Ne brani Rusija Srbiju nego je koristi za ostvarivanje svojih interesa na Balkanu., i prema Rusiji koja Srbiju brani više nego što ona brani samu sebe.
Ne brani Rusija Srbiju nego je koristi za ostvarivanje svojih interesa na Balkanu., i prema Rusiji koja Srbiju brani više nego što ona brani samu sebe.
Pa znam ali niko se zbog toga ne buni ali im smeta što to isto radi američki ambasador.A kao ne postavljaju? Pa pola vlasti i opozocije su neskrivena ruska agentura.
Neka je i to istina, onda nam se interesi poklapaju. A sa Amerikom, Britanijom, Nemačkom, Turskom se ne poklapaju.Ne brani Rusija Srbiju nego je koristi za ostvarivanje svojih interesa na Balkanu.
Turska i rusija - preCednikovi idoli.Pa znam ali niko se zbog toga ne buni ali im smeta što to isto radi američki ambasador.
Inače jedna slika da vidite u kakvom smo "odabranom" društvu
Jel, a srBski interesi su vecita odlaganja, prokrastinacija, zelja da sve vecito bude isto i da se ne menja, po principu ''filozofije palanke'' gde sve vecno ostaje isto, iz generacije u generaciju.Neka je i to istina, onda nam se interesi poklapaju.
Znam da nam sigurno nisu interesi nezavisno "Kosovo", nezavisna Vojvodina, nezavisni "Sandžak", unitarna BiH, Velika Šiptarija, Zelena Transverzala, montenegrinska Crna Gora, nekontrolisana readmisija, migrantska najezda, Open Balkan, a to je sve ono što srpskim zemljama nameću Amerika, NATO i Soroš.Jel, a srBski interesi su vecita odlaganja, prokrastinacija, zelja da sve vecito bude isto i da se ne menja, po principu ''filozofije palanke'' gde sve vecno ostaje isto, iz generacije u generaciju.
A ne kojekakve propale velike Srbije od Karlovaca i Karlobaga pa sve do Soluna.Meni je interes normalan život
Najlakše ćemo dobiti sve te nezavisne i unitarne stvari ako budemo gurali prst u oko Zapadu u sred Evrope. Ne graničimo se mi sa Rusijom, barem ne još. Kome to do sad nije jasno, verovatno neće nikada. Ma hajmo da udaramo glavom o zid, bitno je da smo "suvereni". Užas.Znam da nam sigurno nisu interesi nezavisno "Kosovo", nezavisna Vojvodina, nezavisni "Sandžak", unitarna BiH, Velika Šiptarija, Zelena Transverzala, montenegrinska Crna Gora, nekontrolisana readmisija, migrantska najezda, Open Balkan, a to je sve ono što srpskim zemljama nameću Amerika, NATO i Soroš.
Rusija se bori protiv svega toga, i nije čak ni bitan razlog zašto, ali naši interesi se poklapaju. Isto tako se poklapaju i sa interesima Kine, ali Rusija je tradicionalni srpski saveznik vekovima. Britanija nam je isto tako vekovni neprijatelj, a sada i njen otrovni izdanak SAD. Niko ne želi da ima tako snažne neprijatelje, ali neprijateljstvo su izabrali oni, a ne mi.
Ne, nego je Srbija vec decenijama i vekovima glavna ruska ku**** na Balkanu i Evropi (ne racunam Belorusiju i slicne SSSR-ije, jer ona je (evro)azijska stepa).ali neprijateljstvo su izabrali oni, a ne mi.
Normalan život bilo koga od nas neće biti moguć ako se ostvari ono što Amerika gura na Balkanu.Meni je interes normalan život
Ali sigurno hoce ako se ostvari ono sto Rusija gura na BalkanuNormalan život bilo koga od nas neće biti moguć ako se ostvari ono što Amerika gura na Balkanu.
Gluposti. Da se Britanija 19. veka sve pitala, Osmanska Turska bi još bila do Save i Dunava. Da se danas sve pita Amerika, Srbija bi već odavno bila u granicama od Beograda do Kraljeva, sa 3 miliona stanovnika od kojih bi 2 miliona bili migranti i Romi koje readmisijom iz cele Evropske Unije šalju nazad u Srbiju, iako često iz Srbije nisu ni došli.Srbija i srpski narod su se više nego gotovo bilo koji narod i država sami izborili za ono što imaju, a imaju jer je Zapad to overio. Region Evrope u kom se nalazimo je, kratko i jasno, sfera uticaja Zapada i Zapad je taj koji ovde svlači i oblači. Čak se ne bih previše oslanjao na Evropljanje, pogotovo ne na nemačku vlast danas, nego treba ići direktno uz Amerikance. I Srem i Bačku i Banat i Republiku Srpsku i teritorije uzete od Bugarske nakon Prvog svetskog rata i još mnogo toga za šta smo se izborili, uspeli smo da imamo jer je Zapad to odobrio i overio. Ništa nismo dužni nikome, a najmanje Rusima. Da su se Rusi pitali, Bugarska bi bila do Niša.
Amerika gura svoje interese, što je i potpuno normalno, i gledaće da "unište" svakog ko im se nađe na putu, a mi se još i nudimo da nam stave pištolj na čelo radeći za ruske interese. Amerikanci su više nego iko pragmatični i realpolitični, niti nas mrze niti nas vole. Hajde da proguramo svoje interese kroz njihove, da vide ostvarivanje svog interesa kroz ostvarivanje srpskih interesa koliko god je to moguće u realnosti. Unitarnu Bosnu i ostale stvari koje si nabrojao ne mogu da naprave Rusi ali mogu Amerikanci. Budimo pametni.Normalan život bilo koga od nas neće biti moguć ako se ostvari ono što Amerika gura na Balkanu.
