Šta je novo?

Izbori 2024

IMG_0307.jpeg

Ma svi će u odbranu Vučića kako bi zaštitili interese zapada. SBB bez sport kluba je nula, iovako od sporta možeš gledati samo Evroligu. Ako SK bude samo na režimskom kablovskom operateru, SBB niko neće koristiti. Meni deluje kao uvod u jednoumlje i kupovinu i tog operatera od strane države. EU, SAD kao i lažna opozicija, čine sve da stabilokratija ostane u Srbiji.

Зашто вас је толико тригеровала могућност блокаде аеродрома? Је л` због опкладе на број путника у 2025, или мислите да је нпр. рад основних школа мање важан? Озбиљно питам.

Зашто вас је толико тригеровала могућност блокаде аеродрома? Је л` због опкладе на број путника у 2025, или мислите да је нпр. рад основних школа мање важан? Озбиљно питам.
I ja se pitam...

Prvo se čuje "sto opozicija ne radi nista",
onda kad uradi nešto onda je to glupa ideja, autogol, itd...
A tek da se francuz oslovljava kao da je on celokupna opozicija a ne samo mali deo nje...

Poslednja izmena:
Ако студенти, као носиоци протеста, позову на радикализацију и генерални штрајк, онда би то имало смисла. Такође, ако би се направио неки најшири могући фронт за генералну блокаду, па да се поделе задаци.

Овако, појединачна истрчавања само могу да направе унутрашње сукобе, и изазову већу штету целој ствари.

Verovatno nemaju školsku decu a produženi vikend se bliži...

Ako sam dobro razumeo, uzeli su deo kompanije United Media – internet i telefoniju, dok su mediji ostali u vlasništvu United Media. Kupac je kompanija koja upravlja Yettel-om.
Hvala na objašnjenju.

I Yettel je postao odvratna kompanija ali je za trunčicu manje zlo da oni drže SBBov net i telefon nego da sve preuzme Lelekom Srbija.

Da li ste mislili na ovaj član? 48
"Predmet referenduma ne mogu biti obaveze koje proizlaze iz međunarodnih ugovora, zakoni koji se odnose na ljudska i manjinska prava i slobode, poreski i drugi finansijski zakoni, budžet i završni račun, uvođenje vanrednog stanja i amnestija, kao ni pitanja koja se tiču izbornih nadležnosti Narodne skupštine."

Predmet referenduma na kom se odlučuje o pitanju koje se uređuje aktom niže pravne snage od zakona, mora biti saglasan Ustavu i zakonu.

Овакви аргументи су бесмислени јер легитимитет Устава долази од народа. Све што би морало да се уради јесте да се прво постави питање "Да ли подржавате измену Устава којом се омогућава да се на њему гласа о Х?" и онда следеће питање да буде гласање о Х.

Не може логички да иједно слово Устава буде изнад народне воље када је народ тај који својом вољом доноси, укида и прекраја Устав

Hvala na objašnjenju.

I Yettel je postao odvratna kompanija ali je za trunčicu manje zlo da oni drže SBBov net i telefon nego da sve preuzme Lelekom Srbija.
Kako padaju kriterjumi... Sada je i Yettel OK... Dok se ne promeni garnitura lopova koja upravlja EU-om, nema promena ni u Srbiji.

U pravu si tebra, najbolje bi bilo da Lelekom Srbija uzme celokupno tržište, bude jedini operater i svima nam nametne monopol i nenormalne cene za qrton od usluge. I potpuni medijski mrak širom Srbije.

Takoe brt!

I SNS da vlada još 100 godina, jer ipak je on (na papiru) srpska stranka. A bolje i bilo kakva srpska stranka nego opozicija i studenti na platnom spisku Rokfelera.

Takoe.

