Šta je novo?

Izbori 2024

Upravo je problem što je "Grupa oktobar" koja organizovuje protest odbila da detaljno objasni koncepciju celog protesta(evo objašnjenja od strane grupe koja je prvobitno podržala protest,pa došla u sukob sa grupom koja organizuje):
Screenshot_20221223_203230_com.twitter.android.jpg
Screenshot_20221223_203236_com.twitter.android.jpg
Screenshot_20221223_203241_com.twitter.android.jpg

Javna rasprava o samom zakonu u Beogradu biće 27. decembra.

Ocito da se radi o tzv hijacked proetstu.
Ekipa koja radi za Zapad i Hulju koa glavnog cinovnika EU ovde,. preuzela je jedan legitiman protest i usmerila ga u smeru koji odgovara kolonijalnim gospodarima i Hulji.

Za ovo je najvise kriva tzv opozicija ardocito onaj levi, slobodarski i urbani deo opozicije koji se ne bori za slobodu ako im to zabrane gazde iz Ambasade.

U trenutku kada se krenulo u usvajanje pomenutog zakona Sluzba je vec tada pocela pripreme za organizaciju protesta protiv istog.
Sluzba sada napada Putina, juce su slavili i cuvali R. Mladica, a sutra ko zna koga, zavisno odakle pare kaplju.

Nigde nema Marinike, nigde Djilasa, ekipe iz Moramo, LGBT aktivista i ostalih boraca za slobodu.
Oni su na strani policije.
Oni zele veca ovlascenja za policiju.
Oni su policija.

Ubace ti osvedočene zapadne plaćenike i smuče narodu protest. Proći će im taj zakon o policiji, u to sam ubeđen. Ne sme Vučić da izgubi vlast, previše se novca vrti.

Primetite samo da se ludilo i dinamaika ludila ubrzavaju.
Do kraja sled. godine imacemo hapsenja bez sudjenja i eskadrone smrti.

Vucu ne sme da izgubi vlast. Litijum je u ifri, Nasa smrt je u igri. Genocid nad nama je u igri.
Da ste vi ambasada, da li biste to propustili? 3 u jedan.

Што је на крају крајева више и одраз нашег друштва, уместо умерености и способности да се сагледа различито гледиште ми имамо екстреме који се кољу о потпуно супротним ставовима
Ah, ko se javlja. 😄

Inače, dok Srbi drobe o hrvatima, Rankoviću i četnicima (čast izuzecima), režim nam uz poskupljenje struje i povećanje poreza sprema još jedno novogodišnje iznenađenje. :D

GREJANJE U BEOGRADU SKUPLJE OD FEBRUARA? Možda usledi još jedno tokom godine, odluka u ponedeljak​

@Kailan - moje čestitke! :bubanj:
leonardo-dicaprio-cheers.gif

Poslednja izmena:
Gledam sada rezultate i popisa i ne mogu da verujem koja je ovo prevara. Poznanik mi radi u RZS-u i znam tačne rezultate. Ljudi, u Srbiji živi oko 6,1 miliona stanovnika. Gomila mladih i obrazovanih osoba je otiša u poslednjih 3-4 godine. To je pravi egzodus koji je zahvatio Srbiju. Mladi pretežno odlaze jer u im u javnim preduzećima rukovode ljudi sa srednjom školom. Nepotizam, korupcija, kriminal, to je opis društva u Srbiji. Opšte rasulo je zahvatilo ovu zemlju. Nemojte da verujete ovim lažovima!
Nije li fascinantnija volja zaposlenih na popisu, svih onih koji znaju rezultate da lazu zajedno sa Huljom.
Srbija je zemlja lazi.
Ceo drzavni aparat bavi laganjem za Hulju.
Ipak je u pitanju neka vrsta patoloske ljubavi.

Религиолошкиња:

Полако, али сигурно јача пропаганда и притисак да СПЦ пређе на грегоријански календар.

Pa i mi smo slavili Božić 25. decembra do 1919/1920. godine.. Onda je država prešla na gregorijanski kalendar, a crkva ostala na julijanskom i tako je došlo do slavljenja Božića 7. januara, što, po meni, nije logično.

Nema to veze sa logikom, naukom, praksom…. bitno je da smo različiti i da smo mučenici

Pisaće se ko onomad - 15/28 juna.
Ćirilicom isključivo.

Mada, tu je i tzv. 'srpski', ili još bolje, 'Kalendar Svetog Save' (šta taj čovek sve mora da trpi, na onom svetu!), pa će možda to da unese zabunu među kalendarske aktiviste - kojem se Carstvu prikloniti, da l' l Juliju Cezaru, ili... Dušanu što je 'teo da nas pokatoliči.

Ne bih menjao, uvek je simpaticno da se razlikujemo, konformisti su dosadni i nezanimljivi. Plus je strancima interesantno sto slavimo dve Nove godine, pa i dva Bozica, tako da je pozitivno i zbog turizma.:p

Ми смо усвојили Миланковићев календар, али чекамо да га усвоје све православне цркве па да га примењујемо.

A možda je samo bipolarni poremećaj, kod stranaca naravno, kojima je simpatično

Pre bih se zapitao koji je problem sa nama, kada se stalno pitamo sta nije u redu sa nama i sta bi trebalo da uradimo da bi nas neko zavoleo i prihvatio. Zivot je mnogo laksi kada ne brines sta drugi misle o tebi.

Vrh