Šta je novo?

Izbori 2024

0221B97E-054F-4F50-9538-8D20C706FB0F.jpeg

Ne znam zasto Hulja od svojih sefova, kad zavrsi posao kod nas, ne trazi da ga umesto kvislinga prekomanduju na mesto tajnog agenta.
Tu bi bio korisniji jer je preziveo tolike atentate.
Tajni agent AV 007.

Ceo gradjanski Beograd se danas solidarise sa Huljom.

A било какав потпис и саглашавање председника републике, преседника Владе или министра иностраних послова са понуђеним споразумом ( о чему речито сведоче одредбе Бечке конвенције о уговорном праву), са или без дозволе немоћног парламента, са или без референдумског изјашњавања, са или без перспективе уласка у међународне организације или УН, представља обавезујући акт за Србију. Речено јасније: реч је о експлицитном признању Косова и Метохије као независне државе.

Касније оправдања издаје или закаснело деловање државних органа неће имати било каквог ефекта. Србију чека лагано умирање у срамоти и наравно – наставак процеса дезинтеграције. Нека се спреми Република Српска!

Poslednja izmena:
Након великог народног протеста одржаног на Сретење Господње око 22 часа, због планиране велеиздаје режима Вучић-Дачић, новинар Дејан Златановић и Дамњан Кнежевић су ухапшени од стране припадника УКП - Службе за борбу против тероризма.

Gradjanisti koji se seire i raduju hapsenjima novinara desnicara trebalo bi darazmisle o ovome:
Златановић је ухапшен зато што је на протесту рекао "Ко потпише, њега убише", мислећи на Француско-немачки споразум. Ови протести од јуче су класична удбашка подметачина- навучеш људе да дођу, а на скупу ултрадесничари који ће на том скупу да прете председнику смрћу и да причају да су спремни за много више од нереда, на крају свесно пусте полицију да их ухапси да би јавно рекли измишљотину да су хтели да пуцају на Председништво и слично. У суштини, ово је било намерно организовано да би се сви који су против Француско-немачког споразума изједначили са тим ултрадесничарима.

"Ко потпише, њега убише"
prilicno generalna recenica, nikoga nije eksplicitno pomenuo.

Ni ja ne verujem u neke iskrene namere da se spreci potpisivanje.
Ono nece ni biti spreceno.
Za ogromnu vecinu stanovnika Srbije najvazniji je Hulja.
Otac, zastitnik, ucitelj bog.... jednostavno entitet koji im garantuje opstanak infantilnosti i bezakonja.

Ako bi im svima potpisao smrtnu kaznu i tada bi cutali.

Nego MC_ kako je bilo na protestu? Jel ste spasili Kosovo?

Ja posle prevare sa litijumom koju su uprilicili Cuta i S. Manojlovic i izborene izdaje koju su uprilicile stranke levice sa Dilasom ne idem ni na kakve proteste i izbore.
Nisam cak ni desnicar, nisam ni religiozan.
Samo se borim za gradjanska prava ovih desnicara.
I to ne zbog njih, nego zato sto znam da cemo svi doci na red.

I protiv sam potpisivanju sporazuma jer se radi o bezakonju.
"Drzava" koja pristane na bezakone i sama lako vrsi bezakonje.
Jednog dana otimace nam isto ovako stanove i drugu imovinu.

МЦ је уствари прави изворни социјалиста пролетер. Само што је то данас у дубококорпоративном свету анахроно.

Лакрдија се наставља

Pogledajte prilog 154485
Narodne patrole su projekat Vulina. Rekoh već, svi rade na tome da Vučić ostane na vlasti. Gde su sada čuveni navijači, gde su vođe navijača? Svi su lepo podmireni. U Srba nema morala, a ni zaveta. Srbi su spremni na sve. Ovde se sve može kupiti. Tako da molim ove patriote da se ućute. Kosovo je zasluženo izgubljeno. Treba da se stvori i velika Albanija, a i da se drugi odvoje od Srbije. Mi smo obično trulo tkivo koje ne vredi ništa.