Prvi zahtev ima 2 dela:
- objavljivanje kompleten dokumentacije
- utvrđivanje ko je sve odgovoran za tu nesreću
Prvi deo se moze brzo ispunti, ako Psiho odluci.
Drugi deo, verujem da bi bili zadovoljni da se podignu optuznice za sve bitnije likove, a na osnovu objavljene dokumentacije.

Znaci nije 5 godina, vec u slucaju dobre volje naseg dragog presidentea mesec dana ili manje.

ok, hajde da uzmemo da je zaista tako, da se ne radi o 2, 3, 5 godina. ali "mesec dana ili manje" svakako nije.

s jedne strane, za tako kratko vreme to bi bilo moguće učiniti samo pod pretpostavkom da nakon što bi se prošlo kroz tu dokumentaciju (objavljenu, delimično objavljenu, neobjavljenu - sad svejedno) popišete svako moguće ime koje se tu pojavljuje i neselektivno sve strpate u pritvor uz ekspresno podizanje optužnica. jer ma kako se tebi činilo da svi bi bili zadovoljni podizanjem optužnice za "sve bitnije likove", te bitne likove nije baš lako filtrirati iz te dokumentacije, za tako kratko vreme.
istovremeno, iako će moji oponenti reći da je zahtev precizan i nedvosmislen ja tvrdim da je on sve samo ne precizan i jasan i da ostavlja prostor da se stvari po njemu otegnu ne na 5 godina već i u nedogled. zašto? pa zato što je arbitraran. da zaista jeste tako, potvrđuje i tvoje ograđivanje u postu u kome ti "veruješ" da bi bili zadovoljni (itd.). a veruješ zato što nisi siguran. a nisi siguran zato što iz zahteva jasno ne vidiš kada je kraj.

i, ako ćemo mak na konac, ne bi ni bio problem što je arbitraran kad bi se bar načelno znalo ko arbitrira. ali mi to ne znamo! a ako će mi neko reći da arbitriraju studenti, mi smo u još goroj situaciji jer po samoj logici ove zbirne imenice ima ih mnogo. da se ograničimo na plenume? pa i njih ima mnogo, bar koliko i fakulteta. i uvek će se javiti neki čuvar vatre (čiji motivi ne moraju nužno biti pogrešni) koji će reći ne, zahtev nije ispunjen jer...

potpuno sam svestan da spontano organizovan pokret nije ni mogao da profiliše nedvosmislene zahteve. međutim, kako vreme odmiče, svakome ko događaje prati uz susprezanje navijačkih strasti jasno je da smo u ćorsokaku i da je neophodno da se bar ovaj zahtev uobliči u smislenu i racionalnu formu.

Ako sam dobro razumeo, uzeli su deo kompanije United Media – internet i telefoniju, dok su mediji ostali u vlasništvu United Media. Kupac je kompanija koja upravlja Yettel-om.
Ja nisam razumeo jel će Sport klub da pređe na MTS, ili ostaje u SBB, ali će moći da se gleda preko MTS wifi-ja, što sad nije slučaj.

Ili sportski ribolov ili obračun unutar stranke?

U pravu si tebra, najbolje bi bilo da Lelekom Srbija uzme celokupno tržište, bude jedini operater i svima nam nametne monopol i nenormalne cene za qrton od usluge. I potpuni medijski mrak širom Srbije.

Takoe brt!

I SNS da vlada još 100 godina, jer ipak je on (na papiru) srpska stranka. A bolje i bilo kakva srpska stranka nego opozicija i studenti na platnom spisku Rokfelera.

Takoe.
Što si toliko nervozan? Ovo je samo prelazna faza. Ovo što se dogodilo je početak kraja, tranzicija. Posle par godina, Lelekom će kupiti sve i završiti priču.

EU snažno stoji uz Vučića, srpski litijum i nezavisno Kosovo. SAD sada imaju ludaka za predsednika kojem su se mnogi ovde radovali. Ako pobedi još ona fašistkinja u Nemačkoj, to će SNS-u leći kao bu**** šamar. Onda će zaista jedino rešenje biti otići iz ove žabokrečine.

