dragan
Professional
Ja vidim da se traže ostavke, tj. izbori, a za te druge zahteve nisam znao. Od toga nema ništa, to je nerealan zahtev u vezi ukidanja tv-stanica.
Према снимцима из ваздуха и првим проценама у Београду се окупило нешто више од две хиљаде људи.
Протесте у Новом Саду предводио је Бојан Пајтић, а окупило се неколико десетина грађана.
Odlično sam obavešten, samo neću da trošim memoriju i vreme na nebulozne zahteve i komentare.Slabo si obavesten, . .
Kad se samo setim da je Čanak išao da spase Pink i vrteo se njegog spot za "My Way". Za one mlađe Pink pre 2001. godine nije imao infromativni program, pa je i to bila jedna od stavki kako ih debeli branio.Moras znati da taj sablon koji spominjes nije od vremena Vucica i SNS. To je nesto sto postoji dugo godina, kod Slobe je bilo isto.
Nije bilo dovoljno svetla u tami RTS-a, pa se islo delom na Studio B.
Mislim na staru opoziciju iz 1996. SPO, DS, DSS i GSS (Svilanovic, Pesic).
Za vreme Tadica, Bogdanovica i Djilasa, opozicija takodje nije mogla nista, pa se snalazila na druge nacine, najvise gerilskim nacinom, na ulici, pogotovo sto nemaju novac za kampanju.
Ne zaboravi da je Zeljko Mitrovic bio dobar s gotovo SVAKOM vlascu, tako da se postavlja pitanje, i vlast da se promeni, on bi opstao? Covek je neunistiv od vremena Jugoslovenske levice i Mire Markovic.
I htedoh reci na kraju - voleo bih da tv Pink vise nikad ne postoji. Previse retardirana televizija s jos degenerativnim sadrzajem.
Тражи се сменс руководства РТС и РЕМ, као и одузимање фреквенција Пинку и Хепију. Нико није спомињао забрањивање тих телевизија.Ja vidim da se traže ostavke, tj. izbori, a za te druge zahteve nisam znao. Od toga nema ništa, to je nerealan zahtev u vezi ukidanja tv-stanica.
Aj molim te ako možeš, prekopiraj tekst ovde pošto mi Šlajms ne da vidim, traže pare.Изгледа да му полако окрећу леђа...
The President, the Soccer Hooligans and an Underworld ‘House of Horrors’
A grisly trial in Serbia has raised questions about connections between the country’s top leadership and its violent drug gangs.www.nytimes.com
Aj molim te ako možeš, prekopiraj tekst ovde pošto mi Šlajms ne da vidim, traže
Otvori u incognito prozoru ili preko tora, dostupan je ceo tekstAj molim te ako možeš, prekopiraj tekst ovde pošto mi Šlajms ne da vidim, traže pare.
Zasto je debil?Brkić je debil...nikad bolji protest bez jednog problema koji bi mogao da se iskoristi od strane glavonje da smo nasilnici i onda dođe ovaj Brkić sa ovako debilnom izjavom.
Kako ce sve da stane?Vidimo se u petak u 18h!!! Sve mora da stane!!!
Probao sam odmah to ali ne radi.Otvori u incognito prozoru ili preko tora, dostupan je ceo tekst
Covek koji vidi zlo i propast u apsolutno svemu, odjednom ne vidi nista problematicno u mentalnom bolesniku/BIA podmetacini Milovanu Brkicu.Zasto je debil?
Zasto su ga radikali uhapsili?
Kako mozes da kazes za nekog koga radkali uhapse da je debil?
Njegove novine su jedini medij koji nije pod kontrolom Hulje ili Okupatora.
Већ је пола милиона људи у пар дана потписало петицију за узимање дозволе, ништа више није нереално.Ja vidim da se traže ostavke, tj. izbori, a za te druge zahteve nisam znao. Od toga nema ništa, to je nerealan zahtev u vezi ukidanja tv-stanica.