Teška posla, ipak je ovo Srbija.Зока коридорка је изгледа међу утицајним амбасадорима виђена за нову премијерку. Скоро је критиковала одлазећу владу као једну од неспособнијих, и најавила усклађивање нашег односа према РФ са ЕУ.
Pa znas kako, odrastao sam u porodici koja nikada nije puno zarezivala folklor, cuvanje ''ugrozenih'' obicaja, tzv. religiju, tzv. tradiciju i slicne atavisticke, iracionalne stvari.
Ionako ne mozemo svi biti klonirani ravnogorci i gibanicari.
Култура српског народаSta god ti podrazumevao pod time...
То су оне давно поабортирале, остали су синови и кћери "затуцаних" и "патријота" да наследе земљу а оне могу само да креште по твитеру и шокирају се низањем политичких пораза. Природна селекција ти је чудо, болест се сама отклања из врстеNe nadaj se.
Te ''babe'' i ''dede'' imaju unuke i decu koji su mahom na istoj politickoj liniji. A sve je vise i akademija za mlade, sto ovde sto u inostranstvu gde se polaznici vaspitavaju u svemu samo ne u atavistickom ''tradicionalnom'' duhu.
Šta nije bila?Велика већина никада није ни била
U koju ti (i ne samo ti) ubrajaš kojekakve prepeve turskih i arapskih pesama a.k.a. turbo-folk.Култура српског народа
Pa nisu baš sve...То су оне давно поабортирале
Jel?болест
Оно што ти сматраш "србендском" а што се односи на подскуп српске културе људи из Крајине или евентуално ШумадијеŠta nije bila?
Убрајам културу која је заступљена и карактеристична за српски народU koju ti (i ne samo ti) ubrajaš kojekakve prepeve turskih i arapskih pesama a.k.a. turbo-folk.
Они су и сад на нивоу статистичке грешке а камоли за 60-70 годинаPa nisu baš sve...
Itekako ima makar 10000+ pripadnika novijih generacija koje su iole normalne, tj. nisu ko Avetnici/miša vacić/levijaDan/Zveri srBske.
A po zakonima matematike, neki od tih 10000+ mora sigurno da se bave politikom i imaju ambiciju da budu u vlasti.
Jel?
Bolest je čim je neko levije na političkom spektru od miše vacića, levijatana, onog bakija koji je ostavio koske u Ukrajini za rašiZte, Zveri, Avetnika?
Vrlo demokratično - i hitler je imao prvo pik na socijaldemokrate i ostale levije od njega, pa se tek onda obračunavao sa "nižim rasama".
Upravo. Okupaciona uprava u Deligradskoj 32 bira svoju petu kolonu, ne može svako biti peta kolona, mora imati dokazanu lojalnost.Teška posla, ipak je ovo Srbija.
A SePSa garantovano ulazi u Vladu iako nikome ne treba ni za šta. Naredio gazda iz Deligradske 32.
Чисто сумњам да ће Зока бити премијерка, то би за мене било велико изненађење. Ја типујем да ће бити Мали, евентуално ако остане Ана.Хмм, то улизивање велком вођи, кукавичлук и нико да се противи тој страховлади ме највише подсећа на једну напредну федералну државу која је имала сликара за канцелара.
Иначе у РФ постоји јачи и израженији покрет против Путина са истакнутијим јавним личностима него што је код нас икада постојао анти-режимски покрет икада. Само што је код нас познавање Русије ограничено само на владара и то из погледа и проруса и антируса/русофоба.
Него друштво, шта ћемо ми са Зоком премијерком? Шта мислите остаје ли Вулин у тој влади? Хоће ли бити Небојша и даље министар?
Zorka ili mladi Djuric, dostojan svog pretka lopova Nikole Pasica.Зока коридорка је изгледа међу утицајним амбасадорима виђена за нову премијерку. Скоро је критиковала одлазећу владу као једну од неспособнијих, и најавила усклађивање нашег односа према РФ са ЕУ.
Tacno. Nece biti nikakvih problema.Биће то лагано, жаба је скувана. Народ ће рећи мора Вучић то наредила америка, ал он то ради за наше добро. СПС је ту само привезак и неко да дели кривицу, као што сад имамо неспособњаковића Тому у веома битном ресору.
Богами, Зока је прва отворено иступила. По неком постулату политичке коректности, премијер мора бити женско. Она има најјача леђа. Вулин се можда или врати у војску или постане председник скупштине. Ево и про западни медији форсирају Зоку и екипицу. Неша ми је највећа енигма.Чисто сумњам да ће Зока бити премијерка, то би за мене било велико изненађење. Ја типујем да ће бити Мали, евентуално ако остане Ана.
Што се тиче Вулина, заиста бих волео да нам се склони са екрана, много ми је тешко да га слушам, али нисам сигуран. Сувише се он слизао и или боље речено улизао врховном да би сад био одбачен.
Неша је и даље велика мистерија, просто је невероватно после свих наручених блаћења у таблоидима да остане у влади, али чудне ствару су се већ збивале.
Otkako je SNS na vlasti, Srbija sve više liči na Crnu Goru, ali u najgorem mogućem smislu reči. Stranci nam otvoreno postavljaju ministre, čemu onda izbori uopšte?Богами, Зока је прва отворено иступила. По неком постулату политичке коректности, премијер мора бити женско. Она има најјача леђа. Вулин се можда или врати у војску или постане председник скупштине. Ево и про западни медији форсирају Зоку и екипицу. Неша ми је највећа енигма.
Četvorka koju SAD želi da vidi u novoj Vladi Srbije, na spisku i Stefanović
Nakon petog glasanja u Velikom Trnovcu, parlamentarni izbori u Srbiji su konačno završeni, a na dnevni red je došla tema – ko će biti novi ministri u Vladi Srbije. Kao i svaki put do sada očekuje se da u vladu uđe po neko novo ime, ali će oksnicu sigurno činiti stari isprobani kadrovi. Prema...nova.rs
Управо зато не верујем да ће то бити Зока, јер она има сопствене излете који не би пријали Вучућу. Другим речима не би била тако питоми послушник попут Ана или Малог.Мислим да ће ко год буде премијер остати у сенци АВ те је народу то небитно. И онако су пола министара и до сад били анонимуси.
Mislim da Neša ima jača leđa od Zoke i da će ostati u MO zbog Amerikanaca koji ga čuvaju.Богами, Зока је прва отворено иступила. По неком постулату политичке коректности, премијер мора бити женско. Она има најјача леђа. Вулин се можда или врати у војску
U Srbije to sasvim normalno.Otkako je SNS na vlasti, Srbija sve više liči na Crnu Goru, ali u najgorem mogućem smislu reči. Stranci nam otvoreno postavljaju ministre, čemu onda izbori uopšte?
Ovi "opozicioni" CIA mediji ladno pišu da nam američki ambasador sastavlja vladu, kao da je to nešto najnormalnije na svetu. Praktično "svikavaju" narod da se pomiri sa okupacijom, kao da je to normalno stanje. Čak ni Nedićevu vladu nije direktno postavljao nemački vojni upravnik, on je imao bar toliku slobodu da personalno izabere ko će mu biti ministri. Vučićeva Srbija ima još manje suvereniteta nego komesarska uprava Aćimovića, iako su tada trupe Vermahta bile usred Beograda, a danas nemamo vojnu okupaciju osim na Kosovu i Metohiji.
Većina Srba su, nažalost, rusofili što se vidi i po komentarima ovde.U Srbije to sasvim normalno.
Vecina smatra da je to dobro, da je to "jaka vlada".