Šta je novo?

Izbori 2024

Mlada, liberalno-leva liderka, Eva Kaili, znala je da se slika, ali nije znala dobro da zamtne trag svoje afere sa Katarskim novcem.
Moralni evrofasisti iz Brisela su zapretili Kataru istragom, ali Katar javlja da ce u tom slucaju doci do problema sa isporukom gasa.
Plakace Evropa za ruskim gasom. Sve je islo preko Nemaca, procenat za Sredera se znao i bio je razuman, korektna korupcija.
Sada su juznjaci u igri.
Veselimo se problemima nasih neprijatelja.

2022-12-15_15-02-28_0.jpg

Млада Босна није српска организација. Уједињење или смрт је нешто друго.

Све са може наплатити. Сигурно требају неке дозволе за коришћење геотермалне енергије (мислим да се то више користи него термалне воде), а то се може наплатити. Поготово ако одугловлачиш и чекаш мито да би убрзао давање дозволе, наша посла. Ево ја већ више од пола године чекам за промену носиоца права својине, и ако сам предао сву потребну документацију. Нисамо то урадио пре 15-ак година када је требало него ето сад, али свакако нема оправдања за одуговлачење. Редовно пишем приговоре, али слаба вајда. Чух незванично да "услуга" кошта 400-500 еура, али у те работе нећу да улазим, није ми још хитно.
Овако је лакше. Пет руку, таксе, марже, камиони, цистерне, граде се гасоводи, нафтоводи,... Много више изађе.

Млада Босна није српска организација. Уједињење или смрт је нешто друго.
A po čemu se to Ujedinjenje ili smrt razlikuje od Prizrenske lige? Osim što se prvi bore za ujedinjenje Srba, a drugi za ujedinjenje Albanaca...

Овако је лакше. Пет руку, таксе, марже, камиони, цистерне, граде се гасоводи, нафтоводи,... Много више изађе.
На жалост да. То се у нормалним земљама обавезно кажњава на изборима.

Тако је у целом свету. Појави се "приватник" или нека конгломерација, која тргује природним богатствима. Угаљ, нафта, дрво и све по реду се свуда користи у свету, а људи то плаћају по високим ценама. Геотермални извор није у интересу власти и богатих. Онда би сиротиња имала више пара.

Зато што је завереничка група против династије Обреновић.
Nije. Ujedinjenje ili smrt je organizacija osnovana 1911. sa ciljem oslobođenja i ujedinjenja Srba.. Prizrenska liga je osnovana 1878. sa ciljem ujedinjenja Albanaca... Dakle, organizacije sa potpuno istim ciljevima.

Дошли смо до тога да је релативизована Призренска лига... Срећан пут.

Да ли је фашизам када околне државе и народи претендују на територију Србије или негирају постојање Срба као народа? Да ли је фашизам када се врши насилна промена вере или идентитета у Србији и шире?

Када причамо већ о уништавању или уништењу, стално нас оптужују за империјализам, освајање малтретирање и сл. док се истовремено Србија све више смањује. Речи су једно, а стварност и радње друго.

Не бих се сложио. Многи тврде да Срби не постоје као народ, већ да се састоје од свега и свачега. Други свој идентитет граде на негацији српства итд. Све околне државе имају неке територијалне претензије према Србији:

- Мађарска тражи целу Војводину;
- Хрватска тражи Срем и део Бачке;
- Бугарска тражи јужне делове Србије;
- Македонија мисли да је њено преко границе и где је манастир Прохор Пчињски;
- Босна говори да је Мачва њена, а има претензију и на Санџак/Рашку;
- Шиптари траже све до Ниша;
- Румунија се занима за Банат, као и за Влашку.

Једино ЦГ нема претензије према Србији.

Кроз историју, све овде државе и ови народи су успевали да у неком временском периоду држе неки од ових делова. То нико овде не карактерише као фашизам, национализам или империјализам. То су чланице ЕУ, земље за које навијамо на фудбалском првенству или јадни или угњетавани суседи, који су једва преживели српску окупацију.

Уз све то додајем да су све околне државе изузев БиХ и Румуније, признале независност Косова као државе, чиме непосредно раде против интереса Србије, нарушавајући њен територијални интегритет.

