Šta je novo?

Izbori 2024

Pa sve nas-i u Beogradu, i u NS i u Kosovskoj Mitrovici.

Da Srbija 1991. nije želela da sebi priključi teritorije drugih republika koje su počele da se otcepljuju-sada bi Kosovo najverovatnije bilo u sastavu Srbije... Mnogo su nas koštale takve avanture.
То чак ни Хашки трибунал не тврди.

Tvoja idelogjia je evro-atlantizam, odnosno nekriticko obozavanje vojne sile NATO pakta i njihove kolonijalne uprave.
Ova ideologija ukrstena je s ideologijom koju su propovedali razni "Centri zaljudska prava" cija je funkcija bila da iskljucivo Srbiju optuze za ratne lzocine i krivce za rat.
Tvoja ideologija je slika u ogledalu ideologije onih koji cekaju "Da nam Rusi vrate Kosovo". Jednako je neuverljiva, jednako fake i jednako glupa.
Tvoja ideologija je slika u ogledalu onih koji s ponosom isticu kako "jos nijedno Srpce nije mrelo, a da nije nosilo raspelo"
Izmedju Srbina savrsenog "bogocoveka" i Srbina Sotone koji je kriv za sve zlo ovog sveta nema razlike.

Definicja kapitulacije ukljucuje predaju vojske pobednickoj sili.
Zapad 1999. svakako nije zavrsio posao, jer da jeste ne bi bilo citavog ovog sr.anja, ne bi nam instalirali ucenjene kriminalce da vladaju.
Ne bi bilo ove halabuke.
Sve ovo sto se desava ukazuje da 1999. neij bilo kapitulacije.
Nope. Promašena tema.

Još malo da diskutujemo pa ćemo doći do zaključka da smo pobedili na Kosovu.

Vojska je predala teritoriju drugoj vojsci. Jel postoji druga reč sem kapitulacije u rečniku za to?

Borka Pavicevic, Latinka Perovic, Sonja Liht, Marina Fratucan, Sonja Biserko, Natasa Kandic... jesi saradjivao sa nekima od gorepomenutih, @goran123 i jel pro bono, ili za licni interes? Poznajem povrsno mozda i neke kontakte, investicioni fondovi dobro placaju za sektasenje i sl.
Od takvih se bezi, ko djavo od krsta
Vi ste ljudi ukalupljeni. Debelo.

Pa sve nas-i u Beogradu, i u NS i u Kosovskoj Mitrovici.

Da Srbija 1991. nije želela da sebi priključi teritorije drugih republika koje su počele da se otcepljuju-sada bi Kosovo najverovatnije bilo u sastavu Srbije... Mnogo su nas koštale takve avanture.
Па оно, и није хтела Србија већ су то хтели локални Срби у Хрватској и БиХ. И опет се заборавља трећа Призренска лига под покровитељством ЦИА.

Na stranu razlike u mišljenjima (pošto ima nekih stvari na obe strane sa kojima se slažem) ali meni je smešna ova njegova poštapalica ''promašena tema''. 😄
Izgleda da sve što se napiše je promašena tema. 😄

Na stranu razlike u mišljenjima (pošto ima nekih stvari na obe strane sa kojima se slažem) ali meni je smešna ova njegova poštapalica ''promašena tema''. 😄
Izgleda da sve što se napiše je promašena tema. 😄
Ne sve, ali ne želim da detaljno pojašnjavam svoje stavove osobi koja razmišlja u ekstremima. Čovek ukalupljen koji ne razume da između postoji svašta. Prosto ne vredi.

Državna propaganda ga izjela, a nije ni svestan.

Svaka drzava gura svoje.
Najbolje da slusam propagandu tudjih drzava? I one guraju svoje, a na stetu druge drzave. U ovom slucaju moje.
Za pocetak cu da ih sve posaljem u tri lepe, to je najmanje sto mogu da ucinim za svoju drzavu.

Evo da presečem. Neka mi neko opiše kako bi izgledala kapitulacija na Kosovu?

Pošto tvrdite da kapitulacije nije bilo (u stvari samo ponavljate propagandu Slobodana Miloševića), evo nacrtajte sad kako bi izgledala hipotetička kapitulacija na Kosovu 1999. godine.

Ne sve, ali ne želim da detaljno pojašnjavam svoje stavove osobi koja razmišlja u ekstremima. Čovek ukalupljen koji ne razume da između postoji svašta. Prosto ne vredi.

Državna propaganda ga izjela, a nije ni svestan.
Pa nisi samo njemu pisao to. XD

Stiče se utisak da smo svi ovde promašeni i da mož' se zatvori forum. XD

Ako Kosovo nije nase, zasto nam traze da nam ga damo?
Ne traže da ga damo, pošto im ga je Slobo već dao.

Traže da se na taj način obavežemo da nećemo opet u rat za Kosovo. (Ekstremno važno od početka ruske agresije)

I drugo da sebe operu za 1999.

Pri tom je vrlo važno da mi ne mešamo legalnost sa ratom, jer kao što znamo rat može da počne i da se izgubi i bez pečata.

Да скренем пажњу са расправе о уласку Србије у НАТО који се свакако скоро неће десити и да вас замолим да потпишете петицију против Рио Тинта која ће се слати и Европском парламенту:

Ne traže da ga damo, pošto im ga je Slobo već dao.

Traže da se na taj način obavežemo da nećemo opet u rat za Kosovo. (Ekstremno važno od početka ruske agresije)

I drugo da sebe operu za 1999.

Pri tom je vrlo važno da mi ne mešamo legalnost sa ratom, jer kao što znamo rat može da počne i da se izgubi i bez pečata.
Nije tačno, traže da Srbija prizna Kosovo. Ako je Kosovo na legalan način postalo država, zašto od Srbije traže da ga prizna? Ajde čoveče, ti si zaljubljen u žene u crnom. Da postoji opcija, stavio bih te na ignor.

Да скренем пажњу са расправе о уласку Србије у НАТО који се свакако скоро неће десити и да вас замолим да потпишете петицију против Рио Тинта која ће се слати и Европском парламенту:
НАТО стоји иза Рио Тинто. Амбасадор Хил је подржао пројекат Рио Тинто у Србији.

Evo da presečem. Neka mi neko opiše kako bi izgledala kapitulacija na Kosovu?

Pošto tvrdite da kapitulacije nije bilo (u stvari samo ponavljate propagandu Slobodana Miloševića), evo nacrtajte sad kako bi izgledala hipotetička kapitulacija na Kosovu 1999. godine.
Momci čekam odgovor.

Argumenti, a ne zvona i praporci...

Srbije nema zvanicno na Kosovu do 2012. sem Severa.
Do 2012. je funkcionisao sud, platni promet, tablice i ostalo, sem vojske i policije. To ti j valjda jasno. Vucic je i to pod pritiskom predao. Fakticki celo Kosovo vise nije nase de fakto a ne i de jure.
Sad zele da legalizuju otimanje i secesiju.
Da li zivis u Beogradu? Sto ne odes u Pristinu da zivis tamo? Znam par albanaca, odlicno pricaju srpski bez da grese padeze. Brzo bi ti naucio albanski jezik.

Hrvati su 4 godine cekali da vrate svoje delove. Petokolonase su pritvarali, one koje buse ustavno pravni poredak.

Mi mozemo i 40 ili koliko god da cekamo, kao Jevreji u Izraelu. Nada se ne sme gubiti nikada, kao ni optimizam.

Vrh