Који држвни удар по реду? Колико имамо завереничких група до сада? Беливуков клан, тзв. Врачарци, сад ове тзв. народне патроле?

Ne da je sasvim dobar, nego je lepotica bila, bar po slici (ne znam ni ko je, ni koliko god ima)! Ne znam šta se to desi u glavama nekih žena u 30-im, neki trenutak slabosti, loše faze, nezadovoljstva i onda urade nešto što će već srednjeročno od njih napraviti nakaze, a uz to će morati to da održavaju ceo život. Primer iz okruženja žene koju bi većina izabrala pre Monike Beluči. Industrija hranjena ljudskom sujetom.
To je tek tema za sebe, u koju neću ovde dublje ulaziti, ali svakako bi imalo što šta da se ispriča na tu temu, pa čak i da naprave poneki dokumentarci. Moje mišljenje je da su glavni uzroci tome: današnja svetska kultura foliranja i pretvaranja (svi bi da budu nešto što nisu) koja ljudima nameće svakakve bolesne trendove + opšta dekadencija i srozavanje čovečanstva + manjak terapije, ili manjak mentalne snage, ili manjak introspekcije kod mnogih ljudi, da spoznaju te pritiske i da im se odupru razumom. Ali jako je zeznuto govoriti o tome jer većina ljudi kada čuje da bi trebalo da se leče ili bar mentalno održavaju higijenu, proradi takva sujeta da su spremni da ujedaju. Opet, zato što je ovo doba u kome se narcizam i sujeta neguju i sipaju u glave ljudi još od malena. Ali kažem, to je baš šira tema, a i teško je pričati o tome ''preko žice''.

Uostalom, video si i sam, čim se povela priča o tome, odma se javilo par pojedinaca da to ismeju ili da pozovu na cenzuru jer - ju, zamisli, ljudi se usuđuju da pričaju o stanju društva. I o izgledu, ponašanju i radu vlasti i nadležnih na najvišim nivoima. Ono, sasvim je u redu prozivati nekog da je levičar ili desničar, i uopšte ne ulaziti u to zbog čega je (kobajagi) postao levičar ili desničar (mnogi danas misle da se levičari ili desničari rađaju tako). Ali probaj da prokomentarišeš šta je navelo devojku lepog i prirodnog izgleda da postane seljačka plastikanerska barbika, i da li je normalno da ona kao predstavnik vlasti i najviših institucija takva izlazi pred javnost, i odmah ćeš da dobiješ cenzuru. Najluđe od svega je što na takvu cenzuru oko toga najviše pozivaju upravo oni koji se šatro najviše gnušaju levice i PC cenzure. S jedne strane kao ''jbt gde mi živimo'' i ''vreme je da radi giljotina'' a s druge strane kada se uzme u analizu zašto smo došli dotle da govorimo ''jbt gde mi živimo'' i zašto je vreme za giljotine i radikalna rešenja, onda ide kukanje i kmečanje što se analiziraju glavni faktori srozavanja jednog društva i kulture. Dakle u redu je pričati samo površno, da se odglumi neki intelekt i odgovornost. Čim se uđe malo dublje u analizu, i samim tim u rešavanje problema, to mnogima postaje nelagodno i boje se da će se pronaći u mnogo toga, pa odmah traže izlaz, i traže kako da i druge zaustave u tome. Kao što su i na svim prethodnim protestima za slabljenje Vučićeve diktature nalazili 101 izgovor da ih ismeju (proteste), pa i izminiraju. Jer njih ne zanima suštinsko menjanje, samo površno samozavaravanje.

