Šta je novo?

Izbori 2024

@vucko Ti imaš veze a i upućen si, deder jel imamo neke fotografije fotoreportera sa zgrada ili iz dronova? Znam da ih je bilo i jednih i drugih.

FB_IMG_1683577153052.jpg

Mene je fascinirala ozbiljnost ljudi.
Svi smo znali zasto smo tamo.
Cini mi se da nije bilo mnogo mladih ljudi, mislim na bas one oko 20.
Devedesetih oni su najvise protestovali, sada su oni uz penzionere agenti sistema, zbog Vucicevih poklona.

Ipak. Cini mi se da su ljudi, barem, ovi, konacno shvatili da su radikali i njhov vodja esencija zla i da pocinje borba za zivot, kao sto rece neki govornik.

I pored te ozbiljnosti, sanse su male. Hulja je rekao da moze 5 miliona da izadje da ga to ne zanima.
Ne postoji nikakava organizaija, ovo je samo izraz nezadovoljsstva i to je nista spram uigrane partijske masinerije SNS-a uz logistiku cionistickih savetnika i Ambasade.

Nego, gde su ovi desnicari na protestu, Boskic u Budimpesti na nekoj konferenciji, Jovanovic nece da protestuje, Zavetnica protiv protesta, prave se mrtvi.
Vucicevi spavaci ?
Ovo je za njih sansa da se vrate pod Huljino okrilje.
Da budu kao Djilas i Marinika.

Nek su i ostali klosari, a znam da nisu vecina, lepo je znati da ima tih 49998 ljudi sa kojima mogu sesti na kafu, posao raditi...

Izgleda da će sve da vam bude ispunjeno, tj. verovatno će biti izbori na svim nivoima tamo negde u jesen. . . prema ovom šta je rečeno večeras.

Sve je ovo scenario unapred vidjen, planirao je izbore u septembru, to ce i uraditi, taman preda Kosovo i zavrsi dozvole Amerima za Rio Tinto.

Izgleda da će sve da vam bude ispunjeno, tj. verovatno će biti izbori na svim nivoima tamo negde u jesen. . . prema ovom šta je rečeno večeras.
Hulja ne moze da izgubi na izborima.

MIslim da je ovo sada poslednja sansa za Srbiju, apsolutno poslednja.
Vec vidimo da zombirane generacije ispod 30 sve ovo ne zanima, oni su srecni sa svojim tabletima i tabletama.
Smisla bi mozda imalo blokiranje auto puteva, slicno kao kad su bili litijumski protesti, ali s obzirom na Ciutu i Kreni Promeni, sanse za izdaju su velike.
Ako se ova prilika propusti. Gotovo.

Jbt, izasli smo masovno na ulicu, izneli jasne zahteve i dali rok. Sve ono sto sam sanjao. Sve ono sto nam treba.
Potrebna je i organizacija.
Netransparentna i hijararhijski ustrojena.

Жељко Митровић: Моји дронови не лажу, на протесту „Србија против насиља“ у Београду окупило се нешто више од 2.000 људи

i samo da je laganje u pitanju, covek da se zapita,kakoje moguce da odrasli ljudi koji su u Srbiji i na ovom forumu u vecini slede ovakve nakaze,

Na ulici smo bili samo mi. Nijedna institucija nije bila sa nama. Sada cete videti, do petka kako ce instucije i javne licnosti, ceo srpski establisment da brani hulju.
Univerzitet, profesori, SPC, lekari, rektori, dekani, Krlo, Maric, novinari, Smailovicka, ... sve se to sada uznemirilo, kao vrapci u prolece.

Poslednja izmena:
Ništa nije rečeno o cenzusu, tj. da li ostaje 3% ili se vraća na 5% . . i možda 7-8% za koalicije.

Mc, ajde se opusti na bar jedno vece, leba ti.

Hulja ne moze da izgubi na izborima.

MIslim da je ovo sada poslednja sansa za Srbiju, apsolutno poslednja.
Vec vidimo da zombirane generacije ispod 30 sve ovo ne zanima, oni su srecni sa svojim tabletima i tabletama.
Smisla bi mozda imalo blokiranje auto puteva, slicno kao kad su bili litijumski protesti, ali s obzirom na Ciutu i Kreni Promeni, sanse za izdaju su velike.
Ako se ova prilika propusti. Gotovo.
Sta cini ovu priliku drugacijom od recimo prilika 2016, 18, 20, 22?
Potrebna je i organizacija.
Netransparentna i hijararhijski ustrojena.
Kao SNS na primer?

Vrh