Šta je novo?

Izbori 2024

Ida je carica. Ima dosta riba na njen fazon koje tako fejkuju taj stav, a u sustini su sje*******ani depresivci. A i likova. Ima onaj Bane Lilic smarac, uvek on nesto, ajmo, ljudi, osmeh, pozitiva, a on depresivna danguba.

A Ida... Jednom je sretoh, sama ide, osmeh od uva do uva i pevusi nesto i luckasta onako sama za sebe na ulici dok je mislila da je niko ne gleda.

Inace, mnogo smara ta fejkerska, dorcolska fejk pozitiva, svi nesto kao kul, mir u svetu, Bob Marli, probudis se ujutro sa njom, oce da ujeda.

Rispekt Idi za doslednost.

Jesi ti bio danas na protestima, da li bio ako se potpise sporazum i da li bio ako se srusi sporazum i nova vlada ga opet potpise?
Reci ti meni šta treba da radimo ako ne potpišemo? Narednih 30+ godina i dalje ovako ni tamo ni vamo dok Srbija izumire? Šta je alternativa?

Na sva ta pitanja moj odgovor je-ne.. Mislim da treba da se potpiše sporazum o Kosovu, tj. da se kroz pregovore poboljša ova ponuđena verzija, koja je loša. Tražio bih posebnu zaštitu za crkve i manastire. Svim Srbima sa Kosova koji to žele država bi trebalo da omogući preseljenje u Srbiju. Tražio bih da vlada u Prištini isplati imanje svakom Srbinu koji želi da ode odatle u Srbiju. Ako neće, neka im naša vlast finansira kuću sa okućnicom iste veličine koju su tamo imali, negde u Srbiji.

Ne verujem da bi Zajednica srpskih opština dobro funkcionisala, niti u miran suživot Srba i Albanaca tamo.

Treba najviše regulisati imovinska i crkvena pitanja.

Sve ovo zato što mislim da mi nikada više nećemo moći da vladamo Kosovom na kojem žive Albanci.

To je završena priča. I da, na dan kad Srbija uđe u EU, Kosovo može da uđe u UN. To bih tražio da uđe u sporazum.
Brate, ja pričam o konkretnom predlogu koji je sada na stolu koji nam ne nudi ništa. Sve i da smo svi u dubini duše za nezavisno Kosovo, moraš biti bu**** i izdajnik da onakve stvari potpisuješ.

Neka ga bar prodaju kako treba.

Iako ja lično nisam za to.

Samo ne znam ko normalan može biti za ove Vučićeve sporazume?

Plus, što i Noki kaže, daj da ga rušimo 🤣

Iako to nije moj primaran motiv, a ni u prvih deset mesta.

Ipak, kad se skupe svi ti ljudi sa različitim motivima... to je velika većina Srbije.

Evo odgledao sam je... pa tanka je linija, lepo sam rekao...

Nisam te razumeo? 🙂
Nasa sekretarka za urbanizam

Bojana_Radakovic_yt_ps_Srpska_napredna_stranka.jpg

@Beki Pa eto kažem tanka je linija jer je puno veštackog materijala kako na TS i CD tako i na dotičnoj... i pitao sam hetero momke koji se lože na plastikanere da mi to razjasne... ali takvih nema ovde očigledno 😁

Ode opet tema na Kosovo. XD Mislim, ne kažem da treba na ovoj temi da se priča o ženama i izgledju pa i ukusima ljudi u Srbiji, samo ne mogu da se ne načudim kako vas ne smori da stalno pričate o faking Kosovu. XD

Inače, mislim da Rakovićeva nema veze sa trandž, samo prosto ima neke muškobanjaste odlike. Plus je neotesana u nekim aspektima, i izveštačena. Pa deluje više muškobanjasto ovako nego da se nije dorađivala i plastificirala. Evo njene starije slike, kako je nekad izgledala, valjda...
3e2b436d7233109ba9ece1d87c4e6119_7902132113.jpg

I ova je još jedna u moru nesrećnica koje su po rođenju dobile sasvim dobar izgled ali su zbog manjka terapije i introspekcije odlučile da to unište i pretvore se u nešto drugo.

Takođe sam primetio da dosta hetero momaka voli matorke i tu me je zanimalo jel to kao linija manjeg otpora jer je tražnja u toj age grupi manja pa imate više šansi ili prirodno vam je ok da ona reicmo ima 40 dok ti imaš 25?
Mogu ti kažem iz mog iskustva pošto sam većinom bio sa starijim ženama (sadašnja je 12 godina starija od mene, ja 38 ona 50) da je mnogo lakše biti u vezi sa osobom koja je zrela, sređena u glavi, stabilna, zna šta hoće i sl.
Mnogo mirnija glava, mnogo manje tenzije nego sa mlađima (klinke da ne pominjem) i mnogo lakše i za velike i male dogovore i sve ostalo.