Poslednja izmena:
Narodne patrole su projekat Vulina. Rekoh već, svi rade na tome da Vučić ostane na vlasti. Gde su sada čuveni navijači, gde su vođe navijača? Svi su lepo podmireni. U Srba nema morala, a ni zaveta. Srbi su spremni na sve. Ovde se sve može kupiti. Tako da molim ove patriote da se ućute. Kosovo je zasluženo izgubljeno. Treba da se stvori i velika Albanija, a i da se drugi odvoje od Srbije. Mi smo obično trulo tkivo koje ne vredi ništa.
Iako delim razocaranost, ne slazem se. U ovome imamo i prilicno srece, jer je napredno drustvo u kome se navijaci kriju i podmireni su, jer normalni i pametni ljudi imaju priliku da dodju do izrazaja. A te igrice sa desnicarskim grupama mogu lako da se obiju o glavu autoru istih, jer pristojan svet moze da shvati da je prevrsilo svaku meru i da nema tih fabrika i autoputeva koje opravdavaju ovo bezakonje. Onda izadju i zaokruze bilo koga, cak i mnogi od 700k drugova clanova to mogu da urade. Tiha vecina ce da sredi ovu zemlju, bez mnogo buke, na izborima.

Većina ljudi koji izađu na proteste i jesu protiv Vučića. Mali broj, njih 5% je tu da kontroliše situaciju. To su državni miševi koji sklanjaju ogradu, pokušavaju da isceniraju sukob sa policijom. Zašto to tvrdim? Bio sam na ono čuvenom protestu iz 2020. godine i video sopstvenim očima klince koji dolaze na protest samo da bi rušili ogradu. Došli su iz pravca Terazija, organizovano. Ono što je zanimljivo, skoro niko od njih nije uhapšen. Hapsili su običan narod, većinom one koji ne mogu da beže jer nemaju te fizičke mogućnosti. Dakle, to se dogodilo i juče. Cilj je da obeshrabre poštene i iskrene građane koji ne vole Vučića. Priče tipa, svi su oni isti, to je Vučić organizovao su deo politike SNS-a. Samo znam da je Damjan Knežević drug Danila Vučića. Toliko o tim patrolama koji se stavljaju u prvi plan kako bi se sakrila suština. Ne delim mišljenje sa ovom ekstremnom desnicom, da se ogradim od sličnih.

Većina ljudi koji izađu na proteste i jesu protiv Vučića. Mali broj, njih 5% je tu da kontroliše situaciju. To su državni miševi koji sklanjaju ogradu, pokušavaju da isceniraju sukob sa policijom. Zašto to tvrdim? Bio sam na ono čuvenom protestu iz 2020. godine i video sopstvenim očima klince koji dolaze na protest samo da bi rušili ogradu. Došli su iz pravca Terazija, organizovano. Ono što je zanimljivo, skoro niko od njih nije uhapšen. Hapsili su običan narod, većinom one koji ne mogu da beže jer nemaju te fizičke mogućnosti. Dakle, to se dogodilo i juče. Cilj je da obeshrabre poštene i iskrene građane koji ne vole Vučića. Priče tipa, svi su oni isti, to je Vučić organizovao su deo politike SNS-a. Samo znam da je Damjan Knežević drug Danila Vučića. Toliko o tim patrolama koji se stavljaju u prvi plan kako bi se sakrila suština. Ne delim mišljenje sa ovom ekstremnom desnicom, da se ogradim od sličnih.
Evo ih, Knezevic, Vucic i Milica Zavetnica

MALI-DANILO-1.jpg

Meni je ovde presmesno koliko je nas DB prejadan i koliko sve providno rade i nisu neka ozbiljna organizacija koja nas jbg sje*******e, moras priznati poraz, nisi ni izvalio kako su te izigrali.

Ovako totalno tupavo, providno i amaterski rade svoj posao, ali je narod toliko glup da je i to dovoljno 🤣

Hm, vidim i ovde preovladava teza da je jučerašnji protest udbaška podmetačina, sa ciljem, kako pišete, da narod dođe, a onda mu ekstremisti ogade skup..

Pa koliko je ljudi sinoć bilo? 1000 možda.. nije došlo 50000, pa da onda par ubačenih ekstremista uzvikuje ne znam kakve parole, zbog kojih bi se većina umerenih na protestu povukla i otišla.

