MC_
Professional
- Učlanjen(a)
- 14.11.2017.
- Pohvaljen
- 12.083
Rekao bih : Ura za gospodina Orbana.Sta ako bih ti rekao da je Madjarska u pitanju![]()
Rekao bih : Ura za gospodina Orbana.Sta ako bih ti rekao da je Madjarska u pitanju![]()
U Eindhovenu 70 m2 600 000 E.Znam da se moze, ali ekstremno mali i talentovan deo naroda kao tvoj brat, ostali moraju da se nacekaju na stan, lekari imaju od 5-7 hiljada platu, bez velikog kredita mogu samo da sanjaju dobar stan. U Svajcarskoj nema stana bez 500k, u vecim mestima. Nemacka je naravno daleko povoljnija.
Vucic nece sici s vlasti. Vladace dozivotno, kao Tito.Boris Tadić i Đilas nisu videli zatvor nakon smene vlasti,zašto bi onda i Vučić i Vučević? Možda će ih hapsiti ogranci žute stranke zeleno-ljubičaste boje?
U pravu si. Najbolje da nam predsednik bude Šešelj, a premijer Vulin. Želimo rat sa svima, želimo sukobe. Jel to poenta? U zatvor treba da ide Tadić, a šta ćemo sa radikalskom bagrom?Boris Tadić i Đilas nisu videli zatvor nakon smene vlasti,zašto bi onda i Vučić i Vučević? Možda će ih hapsiti ogranci žute stranke zeleno-ljubičaste boje?
Nismo mi krivi zato što svi ostali žele sukob sa nama. Ako Srbi žele sukob sa svima,ne bi se dva puta žrtvovali za muslimane u Bosni,Slovence i Hrvate u toku prošlog veka. Što se mene tiče,u zatvor trebaju da idu svi koji su za vreme vlasti krali,a to se neće ako se vlasti dočepaju oni koji su je već posedovali. Meni je lično bolje da političar,iako možda krade,zastupa patriotske interese ( ili samo glumi da to čini),poput Vulina,jer će se,ako se ipak pretvara,oni koji su mu poverovali okrenuti protiv njega,nego da krade i otvoreno radi protiv interesa naroda i države,trudeći se da raspoloženje i svest građana menja određenim teorijama,poput npr. Tadića i njegove ekipe. Ja sam eto isto tako poverovao Tomi Nikoliću i Vučiću da ćemo biti ,,rupa u svilenom ćilimu'',pa su se otkrili,na možda još bahatiji način nego ovi pre njih. Vojvoda Šešelj je rekao da nakon oslobođenja Vukovara pada ustaški režim (što bi se i desilo da nije bilo određenih okolnosti) ,pa se pokazalo suprotno.U pravu si. Najbolje da nam predsednik bude Šešelj, a premijer Vulin. Želimo rat sa svima, želimo sukobe. Jel to poenta? U zatvor treba da ide Tadić, a šta ćemo sa radikalskom bagrom?
visestrukim isplatama "pomoci" SNS podmicivao celokupno biracko telo u Srbiji.
Meni je lično bolje da političar,iako možda krade,zastupa patriotske interese ( ili samo glumi da to čini),poput Vulina
Hvala. Nisam ni mislio da se predstavljam po imenu,ali sam slučajno izradio nalog na forumu bez da sam gledao pod kojim imenom ću biti registrovanTo ti je sad ovaj deo inflacije koji nije uvezen onih 2× 100 evra mladima i ostala neselektivna davanja + loš menadžment u energetskom sektoru...
Njegovu partijsku državu i njegovu neprekidnu izbornu kampanju neko mora i da plati
Što reče defke, već post meseca, samo ne znam u kojoj tačno kategorijia imaš najlepše ime na svetu, nemoj ime da kaljaš... stavi neki levi nik kao ja Noki pa se sprdaj
![]()
Муслимани у Рашкој се нису побунили зато што их нема толико да направе неку озбиљну побуну, али зато свакодневно пљују по Србији иако им је дала гомилу права, аеродроме, болнице... Чињеница је да је Милошевић први прекршио Устав 1988. године, али не можеш очекивати да муслимани у Босни прогласе своју државу без сагласности Срба и Хрвата (који су чинили 75% становништва БиХ) и да ови не прогласе своје републике. Алија Изетбеговић се отворено залагао за то да Босна буде исламска џамахирија и није хтео да Босна остане у саставу Југославије иако му је то Милошевић ( о ком мислим све најгоре) понудио то неколико месеци пре избијања рата у БиХ. По Уставу Хрватске она се могла отцепити од СФРЈ само уз сагласност и Срба и Хрвата, а БиХ уз сагласност и муслимана, и Срба, и Хрвата.Da, bili smo ugroženi pa je deda Ratko gađao Sarajevo. Nisam primetio da su se pobunili muslimani u tzv. Sandžaku i da su tražili republiku. Samo su Srbi i Albanci tražili secesiju.
Муслимани у Рашкој се нису побунили зато што их нема толико да направе неку озбиљну побуну, али зато свакодневно пљују по Србији иако им је дала гомилу права, аеродроме, болнице... Чињеница је да је Милошевић први прекршио Устав 1988. године, али не можеш очекивати да муслимани у Босни прогласе своју државу без сагласности Срба и Хрвата (који су чинили 75% становништва БиХ) и да ови не прогласе своје републике. Алија Изетбеговић се отворено залагао за то да Босна буде исламска џамахирија и није хтео да Босна остане у саставу Југославије иако му је то Милошевић ( о ком мислим све најгоре) понудио то неколико месеци пре избијања рата у БиХ. По Уставу Хрватске она се могла отцепити од СФРЈ само уз сагласност и Срба и Хрвата, а БиХ уз сагласност и муслимана, и Срба, и Хрвата..
Има аеродром код Сјенице. Шта конкретно муслиманима у Санџаку фали? Фотеље?
Zna se ko je najviše kriv. Oni rat ne bi mogli pokrenuti da nije bilo volje Beograda. Za sve bi bilo bolje da rata nije bilo, iz milion razloga. Nažalost, nećemo se nikada oporaviti od tog užasa. Brojke i statistika govore koliko je to sve bilo pogubno.Ипак је за танго потребно двоје. Туђман и Алија су подједнако криви за рат. Па и Словенци.