Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.245
S tim se slažem. Dinastija psihopata.
Šta sad, treba da organizujemo olimpijadu za najboljeg fašistu, pa da poredimo ta dva idiota?Jel Orban postavlja Brnabu za premijera i pljuje u lice biračima koji su za njega glasali? Jel Orban od Mađarske pravi slivnik za sve migrante i Rome koje neće u EU, čime postepeno menja njenu demografsku strukturu na štetu domicilnog stanovništva? Jel Orban postavlja kadrove iz pečenjare da mu vode elektroprivredu? Jel Orbanu bitniji LGBT od biološkog opstanka svog naroda?
Ako ove stvari radi svojoj zemlji, onda se može porediti sa Vučićem.
AV se po svom kriminalu, štetočinstvu i poltronstvu prema strancima može porediti jedino sa Milom Đukanovićem, koji je dobrim delom i kumovao njegovom dolasku na vlast.Šta sad, treba da organizujemo olimpijadu za najboljeg fašistu, pa da poredimo ta dva idiota?
On je prijatelj Madjarske i Madjara, za posao kojim se bavi to je najvaznije.Hajde sad MC i Užice vidite pa iskonstruišite sebi priču da je taj čika zapravo dobar čika i prijatelj Srbije.
Jer znam ja, u vašim glavama, neprijatelj vašeg neprijatelja je vaš prijatelj.
Ja vidim samo nasilje iz inostranstva gurane manjine (verovatno i ne razumeju o semu se radi) nad vecinom.Poređenje hapšenje zbog javnih pretnji i poziva na nasilje sa navodnim budućim hapšenjima za zaštitu životne sredine i prava je krajnje neumesno, bezobrazno i nenormalno.
Vecina ima prava da definise, branii odrzava svoju kulturu i obicaje.Mislim da ti nimalo nisi svestan šta pišeš i šta pokušavaš da kažeš. Dokle god smatraš da nisu sve osobe ravnopravne i da treba da imaju ista prava, dotle si za mene u istom rangu kao taj tvoj Orban, Vučić, Dodik i ostali idoli - fašista.
Ovaj lik je gadjao flasom vode iz cista mira novinara koji je samo radio svoj posao i snimao pa je priveden na ovakav nacin jer se opirao hapsenju. Fotografija je pored kafica, nisu ga cupali iz kafica, incident se desio na sred ulice. Ne spinuj.To vam je briselska demokratija. Policajci izbacuju ljude iz kafica u centru grada jer je to zabranjena zona zbog Prajda.
Danas je razlog Prajd, sutra ce biti radnicka prava ili litijum.
Ubijace nas da zadovolje briselske gazde.
To se ne vidi sa slike.Ovaj lik je gadjao flasom vode iz cista mira novinara koji je samo radio svoj posao i snimao pa je priveden na ovakav nacin jer se opirao hapsenju. Fotografija je pored kafica, nisu ga cupali iz kafica, incident se desio na sred ulice. Ne spinuj.
Evo fotografije od pre 20 minuta, srpska policija pod nalogom iz Brisela rasteruje ljude sa platoa i iz kafića na Pašićevom trgu:To se ne vidi sa slike.
Ja to prvi put cujem.
EU žestoko kritikuje Saudijsku Arabiju, ali istovremeno SA nije niti može biti u procesu da se priključi EU, pa isto tako ni EU ne može da utiče na njih.Vecina ima prava da definise, branii odrzava svoju kulturu i obicaje.
Briselskoj gamadi ne pada na pamet da ovo pokusa da uradi u Saudijskoj Arabiji.
Ne razumem vezu izmedju seksualnosti i ove parade.Inače, seksualnost nema veze sa kulturom i običajima, a ni osnovna ljudska prava nemaju direktnu vezu.
Nebitno., da je vecina protiv parade samo zato sto ne vole zastavu duginih boja, stav vecine ima da se postuje.Haha, MC_ ako troluješ nije trol ako ispadaš ko iz voza. Ako ne troluješ...baš imaš problema sa rezonovanjem.
Manjina ima prava da definiše, brani i održava svoju kulturu i običaje. Recimo da se pravi festival folklora u Americi ili u Japanu.
Pa LGBT osobe se diskriminišu na osnovu svoje seksualnosti. Parada je tu da se bori za prava LGBT osoba. Seksualnost se ne obavlja, nego se "poseduje", a može se ispoljavati na razne načine - i ne, seksualnost nije isto što seks. I da, negira se seksualnost LGBT osoba i negiraju se same LGBT osobe upravo nedostajućim zakonima, pravima, kao i izjava nekih javnih ličnosti, pa i skandiranjem naroda, najčešće tom konstantnom mantrom da je homoseksualizam bolest.Ne razumem vezu izmedju seksualnosti i ove parade.
Seksualnost se obicno ne obavlja na ulici.
Niko ne negira seksualnost LGBT osoba, ni njih kao takve.