Ljudi, ne zanosite se.. boli ljude uvo za Kosovo.. Iskoristili par slobodnih dana za praznik da negde otputuju.. znalo se za sinoćnji protest, mogli su ljudi masovno da dođu da su hteli i da ih to zanima..

Ne zanima ih, doviđenja, prijatno.. Zato ne verujem da tu ima bilo kakve udbaške priče.. Sinoć su izašli pripadnici ekstemne desnice, ako se ne varam-nije bilo ni Boška, ni Miloša Jovanovića.. izašle Narodne patrole, možeš misliti.. pokazalo se koliko ih ima i koliko ih ljudi podržava..

Vox,

A kako očekuješ da običan čovek zna ko je tu čiji i šta se dešava? U ovakvoj državi, sa ovakvim vlastima, sa ovakvim DBom, sa ovakvim medijima i sa brojnim podmetačinama i pokvarenštinama koje je SNS do sada izveo?

Čoveče, pa oni (SNS) su bili u stanju da izmisle vest i paniku o nepostojećem teroristi vehabiji koji je hteo da diže srpske gradove u vazduh!

Inače, dva poslednja velika događaja koja su imala moć da sruše ili da suzbiju Vučićev monopol nad vlasti, a koji jesu, makar u početnom periodu, bili čisto narodski jesu protesti i nemiri u julu 2020. (prva dva dana) i protesti i blokade u decembru 2021. I jedan i drugi protest ismejali su i izbojkotovali mnogi Srbi širom zemlje koji ''čekaju Isusa pa da glasaju za njega'' (a u stvari samo lažu sebe i druge), a pogotovu oni koji ovde na temi pričaju o nekakvom patriotizmu, o rušenju režima, o giljotinama, o volji naroda i šta ti ja znam.

Nadam se samo da su sad srećni. Pošto je zalet ispuvan, cela priča ismejana i apsurdizovana, narod ponovo još jače razočaran i ravnodušan, a partijsko-medijska mašinerija jača nego ikad. Baš iz tih razloga i mislim da neki ovde i nisu ništa drugo do partijski pioni, koji samo glume da su kao nešto protiv nje i režima. A u stvari u ovim okolnostima, u ovom vremenu i pod ovim režimom žive kao bubrezi u loju, sa platama od 150.000 pa naviše.

Ne, sinoćnji protest su organizovali ekstremisti, moglo se očekivati šta će da rade i da pričaju, došlo je veoma malo ljudi koji ih podržavaju i završilo se kako se završilo.

Zar mislite da Knežević i slični nisu dovoljni debili pa bi kao Udba trebalo da se meša i da ih ogadi narodu? Ne zezajte.

Druga bi priča bila da su sinoćnji organizatori bili Dveri, Zavetnici, Jovanović, Poks itd.. parlamentarne stranke koje podržava desetak posto biračkog tela, gde bi se očekivalo par hiljada, ili desetak hiljada građana.. e onda da se vlast kao uprpi pa pošalje provokatore koji bi izazivali incidente.

Zato kažem, od ovih bu**** sinoć se i moglo očekivati onakvo ponašanje, prema tome, ni vlast nije uopšte morala da se cima oko toga, niti mislim da su se uopšte petljali..

Inače, dva poslednja velika događaja koja su imala moć da sruše ili da suzbiju Vučićev monopol nad vlasti, a koji jesu, makar u početnom periodu, bili čisto narodski jesu protesti i nemiri u julu 2020. (prva dva dana) i protesti i blokade u decembru 2021. I jedan i drugi protest ismejali su i izbojkotovali mnogi Srbi širom zemlje koji ''čekaju Isusa pa da glasaju za njega'' (a u stvari samo lažu sebe i druge), a pogotovu oni koji ovde na temi pričaju o nekakvom patriotizmu, o rušenju režima, o giljotinama, o volji naroda i šta ti ja znam.
U pravu si, ali narodski protesti ne mogu da imaju uspeha ako iza njih ne stoje politicke snage koje organizuju sivu vecinu tupih gradjana.
Kod nas takva politicka snaga ne postoji jer je siva vecina zadovoljna.
Najbolji primer za to je gasenje litijumskog protesta.
Vlast svaki put primeni istu retoriku (drzavni udar "hoce da ubiju naseg Vucica") i uvek im upali.

