Šta je novo?

Izbori 2024

Evo ovde uzivo.

- 100 novinara
- 100 znatizeljnih posmatraca
- 50 ocekivali nerede pa dosli da izvide
- 30 ocekuju da sire Ukrajinske zastave
- 50 porodice od politicara (naterani)
- 300 pravih
BC559522-309A-4FD7-8A38-872A1A5023C4.jpeg

Tu smo i mi ubaceni provokatori :)

Da li će ovo smeće večeras kod onog drugog smeća imati hrabrosti da kaže da je bilo 3000-4000 ljudi...

Jel ima neko slike sa zgrada ili sa onog drona koji je leteo iznad Kneza Miloša?

Kačite, nek se vidi koliko ljudi se probudilo.

P.S.
Dole kod Vlade se i zgrada zatresla koliko smo zagrmeli. Brnaba unutra mora da se us**la. Ljudi iz Apelacionog šunda gledali sa prozora.

Kolona je bila fascinantna.
Nadmasila je proteste 1996. /1997.

Ipak, mi smo svi bili tamo kao pojedinci.
Nemamo nikakvu oragnizaciju.
Opozicija je nesposobna i radi za Hulju/Okupatora.

Nadam se da ce buducnost pokazati kako nisam u pravu.

Evo sta kazu Huljina/radikalsko-pasicevsko/okupatorska glasila:

lesinari.jpg

Bilo je ok ljudi, tu negde u rangu sa prosekom kad je SavaMala bila aktuelna.

Sigurno nije 1500 koliko ce na Pinku da pricaju al realno nije ni 50000. Na kraju nije ni bitno i ne treba svaki protest da se svede na prepucavanje ciframa, pogotovo sto se za benchmark uzimaju neki protesti iz 90ih za koje se isto spominju prepumpane brojke.

Ovo je opet ista demografija ko i za savamalu/krvave kosulje. Karantin/Rio Tinto protesti su ocigledno privukli i ljude van tog kruga i tu se odmah osetila malo jaca energija, sto je nateralo i Vucica da ustukne.

I ovo je ok da se ljudi okupe i ohrabre, vide da nisu sami ali nema tu jos kriticne mase niti jasne organizacije/zahteva za nesto vise.

Bilo je ok ljudi, tu negde u rangu sa prosekom kad je SavaMala bila aktuelna.

Sigurno nije 1500 koliko ce na Pinku da pricaju al realno nije ni 50000. Na kraju nije ni bitno i ne treba svaki protest da se svede na prepucavanje ciframa, pogotovo sto se za benchmark uzimaju neki protesti iz 90ih za koje se isto spominju prepumpane brojke.

Ovo je opet ista demografija ko i za savamalu/krvave kosulje. Karantin/Rio Tinto protesti su ocigledno privukli i ljude van tog kruga i tu se odmah osetila malo jaca energija, sto je nateralo i Vucica da ustukne.

I ovo je ok da se ljudi okupe i ohrabre, vide da nisu sami ali nema tu jos kriticne mase niti jasne organizacije/zahteva za nesto vise.
Ma nije moguce?
Sta kazu jos u Centrali?
Jesmo li vec sada bolji od Svaba i Hrvata?

Inace, dragi djecace, ovde je bilo 50000 ljudi. Bio sam na bezbroj protesta od 1991.

Ma nije moguce?
Sta kazu jos u Centrali?
Jesmo li vec sada bolji od Svaba i Hrvata?

Inace, dragi djecace, ovde je bilo 50000 ljudi. Bio sam na bezbroj protesta od 1991.
Bilo je i više od 50.000 ljudi. Kolovozi su bili prepuni u Kneza Miloša od Takvuda do Poljske ambasade i u Nemanjinoj od Apelacionog do zgrade Ministarstava.

Ja nisam mogao da prestanem da se osvrćem i da gledam koliko nas je.

Невероватно да ниједан режимски медиј неће да објави слику масе људи са протеста. Исто тако је итекако провидно да увек нађу неког буздована који прети хуљи и њиме обоје цео протест. А онда и додатно да зачине са трудницом (увек нека трудница) која не може да стигне на порођај, па онда бака која није могла кући да стигне на време да попије лек и те глупости. Химлер да позавиди овој утренираној медијској машинерији.

Ne mogu proceniti koliko je bilo ljudi, verovatno oko 15.000 do 20.000.

342740043_687972699754717_7740451983172221151_n.jpg

Невероватно да ниједан режимски медиј неће да објави слику масе људи са протеста. Исто тако је итекако провидно да увек нађу неког буздована који прети хуљи и њиме обоје цео протест. А онда и додатно да зачине са трудницом (увек нека трудница) која не може да стигне на порођај, па онда бака која није могла кући да стигне на време да попије лек и те глупости. Химлер да позавиди овој утренираној медијској машинерији.
Moras znati da taj sablon koji spominjes nije od vremena Vucica i SNS. To je nesto sto postoji dugo godina, kod Slobe je bilo isto.
Nije bilo dovoljno svetla u tami RTS-a, pa se islo delom na Studio B.
Mislim na staru opoziciju iz 1996. SPO, DS, DSS i GSS (Svilanovic, Pesic).

Za vreme Tadica, Bogdanovica i Djilasa, opozicija takodje nije mogla nista, pa se snalazila na druge nacine, najvise gerilskim nacinom, na ulici, pogotovo sto nemaju novac za kampanju.

Ne zaboravi da je Zeljko Mitrovic bio dobar s gotovo SVAKOM vlascu, tako da se postavlja pitanje, i vlast da se promeni, on bi opstao? Covek je neunistiv od vremena Jugoslovenske levice i Mire Markovic.
I htedoh reci na kraju - voleo bih da tv Pink vise nikad ne postoji. Previse retardirana televizija s jos degenerativnim sadrzajem.

Poslednja izmena:
Vrh