Šta je novo?

Izbori 2024

Зока коридорка је изгледа међу утицајним амбасадорима виђена за нову премијерку. Скоро је критиковала одлазећу владу као једну од неспособнијих, и најавила усклађивање нашег односа према РФ са ЕУ.

Зока коридорка је изгледа међу утицајним амбасадорима виђена за нову премијерку. Скоро је критиковала одлазећу владу као једну од неспособнијих, и најавила усклађивање нашег односа према РФ са ЕУ.
Teška posla, ipak je ovo Srbija.
A SePSa garantovano ulazi u Vladu iako nikome ne treba ni za šta. Naredio gazda iz Deligradske 32.

Биће то лагано, жаба је скувана. Народ ће рећи мора Вучић то наредила америка, ал он то ради за наше добро. СПС је ту само привезак и неко да дели кривицу, као што сад имамо неспособњаковића Тому у веома битном ресору.

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Pa znas kako, odrastao sam u porodici koja nikada nije puno zarezivala folklor, cuvanje ''ugrozenih'' obicaja, tzv. religiju, tzv. tradiciju i slicne atavisticke, iracionalne stvari.
Ionako ne mozemo svi biti klonirani ravnogorci i gibanicari.

Велика већина никада није ни била, у томе је лепота разнолике културе једне етничке групе
Sta god ti podrazumevao pod time...
Култура српског народа
Ne nadaj se.
Te ''babe'' i ''dede'' imaju unuke i decu koji su mahom na istoj politickoj liniji. A sve je vise i akademija za mlade, sto ovde sto u inostranstvu gde se polaznici vaspitavaju u svemu samo ne u atavistickom ''tradicionalnom'' duhu.
То су оне давно поабортирале, остали су синови и кћери "затуцаних" и "патријота" да наследе земљу а оне могу само да креште по твитеру и шокирају се низањем политичких пораза. Природна селекција ти је чудо, болест се сама отклања из врсте

Велика већина никада није ни била
Šta nije bila?
Култура српског народа
U koju ti (i ne samo ti) ubrajaš kojekakve prepeve turskih i arapskih pesama a.k.a. turbo-folk. :rolleyes:
То су оне давно поабортирале
Pa nisu baš sve...
Itekako ima makar 10000+ pripadnika novijih generacija koje su iole normalne, tj. nisu ko Avetnici/miša vacić/levijaDan/Zveri srBske.
A po zakonima matematike, neki od tih 10000+ mora sigurno da se bave politikom i imaju ambiciju da budu u vlasti.
Jel?
Bolest je čim je neko levije na političkom spektru od miše vacića, levijatana, onog bakija koji je ostavio koske u Ukrajini za rašiZte, Zveri, Avetnika?
Vrlo demokratično :rolleyes: - i hitler je imao prvo pik na socijaldemokrate i ostale levije od njega, pa se tek onda obračunavao sa "nižim rasama".

Хмм, то улизивање велком вођи, кукавичлук и нико да се противи тој страховлади ме највише подсећа на једну напредну федералну државу која је имала сликара за канцелара.

Иначе у РФ постоји јачи и израженији покрет против Путина са истакнутијим јавним личностима него што је код нас икада постојао анти-режимски покрет икада. Само што је код нас познавање Русије ограничено само на владара и то из погледа и проруса и антируса/русофоба.

Него друштво, шта ћемо ми са Зоком премијерком? Шта мислите остаје ли Вулин у тој влади? Хоће ли бити Небојша и даље министар?

Šta nije bila?
Оно што ти сматраш "србендском" а што се односи на подскуп српске културе људи из Крајине или евентуално Шумадије
U koju ti (i ne samo ti) ubrajaš kojekakve prepeve turskih i arapskih pesama a.k.a. turbo-folk. :rolleyes:
Убрајам културу која је заступљена и карактеристична за српски народ

Нисам сигуран шта те ту буни?
Pa nisu baš sve...
Itekako ima makar 10000+ pripadnika novijih generacija koje su iole normalne, tj. nisu ko Avetnici/miša vacić/levijaDan/Zveri srBske.
A po zakonima matematike, neki od tih 10000+ mora sigurno da se bave politikom i imaju ambiciju da budu u vlasti.
Они су и сад на нивоу статистичке грешке а камоли за 60-70 година

Њихов утицај на домаћу политику и нове нараштаје може само да бледи док не нестане потпуно

Кад ти се поглед на свет заснива на мржњи и антинатализму не можеш да очекујеш нешто више, заиста
Jel?
Bolest je čim je neko levije na političkom spektru od miše vacića, levijatana, onog bakija koji je ostavio koske u Ukrajini za rašiZte, Zveri, Avetnika?
Vrlo demokratično :rolleyes: - i hitler je imao prvo pik na socijaldemokrate i ostale levije od njega, pa se tek onda obračunavao sa "nižim rasama".
hitlerbook.JPG

Teška posla, ipak je ovo Srbija.
A SePSa garantovano ulazi u Vladu iako nikome ne treba ni za šta. Naredio gazda iz Deligradske 32.
Upravo. Okupaciona uprava u Deligradskoj 32 bira svoju petu kolonu, ne može svako biti peta kolona, mora imati dokazanu lojalnost.
Inače ko nije znao, sedište Srbijagasa je odmah pored novosadskog odeljenja Službe. Sapienti sat.

