Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 50.044
I pokazujte im stalno koliko nas ima.
Dobro, ako je BIA podmetacina, onda se slazem sa tobom.Covek koji vidi zlo i propast u apsolutno svemu, odjednom ne vidi nista problematicno u mentalnom bolesniku/BIA podmetacini Milovanu Brkicu.
Apsolutno. N1 je direktna agentura Okupatora koji ne zeli da im njihov najbolji covek izgubi funkciju.Da, danas svi živi imaju dron, samo se N1 i Nova nešto prenemažu... mogli su da postave novinare na krov neke zgrade, pa da se uživo uključe ako ima dosta ljudi, ako ne-nikom ništa, a oni se uvek zaglave među masu i kao-vidite što ima mnogo ljudi, a uopšte se lepo ne vidi.
Juče isto, pratio sam, na sajtu N1 celog dana uopšte nije bila vidljiva na prvom mestu vest o protestu u 18h, nego je bila negde na 10. mestu..
Deluje mi da izveštavaju i kao podržavaju, ali nisu baš najiskreniji oko te podrške.
Sto ga nisu privatno tuzili ti koje je oklevetao?Brkic ima dijagnozu, to se zna. Bas zbog te dijagnoze, nije dobio zestoku kaznu zbog kleveta i izmisljotina koje je pisao. Inace bi zavrsio na robiji.
Slazem se. Hulji odgovaraju izbori jer sav establisment i sve institucije za njega + ima podrsku iz inostranstva i najvecem delu stanovnistva..Opoziciona najveca sansa je zapravo u ovoj inflaciji i potencijalnom produbljivanju ekonomske krize. To ce se probiti i u unutrasnjost vise od svih skandala. Medjutim, mislim da ce on ovim prevremenim izborima bas to pokusati da preduhitri.
Što je najluđe, i ja sam video na jedno 5 lokacija fotoreportere i kamere u ili na zgradama. I sinoć i danas koliko stignem pretražujem portale u potrazi za prizorima koje su oni zabeležili ali nailazim samo na: 1) slike sa kolovoza 2) slike sa Naxi kameraDa, danas svi živi imaju dron, samo se N1 i Nova nešto prenemažu... mogli su da postave novinare na krov neke zgrade, pa da se uživo uključe ako ima dosta ljudi, ako ne-nikom ništa, a oni se uvek zaglave među masu i kao-vidite što ima mnogo ljudi, a uopšte se lepo ne vidi.
Juče isto, pratio sam, na sajtu N1 celog dana uopšte nije bila vidljiva na prvom mestu vest o protestu u 18h, nego je bila negde na 10. mestu..
Deluje mi da izveštavaju i kao podržavaju, ali nisu baš najiskreniji oko te podrške.
Donekle si u pravu, oseća se suzdržanost većine zapadnih medija pa i političmara da ga razotkriju, pritisnu i isprozivaju.Zapadni medji nece objavljivati nista sto steti Hulji i radikalima.
Zapadni mediji nisu pod nista manjom politickom kontrolom nego nasi.
Samo naivan ili glup covek moze da veruje u slobodu medija.
Jbg, meni je preko TOR otvorio ceo članakProbao sam odmah to ali ne radi.
Jbg, meni je preko TOR otvorio ceo članak