Mislim da je sve potpuno ocekivano.Porfirius je veliko razočaranje...
Mislio sam pre svega na episkope, vladike i ostale, prosto je neverovatno da postoji opste cutanje o tako vaznoj temi. Razumem da smo sekularna drzava ali moze neko da izjavi nesto i kao pojedinac, ne mora da se poziva na titulu i crkveni autoritet, ako to uopste i ima neko znacenje danas. Inace nisam pratio izjave patrijarha, ne pratim takve vesti osim ako se desi iznenadjenje da se pojavi kritika vlasti u naslovu, sto se jos nije desilo.On ne treba da se čuje oko Kosova kao državnog i političkog pitanja u sekularnoj državi, možda će sad neko reći da imaju istorijsko nasleđe da pričaju bajke u poslanicama povodom vaskrsenja Hristovog da Kosovo ne može da bude "ni posredno, ni neposredno, ni faktički, ni de jure nezavisno"... to je prosto bajka, priča u futuru za nešto što je već ostvareno u prošlosti, uz to rodno senzitivni jezik karakteriše da je "protiv braka i porodice", ni manje ni više... Ajde da je rekao da treba ostaviti i ispratiti kako se prirodno jezik razvija, ali ta netaktičnost i bezobrazluk da nečemu samo zalepiš etiketu da je protiv porodice, dok je evo vidimo Šapić za brak i porodicu i očuvanje vrednosti, poziva na sabornost i jedinstvo onih koji žmure na nesposobnost i lopovluk...
Biljana je iz Mirijeva, nema auto i vozi se gradskim prevozom svaki dan. Inače je sada u Bujanovcu a deo porodice je u Severnoj Kosovskoj MItrovici pa je tamo jednom mesečno ako ne i češće. Elem, opet je ona narodni poslanik i mislim da treba da se bavi nacionalnom politikom.Замислите да сте толико искомлексирана особа да у свакој ситуацији покушавате да докажете или изразите супериорност свог пола у односу на други:
Pogledajte prilog 159078
Сваки, али сваки пут када размишљам о томе да на следећим градским изборима подржим ову коалицију упркос томе што се идеолошки не поклапа са мном неко из те коалиције објави овако нешто, а ја се изнервирам и одустанем од намере да гласам за њих на градским изборима.
Sto da ne.Oćemo li i Telekomu da ukinemo a.d. status? Čisto da brže propadne... Posle i Er Srbiji.
Kaplje im lova.Mislio sam pre svega na episkope, vladike i ostale, prosto je neverovatno da postoji opste cutanje o tako vaznoj temi. Razumem da smo sekularna drzava ali moze neko da izjavi nesto i kao pojedinac, ne mora da se poziva na titulu i crkveni autoritet, ako to uopste i ima neko znacenje danas. Inace nisam pratio izjave patrijarha, ne pratim takve vesti osim ako se desi iznenadjenje da se pojavi kritika vlasti u naslovu, sto se jos nije desilo.
To ne znači da sve žene koriste gradski prevoz više od muškaraca i zaista nema potrebe za izražavanjem i dokazivanjem superiornosti jednog pola nad drugim, pogotovo kada se radi o nekom gradskom problemu kao što je gradski prevoz.I opet, ako se neko vozi gradskim prevozom bi trebao da bude svesniji problema iz ugla putnika ali ni to mu ne daje blako ček da može da predloži šta god želi.
Naravno da ne govorim o privatizaciji, nego da su sve vodeće velike energetske kompanije koje su u državnom vlasništvu, od francuskog EDF-a, preko švedskog Vattenfalla, pa do ruskog operatera atomskih centrala - akcionarska društva. Kao i najuspešnije državne kompanije u Srbiji. Ono, kad ljudi neće da im najveće firme u njihovom sopstvenom vlasništvu funkcionišu kao pevačka (pečenjarska) društva, nego kao - firme... Kakav izum, samo srpskoj opozicionoj misli iz 2023, levoj i desnoj, još nepoznat!Sto da ne.
Informise se malo o ucincima privatizacija elektroprivrede u siromasnim zemljama, pa ces znati i zasto.
Mozda samo zele da uloze u kulturne projekte? Dobri su to ljudi.EPS će ostati narodni i državni, samo će biti A.D. ali i dalje će biti ''naš'', a Blackrock masan 9 BILIONA dolara, poznat i po tome što kupuje energetske kompanije, je došao u Srbiju jer namerava da uloži u... renoviranje Kalemegdana...
I ti si mi neki levicar, volis Kapital.Odlučio sam da napravim igru da kadgod MC_ napiše hulja ili kapital popijem jedan cug najgoreg alkohola koji mi je pri ruci. Ko želi da se pridruži neka baci palac na ovu objavu.
I ‘… jer ovaj narod to voli’.Odlučio sam da napravim igru da kadgod MC_ napiše hulja ili kapital popijem jedan cug najgoreg alkohola koji mi je pri ruci. Ko želi da se pridruži neka baci palac na ovu objavu.
Air Serbia nije ADOćemo li i Telekomu da ukinemo a.d. status? Čisto da brže propadne... Posle i Er Srbiji.
Koliko znate NDMBDGD/MORAMO odbornika u Skupštini grada Beograda osim Dobrice? To je ono što vidim kao veliki problem, a to je da od 13 odbornika svi su u njegovoj senci.
I opet, ako se neko vozi gradskim prevozom bi trebao da bude svesniji problema iz ugla putnika ali ni to mu ne daje blako ček da može da predloži šta god želi.
I podvlačim, živim za dan kada će se odvajati politika na lokalu i ona na nacionalnom nivou jer neko što dobro misli oko tramvaja u Višnjičkoj ne znači i da njegove kolege na republičkoj listi znaju šta će sa Kosovom i obratno.
jer neko što dobro misli oko tramvaja u Višnjičkoj ne znači i da njegove kolege na republičkoj listi znaju šta će sa Kosovom i obratno.