Хмм, то улизивање велком вођи, кукавичлук и нико да се противи тој страховлади ме највише подсећа на једну напредну федералну државу која је имала сликара за канцелара.

Иначе у РФ постоји јачи и израженији покрет против Путина са истакнутијим јавним личностима него што је код нас икада постојао анти-режимски покрет икада. Само што је код нас познавање Русије ограничено само на владара и то из погледа и проруса и антируса/русофоба.

Него друштво, шта ћемо ми са Зоком премијерком? Шта мислите остаје ли Вулин у тој влади? Хоће ли бити Небојша и даље министар?
Чисто сумњам да ће Зока бити премијерка, то би за мене било велико изненађење. Ја типујем да ће бити Мали, евентуално ако остане Ана.
Што се тиче Вулина, заиста бих волео да нам се склони са екрана, много ми је тешко да га слушам, али нисам сигуран. Сувише се он слизао и или боље речено улизао врховном да би сад био одбачен.
Неша је и даље велика мистерија, просто је невероватно после свих наручених блаћења у таблоидима да остане у влади, али чудне ствару су се већ збивале.

Zorka ili mladi Djuric, dostojan svog pretka lopova Nikole Pasica.

Poslednja izmena:
Биће то лагано, жаба је скувана. Народ ће рећи мора Вучић то наредила америка, ал он то ради за наше добро. СПС је ту само привезак и неко да дели кривицу, као што сад имамо неспособњаковића Тому у веома битном ресору.
Tacno. Nece biti nikakvih problema.
Ono sto se oseca na svakom koraku, to nije politicka podrska Vucicu, to je fizicka ljubav prema njemu. Ljudima je potrebna ta ljubav, strogi otca koji odlucuje o svemu da oni ne bi odlucivali ni o cemu i da s ene bi zamarali.
S druge strane imamo ekipu efrofanatika (za pare) koja je pod otvorenom kontrolom ambasada. Would be Vucici (Djlas, Veselinovc, Obradovic...) koji ne mogu da dobace do kosa, ali ostaju tu da vlasnicima pokazu da bi mogli nize i podlije.
Ali vlasnici im ne veruju.

Jednostavna je "politicka scena" u Srbiji. Sve moze, nema principa, sve za pare. Pogledajmo I. Dacica. Moze d abude rusofil, nadavno je potpusoa za atlantiste. Sve moze. Narod voli kad on zapeva.

Onaj ko to zeli da promeni mora da stori iz nicega organizaciju strogih principa, surovu i zatvorenu.
U promenu iz institucija, u otpr okupatoru iz sistema, na to ne treba racunati jer nivo korupcije do koga smo dosli to ne dozvoljava vse.

Sve ukazuje na \estok diplomatski rat Zapada i Rusije oko Srbije, I ona tri odlaganja u Trnovcu i sve ovo sad, naravno Zapad ima svoje krilo u SNS koje predvodi Zoka a tu je i Šormaz koji otvoreno podržava ulazak Srbije u NATO uz Slinu koji to radi prikriveno, tu je Krlo, tu je i Vuk Drašković. Rusija naravno ima SPS ali gubi uporište u SNS, čak i Djuka koji je tokom prve ruske agresije na Ukrajinu 2014 imao identične stavove kao Kum Mladja, sad se distancira od toga...

Svi spoljni igraci imaju koliko plate. Posto uSA bezgranicno stampa novac ima vise para te u beskrajno jaci od Rusije.
Neko je vec ukazao na nedoslednosti porodice Draskovic.

Donji citat ukazuje na jednu pobedu, isticanje zastave koje moze da se meri sa onim 1945. na Rajhstagu.
"Добрица Веселиновић: ЛГБТ застава ће се вијорити на институцијама града Београда"

Salu na stranu. Da li ej LGBT osobama bas do ovoga?
Zasto nas mladi polituicki princ Dobroca ne spasava od onoga gde smo zajedno sa LGBT osobama, od dirincenja po firmama, od eksploatacije kapitala, od investitora akoji unistavaju grad, od loseg vazduha? Gde se deo litijum?

