Šta je novo?

Izbori 2024

corporate.jpeg

Сумњам да је дотични фанатик политички или завичајно. Пре ће бити наивчина у стилу др Радојичића и др Дане, а да му је АВ обећао типа нову зграду за клинику и сл.

Сумњам да је дотични фанатик политички или завичајно. Пре ће бити наивчина у стилу др Радојичића и др Дане, а да му је АВ обећао типа нову зграду за клинику и сл.
‘Bem li ga, mogao je da nauči iz grešaka kolega, ako nije glup onda je fanatik ili lojalista.

У суштини није, ал чисто да се зна с ким имамо посла.

Ово је тренутак највеће друштвене кризе у Србији у овом веку, и потребна је велико лудило или уметност, управо сада постати актером исте. Хајде, ипак да видимо још и тај трик, па да полако свирамо крај.

Онај први крај није био добар, јер је судија био педер.

zadnji premijer s pedigreom a da ga se ja secam je bio Djindjic, a kasnije i Kostunica. Ostalo su sve ikebane i posluzavnici. Brnabic, Djuro Palica Macut, Vucevic, Cvetkovic...
Ironija je u tome što je 2006. donet Ustav koji je ojačao poziciju premijera kao nosioca izvršne vlasti, a predsedniku namenio ceremonijalnu ulogu.

I baš nakon te 2006. godine, mi na predsednkčkim izborima biramo ko nam je veliki vođa, a premijeri su neke nebitne budale. Osim onaj period kad je Vučić bio, tad smo imali samo budalu.

Јбт, сећам се ове карикатуре "у оригиналу" Бориса и незнаног јунака који се претварао да је премијер.

Добро да се људи подсете кад је Устав постао ништаван а подела власти укинута.

Zdravo je podsetiti se.

Da su se ljudi podsetili 2022. godine, ne bi 26 219 nasih sugradjana bacilo glasove.

Ne bi uzeli BG, ali bi bar tada jasno dobili crno na belo priznanje ko je Milica Zavetnica 😁

Важи

Елем, ово у преводу значи да Хуља остаје барем до 2027е (као што смо ми оптерећени и предвидели) и да у најбољем случају студенти неће студирати 3 године а у најгорем, режим ускоро насилно прекида блокаде, охрабрен пасивношћу друштва које је решило да се само-регулише и угаси у условима окупације, распада и тираније.

Наравно, то часног и поштеног на Универзитетима ће се режим ратосиљати а последња витална генерација студената ће имати да бира да ли да настави студије по ћаци програму или да бежи главом без обзира где год. Мислим да је избор веома лак.

Donekle je sreća u nesreći, velika verovatnoća izbijanja nove ekonomske krize.
Istorija se 100% ne ponavlja, već rimuje, ali ako pogledamo vremensku distancu kada je prethodna garnitura izgubila vlast, to su bile te krizne godine. Po jutru se dan poznaje.

Nažalost, moraće radikalizacija ili još 2 godine vlasti jahača apokalipse.

Poslednja izmena:
Нека сам ја овакав или онакав, острашћен, оптерећен...Али ово брате нема ама баш никаквог смисла и то са обе стране.

Ако је тачно оно што кажете за њега (а јесте) шта то говори о свима нама?
Ако је узурпирао сву власт, побио људе, покрао државу, испалио топ на миран народ, окупио највећи шљам и криминалце и наоружао их да нападну народ који клинац шетамо, педаламо, трчимо, пиштимо, лупамо у лончиће, цртамо?!
Ако је постало неиздрживо колико још година или деценија планирате да издржавате?

Данас је председник мимо овлашћења поставио неку нову марионету на чело владе?! Овај доктор питање да ли се уопште и обратио.

Овде је сваки дан за 500к на улицама међутим, данас сам у блокади Булевара испред факса видео можда 150 студената. И то сасвим очекивано. Избори су се, што се мене тиче већ десили и то 16. марта. Уместо да је после топа или чега год сутра било 600к, на инстаграму је кренуо да се опет шири патетични култ жртве.

Пре 5 година нико није ни морао да зове већ се људи скупили спонтано на саму најаву карантина и од тада па до данас, једним простим медијским спином, ово стадо се само спроводи у обор.

Укратко, ухваћени смо у блефу и сад ће тек да гази. Једино ако се опет неко чудо или неко велико зло опет не деси па да се народ поново мало ритне.

Pa nije ni bitno ko je premijer, ko je bilo ko u predstavi, vucic jedini ima vlast u zemlji.
Svi ostali samo popunjavaju mesta koja ustavom moramo imati.
Bitno je samo u krizi sraviti nekog ko je olicenje profesionalnosti i ugleda, neukaljana cuvena nestranacka licnost, makar taj rec ne progovorio.

Vrh