da nemaju kud pa tek ce ga tad braniti do krvi.

Te price o nekakvoj kompletnoj lustraciji su uvek bile jako naivne. Pa ni nacisti nisu posteno komplet lustrirani i mnogi su prebegli, a ljudi bi da lustriraju sns, po kom osnovu?

Da glavni i njegov uzi krug dozivi Sanaderovu sudbinu, bi vec bio ogroman korak ka zaista uredjenoj drzavi.

1685029508336.png

Он

RZS objavio kolika je prosečna plata u Srbiji​

Prosečna zarada (bruto) obračunata za mart 2023. iznosila je 117.669 dinara, dok je zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 85.485 dinara, objavio je RZS.

Ovo dalje znači da je "Beogradski minimalac" (© by @Space Motion ) povećan na 70.000 a "Beogradski prosek" (© by @Pantograf) na 160.000.

dmitry-finds-out-dmitry.gif

money-rich.gif

Кажу медијална плата 64.363 дин, значи пола Србије ради за мање од 500 евра, уз информацију да је тих данашњих 85.000 вреди исто колико и зарада од 50.000 пре годину и по, две.

Prosečna zarada (bruto) obračunata za mart 2023. iznosila je 117.669 dinara, dok je zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 85.485 dinara, objavio je RZS.

Ovo dalje znači da je "Beogradski minimalac" (© by @Space Motion ) povećan na 70.000 a "Beogradski prosek" (© by @Pantograf) na 160.000.

money-rich.gif
Не заборави Тадићеву тезу о важности разлике између просечне и медијалне плате.
Медијална плата је традиционално испод просечне.
Медијална дужина животног века је традиционално изнад просечне.

Evo pišu na Tviteru kao Vučić će sutra da iscenira nasilje, optuži opoziciju za napad. I zabrani okupljanje u subotu.

Samo nek pokuša. Imaće 2 miliona na ulici.

Pa nad Beogradom. Prošla oluja sad.
Не заборави Тадићеву тезу о важности разлике између просечне и медијалне плате.
Медијална плата је традиционално испод просечне.
Медијална дужина животног века је традиционално изнад просечне.
Da, naravno, slažem se.
P'de na vlasti uvek vole da istaknu prosečnu umesto medijalne. A i za prosek lažu.

money-rich.gif
Ovo znači da bender uz svo naprezanje može da vidi maksimalno svoj nos. U dva klika na guglu možeš da nađeš desetine poslova u Beogradu sa 50% većom platom od minimalca, znači 60k. I to je nešto što može svako od vas da nađe sam, nemam šta da dokazujem. Poslovi za koje nisu potrebne nikakve veštine, ni znanja. To što ti misliš da je minimalac realna plata, misli briga me. Čak sam ispao bu**** što sam ponudio da pomognem, da sa tog posla gde zarađuje minimalac, pređe na bolje.

Tad sam rekao i opet ću, ko god hoće malo da se potrudi može da nađe posao za 60k platu.

Podsetite me. Šta se desilo sa Sanaderovom imovinom?
Evo, da te podsetim

Ovo znači da bender uz svo naprezanje može da vidi maksimalno svoj nos. U dva klika na guglu možeš da nađeš desetine poslova u Beogradu sa 50% većom platom od minimalca,
Da, za radnu nedelju od 60 sati, ili u neljudskim uslovima. :ROFLMAO:
Ljubi te brat tako pametnog. :ROFLMAO:
To što ti misliš da je minimalac realna plata, misli briga me.
Ma kakvi, realna plata i prosek u Beogradu je 150.000 din. :ROFLMAO:
Tad sam rekao i opet ću, ko god hoće malo da se potrudi može da nađe posao za 60k platu.
I da peva od sreće. :bubanj:

Vrh