Reci ti meni šta treba da radimo ako ne potpišemo? Narednih 30+ godina i dalje ovako ni tamo ni vamo dok Srbija izumire? Šta je alternativa?
Treba da radimo sve sto nam kazu, dignemo spomenik Klintonu, masemo americkim zastavicama i zivimo u blagostanju kao gradjani Kosova.

Ali bukvalno, da je njih zapad nagradio za njihovo ponasanja, ja bih okacio Klintovu sliku u sobu i nosio USA majice.

Sve emocije na stranu, patriotizam...ako ti stvarno verujes da Kosovo nesto resava i to sto cemo se natrtiti...🤣

Moze Kosovo... za RS.

No, Noki je tu i dosta sad politike, daj da se malo edukujemo o ovim skracenicama i tim stvarima 🤣

@Beki Pa eto kažem tanka je linija jer je puno veštackog materijala kako na TS i CD tako i na dotičnoj... i pitao sam hetero momke koji se lože na plastikanere da mi to razjasne... ali takvih nema ovde očigledno 😁
Znas kako vi imate onaj gej radar da uocite drugog geja, sta mislis, da li TS i CD imaju radar da uoce drugog TS i CD? 🤣🤣

Da nadjemo nekog pa da pitamo za ministarku 😎

Mogu ti kažem iz mog iskustva pošto sam većinom bio sa starijim ženama (sadašnja je 12 godina starija od mene, ja 38 ona 50) da je mnogo lakše biti u vezi sa osobom koja je zrela, sređena u glavi, stabilna, zna šta hoće i sl.
Mnogo mirnija glava, mnogo manje tenzije nego sa mlađima (klinke da ne pominjem) i mnogo lakše i za velike i male dogovore i sve ostalo.

Jeste za ozbiljnu vezu... Moj ćale bi se složio da tobom, tako je i sam birao...

Nikad ne bih povezao da je to ista osoba.
Dap. Jbg, ni prva ni poslednja koju su ubedili da treba da bude nešto što nije. I što joj nikada neće ležati.

Ali nažalost ta manija za transformisanjem sebe u nešto neprirodno nije više odlika samo starleta, SNS kadrova i sličnih primitivaca. Sve češće viđam žene za koje znam, ili se vidi, da su nekada bile gospođe ali su nasele na priču da će sa balonima u usnama izgledati kao Džulija Roberts ili sa tetoviranim obrvama kao Kim Kardašijan (koja je, usput, meni ogavna XD ) i onda se podvrgnu svim stim s'njima i posle se čude kada se to deformiše za par godina. Ali jbg, mnogi ljudi vole da ih neko pravi magarcima i što više čovek pokušava da im otvori oči oko toga, to veći otpor i negiranje dobija. Jer istina peče jbg, pa je mnogima slađe da je samo ignorišu. Sve dok ih jednog dana ne nokautira a onda im se sve sruši.

3e2b436d7233109ba9ece1d87c4e6119_7902132113.jpg
Bojana_Radakovic_yt_ps_Srpska_napredna_stranka.jpg

Tužno...

Znas kako vi imate onaj gej radar da uocite drugog geja, sta mislis, da li TS i CD imaju radar da uoce drugog TS i CD? 🤣🤣

Da nadjemo nekog pa da pitamo za ministarku 😎

Njih je lako uočiti 🙂 ne smem da kažem gde me više radi, dal na prvoj il na drugoj slici 😆

Dokaz da je Bender 100% hetero...

Trpe pritisak al ko to diktira...

Taj od 100 kg i sa skupim autom želi ovu prvu što je tebi nakaradna...

Jer mu ona šalje signal tj. zeleno svetlo da može da joj radi šta hoće... Samo ako ona njega izabere, a on je dostojan nje svojim parama i statusom...

Ova druga slika to je za tebe Benderu, ali takvih je sve manje...

Ne znam koliko moze biti mirnija u glavi jer vecinu krece kriza da hvata od priblizivanja tridesetoj pa nadalje 🤣

Cast izuzecima, naravno, takve su one prave, zrele, stalozene, mirne, znaju sta hoce.

Medjutim, vecina nije mirna u glavi. Jedino da ti imas 18, a ona 28 pa ste oboje jos mladi.

Ovo kad ti imas tipa 27, a ona 40, tu njoj nesto fali i puca je ozbiljno sto se jos nije skrasila.

Opet, uz cast izuzecima.

Iz mog iskustva i veze pre ove sadasnje, 10 plus starija je bila sve suprotno od toga da se mozes lako nesto dogovoriti 🤣

A i sve suprotno je od toga da zna sta hoce, sredjena je u glavi... ako pricamo emotivno. Poslovno i na drugim poljima je bila 😎

Ali dobro, zato seks... 🥳🥳🥳 🤣🤣🤣

Vrh