Jbt od svega što se dešava i najavljuje, ljudima je najveća briga dal će i dalje moći da prate fudbal.
Ne fudbal, ali košarku da. Znam kako razmišljaju ljudi. Uostalom, kablovski operater bez sporta nema šta da traži u Srbiji. Šolak je biznismen i može sutra da napravi dil sa Vučićem. Samo su pare važne.

Što pričaš gluposti.

Zbog vas čekača svega idelanog i isključivo pravičnog i utopijskog sveta i jesmo u ovom kanalu.
U pravu si. Krivi smo mi, kritičari. Nisu krivi nesposobni političari koji ne mogu u svoje stranke da privuku ljude od integriteta. Opozicionim strankama nam upravljaju kompromitovani, ljudi koji nisu sposobni da završe fakultet i ljudi bez dara za komunikaciju sa narodom.

Pa šta treba da gledam? Pivljanina i ostale analitičare koji mi se žale na Vučića i pričaju ono što svi znamo. TV mi isključivo služi da bih gledao sport, a za političke emisije imam i internet. Ionako nema šta da se gleda na TV-u. Sve je dosadno, palamuđenje i filozofiranje.

"Papić je, podsetimo, najbliži prijatelj i kum nekadašnjeg ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića"

Pa ko ih je postavljao?!? Ovaj kako je poceo na kraju ce sam sebe da optuzi 😄😄😄

Kod nas ekskluzivni sportski sadržaj prodaje telekomunikacione usluge. Dubiozu posle gubitka premijer lige ne bi mogao da pokrije nikakav informativni sadržaj.

U pravu si. Krivi smo mi, kritičari. Nisu krivi nesposobni političari koji ne mogu u svoje stranke da privuku ljude od integriteta. Opozicionim strankama nam upravljaju kompromitovani, ljudi koji nisu sposobni da završe fakultet i ljudi bez dara za komunikaciju sa narodom.ne
Krivaca je više, a među njima su i ljudi koji čekaju sve savršeno i idealno, i odbijaju da shvate kako moderni svet funkcioniše i kako se politika i političari dovode u red. I već 20 godina odbijaju da izađu na izbore i glasaju protiv bilo koga ko je iskreno protiv vladajuće garniture, nego sede kod kuće, kukaju na nepravdu i pesimizam, i čekaju da im dođu Isus, Sveti Sava, Putin, Dositej i ko zna ko još, pa da se onda smiluju da odvuku guzicu do birališta i obave svoju građansku dužnost.

Ali ne, većina Srba nadojena bajkama, apatijom i religijskim nebulozama, uvek očekuju sve savršeno i žele svet u kome će dobro da pobedi zlo jednom za svagda i onda ćemo svi da živimo srećno i prosperitetno za vjek i vjekova... I onda tako čekaju, i čekaju, i čekaju... i na kraju umru nesrećni, apatični, mrzovoljni i ubijeni u pojam u ovoj rupčagi od zemlje i društva. I misle kako su time ispali moralni pobednici i kaznili političare. A političari ili po vladama, ili penzionisani po regionu, dele prazne ekonomske savete i krckaju ono što su pokrali pre. A sve to zato što se nisu redovno menjali, ko pelene.
Pa šta treba da gledam?
Bukvalno bilo šta što nije jedno te isto vrtenje u krug sa nameštenim ishodima i nikakvim dugoročnim efektima i uticajima na društvo.

Sama činjenica da u jeku prodaje drugog najvećeg provajdera u zemlji, ljude najviše brine da li će i gde moći da gledaju milionere koji trče za loptom, mnogo govori o stanju svesti ljudi a i o šansama da se sa takvim mentalitetom i prioritetima ikad išta promeni na bolje. Naravno, na kraju dana biće krivi isključivo EU i Vatikan što je Srbija dupe kontinenta, a ne polovina naroda koja je neizmerno pasivna i glupa.

Vrh