Evo ovde uzivo.
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
- 100 novinara
- 100 znatizeljnih posmatraca
- 50 ocekivali nerede pa dosli da izvide
- 30 ocekuju da sire Ukrajinske zastave
- 50 porodice od politicara (naterani)
- 300 pravih
Zasto da ne?Da li će ovo smeće večeras kod onog drugog smeća imati hrabrosti da kaže da je bilo 3000-4000 ljudi...
da, cuoa sam je, zaista je kako kazesInače na protestu je govorila moja prijateljica Marina koja je profesorka srpskog u jednoj osnovnoj školi. Ne znam skromniju i posvećeniju osobu svom pozivu. Ona je predstavnica Srbije kakvu želim da vidim.
Ma nije moguce?Bilo je ok ljudi, tu negde u rangu sa prosekom kad je SavaMala bila aktuelna.
Sigurno nije 1500 koliko ce na Pinku da pricaju al realno nije ni 50000. Na kraju nije ni bitno i ne treba svaki protest da se svede na prepucavanje ciframa, pogotovo sto se za benchmark uzimaju neki protesti iz 90ih za koje se isto spominju prepumpane brojke.
Ovo je opet ista demografija ko i za savamalu/krvave kosulje. Karantin/Rio Tinto protesti su ocigledno privukli i ljude van tog kruga i tu se odmah osetila malo jaca energija, sto je nateralo i Vucica da ustukne.
I ovo je ok da se ljudi okupe i ohrabre, vide da nisu sami ali nema tu jos kriticne mase niti jasne organizacije/zahteva za nesto vise.
Ne znam kako su merodavne brojke sa tvoje planete.Ma nije moguce?
Sta kazu jos u Centrali?
Jesmo li bolji od Svaba i Hrvata?
Inace, dragi decace, ovde je bilo 50000 ljudi. Bio sam na bezbroj protesta od 1991.
Bilo je i više od 50.000 ljudi. Kolovozi su bili prepuni u Kneza Miloša od Takvuda do Poljske ambasade i u Nemanjinoj od Apelacionog do zgrade Ministarstava.Ma nije moguce?
Sta kazu jos u Centrali?
Jesmo li vec sada bolji od Svaba i Hrvata?
Inace, dragi djecace, ovde je bilo 50000 ljudi. Bio sam na bezbroj protesta od 1991.
Jesi se javio Voxu, Bekiju i Benderu da se konacno upoznate i da te vide kao zivog coveka i pravog opozicionara?I ovo je ok da se ljudi okupe i ohrabre, vide da nisu sami ali nema tu jos kriticne mase niti jasne organizacije/zahteva za nesto vise.
Moras znati da taj sablon koji spominjes nije od vremena Vucica i SNS. To je nesto sto postoji dugo godina, kod Slobe je bilo isto.Невероватно да ниједан режимски медиј неће да објави слику масе људи са протеста. Исто тако је итекако провидно да увек нађу неког буздована који прети хуљи и њиме обоје цео протест. А онда и додатно да зачине са трудницом (увек нека трудница) која не може да стигне на порођај, па онда бака која није могла кући да стигне на време да попије лек и те глупости. Химлер да позавиди овој утренираној медијској машинерији.