Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.345
E da, sad smo kumovi.Jesi se javio Voxu, Bekiju i Benderu da se konacno upoznate i da te vide kao zivog coveka i pravog opozicionara?
Da, ja sam tako dosao i pomislio da je svega par stotina ljudi na mitingu.Treba reci da se brzo krenulo u setnju i da se dosta ljudi prikljucilo samoj setnji, a da nije stiglo da dodje ispred skupstine.
I ja sam gledao puno americkih filmova gde jedna osoba igra dvostrukog agenta, kao Kristofer Li u pravom zivotu. Obozavam taj zanrE da, sad smo kumovi.
@vucko Ti imaš veze a i upućen si, deder jel imamo neke fotografije fotoreportera sa zgrada ili iz dronova? Znam da ih je bilo i jednih i drugih.
Ovo je za njih sansa da se vrate pod Huljino okrilje.Nego, gde su ovi desnicari na protestu, Boskic u Budimpesti na nekoj konferenciji, Jovanovic nece da protestuje, Zavetnica protiv protesta, prave se mrtvi.
Vucicevi spavaci ?
Znaci ukida Pink i Hepi, smenjuje REM ?Izgleda da će sve da vam bude ispunjeno, tj. verovatno će biti izbori na svim nivoima tamo negde u jesen. . . prema ovom šta je rečeno večeras.
Ko može i po kojem zakonu da to ukida ili smenjuje?!
Hulja ne moze da izgubi na izborima.Izgleda da će sve da vam bude ispunjeno, tj. verovatno će biti izbori na svim nivoima tamo negde u jesen. . . prema ovom šta je rečeno večeras.
Potrebna je i organizacija.Jbt, izasli smo masovno na ulicu, izneli jasne zahteve i dali rok. Sve ono sto sam sanjao. Sve ono sto nam treba.
Sta cini ovu priliku drugacijom od recimo prilika 2016, 18, 20, 22?Hulja ne moze da izgubi na izborima.
MIslim da je ovo sada poslednja sansa za Srbiju, apsolutno poslednja.
Vec vidimo da zombirane generacije ispod 30 sve ovo ne zanima, oni su srecni sa svojim tabletima i tabletama.
Smisla bi mozda imalo blokiranje auto puteva, slicno kao kad su bili litijumski protesti, ali s obzirom na Ciutu i Kreni Promeni, sanse za izdaju su velike.
Ako se ova prilika propusti. Gotovo.
Kao SNS na primer?Potrebna je i organizacija.
Netransparentna i hijararhijski ustrojena.
Onaj ko ih je postavio / dao dozvolu moze da ih smeni / oduzme dozvolu.Ko može i po kojem zakonu da to ukida ili smenjuje?!
Sta cini ovu priliku drugacijom od recimo prilika 2016, 18, 20, 22?
Kao SNS na primer?