- Мађарска тражи целу Војводину;
- Хрватска тражи Срем и део Бачке;
- Бугарска тражи јужне делове Србије;
- Македонија мисли да је њено преко границе и где је манастир Прохор Пчињски;
- Босна говори да је Мачва њена, а има претензију и на Санџак/Рашку;
- Шиптари траже све до Ниша;
- Румунија се занима за Банат, као и за Влашку.
Sve je to tacno,
Ali sta cemo mi da uradimo da oni to ne uzmu i da li zelimo da ih sprecimo?

Данас: Репрезентација Хрватске прославила треће место на Мундијалу веселећи се уз песму Марка Перковића Томпсона - „Запалићу Крајину до Книна. Запалићу два, три српска штаба. Да ја нисам долазио џаба...“

ovo gore je primer koliko je strasno kada je neki etnicitet zasnovan an negaticnom identitetu.
Iako je Hrvatska daleko razvijenija i uredjenija drzava, ona ostaje zarobljena u proslosti.
Ovo je aspekt u kome je Srbija daleko ispred Hrvatske jer Srbi imaju realan identitet.

Poslednja izmena:
Sve je to tacno,
Ali sta cemo mi da uradimo da oni to ne uzmu i da li zelimo da ih sprecimo?
Мање ћемо да србујемо и четујемо, а више ћемо да радимо. Тако ћемо да их спречимо.

ovo gore je primer koliko je strasno kada je neki etnicitet zasnovan an negaticnom identitetu.
Iako je Hrvatska daleko razvijenija i uredjenija drzava, ona ostaje zarobljena u proslosti.
Ovo je aspekt u kome je Srbija daleko ispred Hrvatske jer Srbi imaju realan identitet.
То ћемо да оставимо "грађанској Србији" да се бави тим проблемима, као и навијачима хрватске репрезентације из Србије.

ne ne ne
Vaznija pitanja su koji je narod ovde najstariji i ko je od nas dobio sta...prizrenske lige, crne ruke i te stvari
Pa kad to zavrsimo i vratimo oduzete nam teritorije, onda da vidimo za tu premijer ligu

Ali prvo do kladionice

*edit
Ne znam gde nestade post iznad? Ali umesto nacional-imaginacije bavio se realnoscu u kojoj smo platili prava za premijer ligu 600 mil evra, dok smo prodali RTB Bor, Zelezaru i jos stosta za manje.

Poslednja izmena:
*edit
Ne znam gde nestade post iznad? Ali umesto nacional-imaginacije bavio se realnoscu u kojoj smo platili prava za premijer ligu 600 mil evra, dok smo prodali RTB Bor, Zelezaru i jos stosta za manje.
Narodu su ta prava za fudbal vaznija od industrijskih objekata.
Hulja radi sta narod voli.
Nikada Srbija nije imala narodniju vlast od ove.

To bi bilo ok, taman da se ovdasnji istoricari dogovore tamo gde su nam granice i usaglase istorijske cinjenice pa neka nam ovdi jave zakljucke

Hulja igra po scenariu. Sigurno i proracunato sa malom dozom dramatike. Sjajno! Narod drhti pred televizorima. Tresu se od strasti.
"Hoce li biti ZSO ili nece biti ZSO?"
("A kad bude ZSO, priznacemo o ho ho")
Samo napred Vucicu, vladas debilima.
Vladaces jos milion godina.
Nikad u istoriji Vladar nije nigde tako zarko zeleo da zemlja kojom vlada bude slaba.

Александар Вучић: Ја бих био уз Србе на КиМ, али нисам сигуран колико би им то добра донело. Курти није сам. Ми смо наспрам њих мали и слаби. Потребно је што пре завршити ово да се Путин једног дана не би позвао на косовски преседан

Gledam sada rezultate i popisa i ne mogu da verujem koja je ovo prevara. Poznanik mi radi u RZS-u i znam tačne rezultate. Ljudi, u Srbiji živi oko 6,1 miliona stanovnika. Gomila mladih i obrazovanih osoba je otiša u poslednjih 3-4 godine. To je pravi egzodus koji je zahvatio Srbiju. Mladi pretežno odlaze jer u im u javnim preduzećima rukovode ljudi sa srednjom školom. Nepotizam, korupcija, kriminal, to je opis društva u Srbiji. Opšte rasulo je zahvatilo ovu zemlju. Nemojte da verujete ovim lažovima!

Vrh