Srbija se SAMA nudi i cepi moskoviji ko poslednja ruskinja. I to jos od majskog prevrata te onog ''cika pere'' i hohstaplera pasica.Destabilizacija Balkana i proširivanje sukoba ovde je veoma u interesu Rusije. Glavni argument, uzeću za slobdno i reći srpskim neprijateljima, je da smo mi mali Rusi. Nemojmo da dozvolimo da Zapad ono što ne može na Ruse, istrese na nas. Budimo pametni.
Mi svoje interese ne možemo progurati kroz njihove, jer je njihov interes što slabiji srpski faktor na Balkanu. Oni ne gledaju da li je nama vlast prozapadna ili proruska, već ceo narod posmatraju kao geopolitički blizak Rusiji, i zato sve rade kontra nas.Amerika gura svoje interese, što je i potpuno normalno, i gledaće da "unište" svakog ko im se nađe na putu, a mi se još i nudimo da nam stave pištolj na čelo radeći za ruske interese. Amerikanci su više nego iko pragmatični i realpolitični, niti nas mrze niti nas vole. Hajde da proguramo svoje interese kroz njihove, da vide ostvarivanje svog interesa kroz ostvarivanje srpskih interesa koliko god je to moguće u realnosti. Unitarnu Bosnu i ostale stvari koje si nabrojao ne mogu da naprave Rusi ali mogu Amerikanci. Budimo pametni.
Koje nebuloze....jer znaju da oni zbog svoje urođene kulturne i državotvorne jalovosti
Najtragikomičnije mi je kako se onda tabloidi i narod čude zašto to "zli i dekadenti Zapad koji samo što se nije raspao" ne radi u korist srpskih interesa. Jeste, gledaće sigurno da je rusofilska Srbija što jača i veća, kako da ne...Srbija se SAMA nudi i cepi moskoviji ko poslednja ruskinja. I to jos od majskog prevrata te onog ''cika pere'' i hohstaplera pasica.
Prema tome, nije da nisu u pravu.
Zapad isuvise trpi i tolerise 'ajduke koji ne znaju nista korisno da rade, sem da vecito prave probleme i to usred Evrope.Jeste, gledaće sigurno da je rusofilska Srbija što jača i veća, kako da ne...
Angloamerikanci će uvek podržavati konjušarske polunarode sa kojima se mi graničimo na jugu i zapadu, jer znaju da oni zbog svoje urođene kulturne i državotvorne jalovosti nikada neće biti u stanju da vode bilo kakvu suverenu politiku, čak i ako dobiju do kraja "svoje države" koje im Amerika nudi na srpskom tlu
Sa boldovanim se slažemo samo što ti tu politiku podržavaš, a ja bih da tu našu mazohističku bliskost sa Rusima prekinemo i da postavimo interese isped svega. Pogledaj kako Rumunija lepo napreduje ekonomski, vojno, politički, migracije im se stabilizuju, fertilitet skoro 1.8, najveći u celom regionu. Postaju uz Poljsku stub američkih interesa na istoku Evrope i bitan faktor. Ne bi me čudilo da za koju godinu dobiju Moldaviju kao nagradu. Tako se to radi. Bravo za Rumune i Poljake!Mi svoje interese ne možemo progurati kroz njihove, jer je njihov interes što slabiji srpski faktor na Balkanu. Oni ne gledaju da li je nama vlast prozapadna ili proruska, već ceo narod posmatraju kao geopolitički blizak Rusiji, i zato sve rade kontra nas.
Angloamerikanci će uvek podržavati konjušarske polunarode sa kojima se mi graničimo na jugu i zapadu, jer znaju da oni zbog svoje urođene kulturne i državotvorne jalovosti nikada neće biti u stanju da vode bilo kakvu suverenu politiku, čak i ako dobiju do kraja te "svoje države" koje im Amerika nudi na srpskom tlu. Samo pogledaju ko je na Balkanu pre njihovog dolaska bio najbolji sluga Hitleru, Austrougarima, Turcima, i nije im teško da izaberu svoje sluge i danas.
Neki o(p)staju, drugi propadaju. Zivot je to, koliko god surovo zvucalo.Sa boldovanim se slažemo samo što ti tu politiku podržavaš, a ja bih da tu našu mazohističku bliskost sa Rusima prekinemo i da postavimo interese isped svega. Pogledaj kako Rumunija lepo napreduje ekonomski, vojno, politički, migracije im se stabilizuju, fertilitet skoro 1.8, najveći u celom regionu. Postaju uz Poljsku stub američkih interesa na istoku Evrope i bitan faktor. Ne bi me čudilo da za koju godinu dobiju Moldaviju kao nagradu. Tako se to radi. Bravo za Rumune i Poljake!
Kako da ne, od 1102. do 1992. nije imala državu, ako se ne računaju 4 godine marionetske nepriznate NDH-azije.P.S. ''Inferiorna'' Hrvatska je za razliku od ''superiorne'' Srbije imala renesansu, barok, rokoko, gotiku... pa makar dozivotno bila u sklopu neke vece imperije.
A Srbija bi do kraja vecnosti furala onaj jezivi vizantijski stil da nije bilo mrskih Austrougara u Vojvodini, odnosno Obrenovica u Srbiji juzno od Save/Dunava da forsiraju ''mrsku'' evropsku kulturu i arhitekturu.