Šta je novo?

Izbori 2024

I da nam neko vrati Kosovo, šta bismo s njim? Mi ne možemo da razvijemo ni ovu teritoriju koju imamo.. Vojvodina, koja je nekad bila na nivou Slovenije, sada je propala, jug i istok zemlje su beda.. samo nam još Kosovo fali, a da i Republika Srpska, još jedan vodenični kamen oko nogu.

Te manije za veličinom i teritorijom su nas mnogo koštale, a vidim da će i nadalje.

Meni se cini da je tako.
U nedostatku znanja i argumenata ljude ponese fascinacija golom silom.
To vidimo kod SNS clanstva kroz idlatriju Putina i Rusije.
To vidimo i kod kvaziurbanih i "obrazovanih" liberala kroz idolatriju NATO pakta.
U oba slucana idol je batina.
Nema idola. Batina je grupna i služiće da nas zaštiti. Svi za jednog, jedan za sve.

I da nam neko vrati Kosovo, šta bismo s njim? Mi ne možemo da razvijemo ni ovu teritoriju koju imamo.. Vojvodina, koja je nekad bila na nivou Slovenije, sada je propala, jug i istok zemlje su beda.. samo nam još Kosovo fali, a da i Republika Srpska, još jedan vodenični kamen oko nogu.

Te manije za veličinom i teritorijom su nas mnogo koštale, a vidim da će i nadalje.
Najbolje da nas sve sabiju u UZAS. (Uza Srbija) da nas ima 2 i po miliona i da budemo sredjeni ko Luksemburg. Ti bi tad bio zadovoljan? Samo materijalno je bitno, izgleda.

Pa sami se već sabijamo u 4 grada, ostalo će da bude pustinja.. Baš zato što se ovde razmišljalo o teritorijama, a ne o razvoju ovoga što imamo.

Vaš najveći problem je finta koju vam je prodao Milošević. Finta da je u Kumanovu potpisan sporazum, a ne kapitulacija. Da je odmah rečeno ovo je kapitulacija, izgubili smo Kosovo, niko 25 godina nakon bombardovanja ne bi pričao više o tome. Ovako, ponašate se kao narikače koje misle da će mrtvac ustati iz groba.

Hrvati bas mnogo razmisljaju o svojoj Slavoniji da im je pola Osijeka otislo u Irsku i sto je poljoprivreda upropascena? Sve je u kanalu, ne kaskamo mi ni za kim u "regionu".

Vaš najveći problem je finta koju vam je prodao Milošević. Finta da je u Kumanovu potpisan sporazum, a ne kapitulacija. Da je odmah rečeno ovo je kapitulacija, izgubili smo Kosovo, niko 25 godina nakon bombardovanja ne bi pričao više o tome. Ovako, ponašate se kao narikače koje misle da će mrtvac ustati iz groba.
Lik nije mogao da prizna da je potpisao kapitulaciju. Planirao izbornu kampanju, jbg.

23 godine kasnije, pola Srbije mantra Slobinu laž iz njegove poslednje kampanje. Što bi se reklo "Powered by Kremlin" iliti "Putin inside".

Dobro je rekla Biljana Srbljanović. Svi znaju da Kosovo u Srbiju može samo ratom, ali ne može ni ratom.

Lik nije mogao da prizna da je potpisao kapitulaciju. Planirao izbornu kampanju, jbg.

23 godine kasnije, pola Srbije mantra Slobinu laž iz njegove poslednje kampanje. Što bi se reklo "Powered by Kremlin" iliti "Putin inside".
Plasim se da je ovo powered by State department, oni su 23 godine saucesnici u Slobinoj prici. Rusi se nisu pitali bas ni za sta 1999. ako cemo da budemo iskreni. To sto je Nato oko nas ne znaci da je Nato u pravu a Rusija losa. Postoji opcija gde su obe strane lose i to jako lose, kao sto i jesu u stvarnosti.

Plasim se da je ovo powered by State department, oni su 23 godine saucesnici u Slobinoj prici. Rusi se nisu pitali bas ni za sta 1999. ako cemo da budemo iskreni. To sto je Nato oko nas ne znaci da je Nato u pravu a Rusija losa. Postoji opcija gde su obe strane lose i to jako lose, kao sto i jesu u stvarnosti.
Jesi čuo Lilića kako priča su ih ruski generali nagovarali da zarate protiv NATO?

Dobro je rekla Biljana Srbljanović. Svi znaju da Kosovo u Srbiju može samo ratom, ali ne može ni ratom.
Tvoje razmisljanje i stavovi su bas klasicno LDP, idealan si kandidat da osnujes stranku koja bi se zvala Nova LDP.
Verujem da bi te Ceda podrzao, relativno je fleksibilan lik za dogovor.

Cui bono, ko profitira, to je nesto sto bi decu trebalo da naucimo od prvog osnovne, kao osnovu kritickog misljenja. Zar je moguce da Amerika koja uvodi sankcije Rusiji i Kini i vodi globalne ratove mora da ceka 23 godine da se "postigne sporazum" Srbije i Kosova i takticki i oprezno pregovara sa nama, jer smo valjda galakticka sila pa da nas ne naljute. Da su imali iskrenu nameru da rese balkanske probleme to bi davno uradili, oni uzivaju u haosu. Kao i sada sa Ukrajinom gde USA ima rekordne suficite sa Evropom, nevidjene od WW2, kao i seobu industrije iz Nemacke i Eu preko okeana. Blago Eu sa takvim saveznikom, sta bi tek radili da im nisu prijatelji.

