Šta je novo?

Izbori 2024

Dosta i ovo utice, vidi se da sece sampanjem, a ko zna i cim jos

Ispred dragstora u 4 ujutro

Čedomir Antić pi.da prodana na Kurir TV sa Bratinom seljačinom
_IMG_000000_000000.jpg

Tu su i neka SNS klampača profesorka i naravno trobojka iza jer svi znamo da se patriotizam i moral mere veličinom zastave koju okačiš iza sebe...

Из приложеног закључујем да је "незампаћени злочин" то што новинари нису евакуисани. Само бомбардовање зграде од стране НАТО-а није третирано у видеу већ искључиво тај могући/вероватни злочин управе телевизије. Ок, право студентана ФДУ, међутим обзиром да студенти управо трче у Брисел не могу а да не закључим да није РТС једини који користи тај датум у пропагандне сврхе.

Неко је приметио да се на годишњицу нато убиства 16 новинара у згради РТС-а испред истог скупљају средства за трчање у Брисел. Дакле једни иду на ноге спољном непријатељу који нам је ово све закувао, други злоупотребљавају смрт својих колега за један политички поенчић режима.

Остајемо ми сад да се међусобно свађамо око овога.

За то време ФТН, служба и новинарски део "опозиције" предано раде на темељном рушењу оптужнице за надстрешницу.

Poslednja izmena:
Сад је владајући блок на испод 40%, како год да се гледа и окрене. Једна листа (без класичних политичара), са широком подршком, би их почистила.
Uh, nisam siguran. Na njegovoj strani su još uvek stariji sugrađani, svaki dan nas psuju u dobacuju na blokadama, u provinciji - selima i varošicama isto tako, doći će masa ljudi iz Bosne i Crne gore, kažu može da slaže 10%, ja mislim i više.
I ono što najviše brine, to je da će neko iz "široke koalicije" ako se uopšte formira, preći kod njega. DSS na primer, šta god pričali ne ulivaju mi poverenjeju, a napraviti koaliciju bez njih je nemoguće

Vrh