Ako mislis na Milosevica, taj je i te kako bio poslusan, smao je kao i njegov danasnji naslednik glumio da se ne plasi.Ja sam liberal, bliži desnici nego levici.
A vaši snovi o 'svetu ravnopravnih', gde je Srbija, ovakva kakva je, ravnopravna s vodećim silama, to je tipična levičarska bajka. To nije bilo nikad, niti će ikad biti.
Da se qurčimo s ambasadorom SAD... nije li to jednom jedan radio i šta je bilo posle? Da li ste, blago čiči, pri zdravoj pameti, pravdoljupci-rodoljupci?
Znači treba da dopustimo nacistima koji su nas bombardovali da pričaju laži u koje ćemo da verujemo samo zato što će da nas bombarduju?Ja sam liberal, bliži desnici nego levici.
A vaši snovi o 'svetu ravnopravnih', gde je Srbija, ovakva kakva je, ravnopravna s vodećim silama, to je tipična levičarska bajka. To nije bilo nikad, niti će ikad biti.
Da se qurčimo s ambasadorom SAD... nije li to jednom jedan radio i šta je bilo posle? Da li ste, blago čiči, pri zdravoj pameti, pravdoljupci-rodoljupci?
Da li ti imaš pravo na legalnu bračnu zajednicu kao i na sva druga prava koja se vezuju za tu zajednicu? Imaš. Zašto? Zato što se sklapa brak između tebe, muškarca, i druge osobe, žene. Da li isto to pravo imaju homoseksualne osobe? Ne. Zašto? Zato što bi se sklapao brak između osoba istog pola. Samim tim nemaju ni ostala prava koja se vezuju za tu zajednicu. Isto tako nemaju prava na usvajanje dece. Mnogi se izopštavaju, odbacuju iz društva jer su homoseksualci. Društvo zabranjuje da ispoljavaju ljubavne afektu u javnosti kao držanje za ruke, poljupci, grljenje.Sta to znaci "diskriminišu na osnovu svoje seksualnosti"?
Mislis, ne daju im da se zaposle zbog toga?
Kako oni znaju kakva je cija seksualnost?
Mislim, ne moras da pricas o tome svima.
Nisu neredi problem nego ljudi. Pravio sam i ja nerede pa ne izgledam kao huligancic vonabi krimos narkomancic iz Srbije 90ih.Sve te slike nereda imamo zato što osobe sa teškim bolestima blokiraju ulice uz pomoć naciste,državljanina SAD-a Kristofera Hila,i propale EU.
Ne, nego najbolje da ih mi sprečimo da 'pričaju laži' - jer smo tako u mogućnosti... Teranjem američkog ambasadora, ima da ih sprečimo. Mi smo veliki i moćni i možemo da utičemo na to - svojom tvrdom silom.Znači treba da dopustimo nacistima koji su nas bombardovali da pričaju laži u koje ćemo da verujemo samo zato što će da nas bombarduju?
Srbija nema želju da bude svetski faktor,niti da gradi gradove na Marsu,nama treba mir i normalan život,a to neće moći da se postigne puštanjem muškaraca u suknjama na bulevare,zbog straha od NATO nacista.Ne, nego najbolje da ih mi sprečimo da 'pričaju laži' - jer smo tako u mogućnosti... Teranjem američkog ambasadora, ima da ih sprečimo. Mi smo veliki i moćni i možemo da utičemo na to - svojom tvrdom silom.
To s 'fašistima' i 'nacistima' je takođe komunistička retorika: bombardovale su nas zemlje koje nisu 'nacističke'. I 'nenacisti' čine takve stvari.
I ta retorika, sve to nas je daleko odvelo, skoro na Mars. Mi ćemo svakako tvoriti neku novu civilizaciju - brojan smo narod i od presudnog uticaja na svetske tokove. Srbija - fakfor u međunarodnim odnosima. Q... od ovce na kub.
To nisu običaji,već zakoni prirode. Neće biti ljudskog roda ukoliko se ova bolest nastavi širiti.Ako zajednica odluci da je definicija braka vezana za razlicite polove, onda je to tako.
Zakonom o regsitrovanom partnerstvu koji se moze prepisati iz Holandije u roku od 30 dana bicete potpuno izjednaceni u svemu, osim u usvajanju dece.
Sto se tice toka da vecina ne voli da gleda kako se muskarci ljube na javnom mestu, za to vam pomoci nema.
Morate nesto i da zrtvujete time sto se razlikujete.
Mozda ce za 50 godina i to biti uobicajeno.
Po meni je vaznije od braka da vas ljudi prihvate, da se okolina prihvati da vas ne osudjuje (mada sam ja to cuo samo od popova).
Mnoge zene bi najradije isle gole, ali nije dozvoljeno pa idu skoro obucene.
U Novom Pazaru nije uputno mahati svinjskom glavom.
Ne mozes protiv volje i obicaja vecine.
A imaćeš miran život ako kreneš da zatvaraš američku ambasadu?Srbija nema želju da bude svetski faktor,niti da gradi gradove na Marsu,nama treba mir i normalan život,a to neće moći da se postigne puštanjem muškaraca u suknjama na bulevare,zbog straha od NATO nacista.
To nisu običaji,već zakoni prirode. Neće biti ljudskog roda ukoliko se ova bolest nastavi širiti.
Znači treba da dopustimo nacistima koji su nas bombardovali da pričaju laži u koje ćemo da verujemo samo zato što će da nas bombarduju?
Mene jako zanima kako tebe lično ugrožava muškarac u suknji. Šta će tebi u životu biti uskraćeno, ukinuto ili trajno uništeno ako prođeš pored muškarca u suknji? To što tebe lično nervira nikog ne zanima. I mene štošta nervira, pa ne dajem sebi za pravo da lomim ljudima noseve zbog toga. Poenta je da se stvar svodi na to da vama LIČNO smeta tuđe postojanje, i da smatrate da ste iz kog god razloga bitniji, i da su vaši stavovi i osećanja važniji od tuđih. E pa nisu, pomirite se sa tim. To što ste vi Hrišćani, ili možda bolje rečeno "Hrišćani", ne znači da su svi, pa samim tim ni ne moraju da prate hrišćanske morale. Imaju pravo na svoje, sve dok ne narušavaju tuđu bezbednost i zdravlje. Niko vas ne tera da budete gej, niko vas ne tera da vi nosite suknje. Ostavite bre narod da živi svoj život i bavite se sobom malo, pa ćete da shvatite da živite u konstantnom stanju histerije, jer zavisite od tog stanja histerije, da biste imali utisak da ste deo nečega, nekog bunta. Ako nije protiv gejeva, onda je protiv NATOa. Ako nije protiv NATOa, onda su vakcine. Ako nisu vakcine, onda je globalni tajni kabal zaverenika, ili šta već. I tako u nedogled, sve samo da ne morate da se bavite sobom i shvatite koliko su vam životi suštinski prazni. Jer da nisu, ne biste provodili sate, dane, mesece, baveći se opsesivno nečim što tvrdite da vas u stvari i ne zanima i sa čim navodno ne želite da imate veze.Srbija nema želju da bude svetski faktor,niti da gradi gradove na Marsu,nama treba mir i normalan život,a to neće moći da se postigne puštanjem muškaraca u suknjama na bulevare,zbog straha od NATO nacista.