Чисто сумњам да ће Зока бити премијерка, то би за мене било велико изненађење. Ја типујем да ће бити Мали, евентуално ако остане Ана.
Што се тиче Вулина, заиста бих волео да нам се склони са екрана, много ми је тешко да га слушам, али нисам сигуран. Сувише се он слизао и или боље речено улизао врховном да би сад био одбачен.
Неша је и даље велика мистерија, просто је невероватно после свих наручених блаћења у таблоидима да остане у влади, али чудне ствару су се већ збивале.
Богами, Зока је прва отворено иступила. По неком постулату политичке коректности, премијер мора бити женско. Она има најјача леђа. Вулин се можда или врати у војску или постане председник скупштине. Ево и про западни медији форсирају Зоку и екипицу. Неша ми је највећа енигма.

• Sviđa mi se
Zapad vise ne postupa racionalno. Zele ljude koji su i formalno u njihovim esalonima, ne samo ucenjene.
Stavimo se u njihovu kozu. Za njih je najboljie da im se podrska daje odlucno, a prikriveno.
Ne uzimaju u obzir da je Zoka vec satanizovana u Informeru.
Zapadu treba popularan covek, kao Vucic. Podlac koji ce u svakom trenutku zrtvovati domace stanovnistvo za njih.
Otvoreni kolonijalni upravnik, ako Zoka. Bilo bi to pogresno.

Tako se ne vodi politika u kolonijama.
Rizikuju da slepa st..ka progleda i odbaci sve, od Dobrice do Vulina.

Мислим да ће ко год буде премијер остати у сенци АВ те је народу то небитно. И онако су пола министара и до сад били анонимуси.

Богами, Зока је прва отворено иступила. По неком постулату политичке коректности, премијер мора бити женско. Она има најјача леђа. Вулин се можда или врати у војску или постане председник скупштине. Ево и про западни медији форсирају Зоку и екипицу. Неша ми је највећа енигма.

Otkako je SNS na vlasti, Srbija sve više liči na Crnu Goru, ali u najgorem mogućem smislu reči. Stranci nam otvoreno postavljaju ministre, čemu onda izbori uopšte?

Ovi "opozicioni" CIA mediji ladno pišu da nam američki ambasador sastavlja vladu, kao da je to nešto najnormalnije na svetu. Praktično "svikavaju" narod da se pomiri sa okupacijom, kao da je to normalno stanje. Čak ni Nedićevu vladu nije direktno postavljao nemački vojni upravnik, on je imao bar toliku slobodu da personalno izabere ko će mu biti ministri. Vučićeva Srbija ima još manje suvereniteta nego komesarska uprava Aćimovića, iako su tada trupe Vermahta bile usred Beograda, a danas nemamo vojnu okupaciju osim na Kosovu i Metohiji.

• Sviđa mi se
Мислим да ће ко год буде премијер остати у сенци АВ те је народу то небитно. И онако су пола министара и до сад били анонимуси.
Управо зато не верујем да ће то бити Зока, јер она има сопствене излете који не би пријали Вучућу. Другим речима не би била тако питоми послушник попут Ана или Малог.

Богами, Зока је прва отворено иступила. По неком постулату политичке коректности, премијер мора бити женско. Она има најјача леђа. Вулин се можда или врати у војску
Mislim da Neša ima jača leđa od Zoke i da će ostati u MO zbog Amerikanaca koji ga čuvaju.
Vulina će skolniti cenim, nekih 60-70%
Mislim da će Mali biti premijer a Selaković ministar spoljnih poslova.
MUP mi najveća enigma ko bi mogao da uzme ako sklone Vulina.

Otkako je SNS na vlasti, Srbija sve više liči na Crnu Goru, ali u najgorem mogućem smislu reči. Stranci nam otvoreno postavljaju ministre, čemu onda izbori uopšte?

Ovi "opozicioni" CIA mediji ladno pišu da nam američki ambasador sastavlja vladu, kao da je to nešto najnormalnije na svetu. Praktično "svikavaju" narod da se pomiri sa okupacijom, kao da je to normalno stanje. Čak ni Nedićevu vladu nije direktno postavljao nemački vojni upravnik, on je imao bar toliku slobodu da personalno izabere ko će mu biti ministri. Vučićeva Srbija ima još manje suvereniteta nego komesarska uprava Aćimovića, iako su tada trupe Vermahta bile usred Beograda, a danas nemamo vojnu okupaciju osim na Kosovu i Metohiji.
U Srbije to sasvim normalno.
Vecina smatra da je to dobro, da je to "jaka vlada".

Vrh