Jasno je da ce nakon Kosova teritorija jos da se smanji jer mi nismo u stanju da kontrolisemo teritoriju vecu od Beograda sa okolinom.

I da stoje neke službe iza, Vulin, BIA, nevažno je, odvlačenje pažnje...

Važna je poruka koja se juče šalje a to je da se stvara tlo za policijsku državu...

Niti je ono bila pretnja... ako je iscenirano onda su išli sa najsuptilnijom i zavijenom porukom "njega ubiše", neko epsko prisećanje, u past tensu...

I cela medijska mašinerija pokrenuta po ko zna koji put, tužilastvo koje na pravi kriminal ne reaguje odmah aktivno daje izjave da neće biti tolerancije za nasilje i za pozivanje na rušenje ustavnog poretka. Poruka je drzne li se neko, sve i da je ono juče iscenirano... Drzne li se stvarno neko, neće se lepo provesti... Ragujemo oštro i na suptilne i uvijene pretnje, samo da znate šta vas čeka ako pokušate više od toga...

Uterivanje straha i stvaranje policijske države je jučerašnja poruka, dodatna degradacija ljudskih prava je jučerašnja poruka...

Bre, koliko god me ne zanima Kosovo u Srbiji naravno da ne želim da mu ovo prođe njemu koji nas je doveo do ovde... Izdajica najobična i na kraju Evropa koju boli dupe za stanje ljudskih prava ovde i pravnu državu, nego nek ostane na vlasti, snalazite se sami, samo da nam isporuči nezavisno Kosovo...

Baš nam je jak nacionalni interes u tome. Demokratija je naš nacionalni interes.

Na ovome će da padne mamlaz ako imamo iole mozga. Oni su pre svega kriminalna organizacija koja je devastirala državu. To je mnogo gore od desničarske opozicione pretnje. Ako i oni budu isti menjaćemo i njih. Nama treba demokratska i smenjiva vlast makar bila i najdesničarskija! Ova vlast mora da padne. Bilo kakve posledice me ne zanimaju. To je jedini put za izgradnji demokratije...

Ej pazi cara on daje demokratske mrvice i preti i kao čeka vas gore ako ovi desnicari dođu na vlast... Mrš bre mamlaze pa ti si nas doveo do ovde istim tim desničarenjem i sad hoće da mu titramo jajca mi koji smo levo..??

Kao pa neka ali da rešimo Kosovo... kakvo Kosovo ako kriminalci ostaju na vlasti? Ne smemo da mu damo lak izlaz ovde...

Evo ih, Knezevic, Vucic i Milica Zavetnica

MALI-DANILO-1.jpg

Meni je ovde presmesno koliko je nas DB prejadan i koliko sve providno rade i nisu neka ozbiljna organizacija koja nas jbg sje*******e, moras priznati poraz, nisi ni izvalio kako su te izigrali.

Ovako totalno tupavo, providno i amaterski rade svoj posao, ali je narod toliko glup da je i to dovoljno 🤣
Bas tako. N etreba da se trude vise od ovoga. I ovakva DB je mocna i prepametna za nase stanovistvo.

Који држвни удар по реду? Колико имамо завереничких група до сада? Беливуков клан, тзв. Врачарци, сад ове тзв. народне патроле?
Tu je i Wagner koji odskora takodje hoce da ubije naseg Heroja.
Jednostavno, sve mracne kosmicke sile zla su protv Njega, a on im volsebno izmice i nastavlja svoju borbu za spas Srbije, naroda i Svekolikog Srpstva.
Mora biti da ga sam Bog cuva.

Vrh