Potvrdjivanje genocida a ne zlocina u Srebrenici
Pominjanje razuzdane narkomanke Srbljanovicke koja je dugo bila u LDP
Brendiranje Srbije da je kriva za sve ratove i da zasluzuje biti kaznjena (oduzimanje RS i Kosmeta naravno)
Genocid je presuđen. Tačka.
Biljani sam dao kredit za istinitu izjavu, da ne bude da sam je ukrao. Bez ulaženja u lik i delo. Za ovu rečenicu bravo Biljana!
Ja sam rekao da je Srbija najodgovornija, kao najveća republika. Jeste. Ali to čak nije ni mnogo bitno, nakon ratnih poraza. Samo se porazi i pobede računaju.

Mrtvac nece ustati, ali konflikt je mogao biti drzan u stanju u kojem je bio dok nije dosao Hulja.
Kostunica i Tadic su to dobro radili.

Кажеш нас коштале, кога то нас, ако неког из Косовске Митровице подразумеваш под "није ми", али зашто ту стати, постоји још сиромашних делова Србије, можемо и њих да се ослободимо, па и у самом Београду постоји доста сиромашних људи, њих можемо на воз, па на Косово.

Ne etiketiraj. Obori jedan argument.
nemas nikakve argumente. Nihil. Nula. Samo ponavljas ideoloske floskule.
Kumanovski sporazum je sproveden 1999. U njemu pise sta pise.
Ne pominje se kapitulacija.

Razumem da zelis to da vidis, ali to je vise tvoj psiholoski problem.

Takodje, za Srebrenicu. Srbija nije osudjena za genocid.

Nema idola. Batina je grupna i služiće da nas zaštiti. Svi za jednog, jedan za sve.
Pa to je tako u romanima pisanim oko 1840.

Кажеш нас коштале, кога то нас, ако неког из Косовске Митровице подразумеваш под "није ми", али зашто ту стати, постоји још сиромашних делова Србије, можемо и њих да се ослободимо, па и у самом Београду постоји доста сиромашних људи, њих можемо на воз, па на Косово.
Pa sve nas-i u Beogradu, i u NS i u Kosovskoj Mitrovici.

Da Srbija 1991. nije želela da sebi priključi teritorije drugih republika koje su počele da se otcepljuju-sada bi Kosovo najverovatnije bilo u sastavu Srbije... Mnogo su nas koštale takve avanture.

nemas nikakve argumente. Nihil. Nula. Samo ponavljas ideoloske floskule.
Kumanovski sporazum je sproveden 1999. U njemu pise sta pise.
Ne pominje se kapitulacija.

Razumem da zelis to da vidis, ali to je vise tvoj psiholoski problem.

Takodje, za Srebrenicu. Srbija nije osudjena za genocid.

Pa to je tako u romanima pisanim oko 1840.
Kad se vojska povuče sa teritorije to je kapitulacija. Nema šta drugo da bude. U Kumanovu su napravili "sporazum" po kome je Srbija "kapitulirala".

Ja nisam nikad spominjao Srbiju u kontekstu genocida.

A koja je to ideološka floskula? Šta je moja ideologija, baš me zanima?

Uzgred, ja ne podržavam Vučića. Ja nisam za priznanje Kosova bez momentalnog ulaska Srbije u NATO. Bez toga, ode nama još teritorija. Mislim da sam i ovo napisao, ali nije loše ponoviti.

I pregovore o ulasku u UN treba voditi samo sa Albancima u Prištini i Beogradu bez ijednog stranca. Kad se sve dogovori onda otići sa papirom kod Amerikanaca i dati im papir onaj dan kad Srbija uđe u NATO. Sve ostalo, EU, fondovi je "nice to have". Bonus.

Poslednja izmena:

Kad se vojska povuče sa teritorije to je kapitulacija. Nema šta drugo da bude. U Kumanovu su napravili "sporazum" po kome je Srbija "kapitulirala".

Ja nisam nikad spominjao Srbiju u kontekstu genocida.

A koja je to ideološka floskula? Šta je moja ideologija, baš me zanima?
Tvoja idelogjia je evro-atlantizam, odnosno nekriticko obozavanje vojne sile NATO pakta i njihove kolonijalne uprave.
Ova ideologija ukrstena je s ideologijom koju su propovedali razni "Centri zaljudska prava" cija je funkcija bila da iskljucivo Srbiju optuze za ratne lzocine i krivce za rat.
Tvoja ideologija je slika u ogledalu ideologije onih koji cekaju "Da nam Rusi vrate Kosovo". Jednako je neuverljiva, jednako fake i jednako glupa.
Tvoja ideologija je slika u ogledalu onih koji s ponosom isticu kako "jos nijedno Srpce nije mrelo, a da nije nosilo raspelo"
Izmedju Srbina savrsenog "bogocoveka" i Srbina Sotone koji je kriv za sve zlo ovog sveta nema razlike.

Definicja kapitulacije ukljucuje predaju vojske pobednickoj sili.
Zapad 1999. svakako nije zavrsio posao, jer da jeste ne bi bilo citavog ovog sr.anja, ne bi nam instalirali ucenjene kriminalce da vladaju.
Ne bi bilo ove halabuke.
Sve ovo sto se desava ukazuje da 1999. neij bilo kapitulacije.

Vrh