Ah koji skandal, kako može samo tako da pozira sa nekim nasumičnim likom u kostimu nekog popa. To je veći skandal od slikanja sa ratnim zločincima, ne samo srpskim, nego i stranim koji su napadali Srbiju. Druženje sa kriminalcima i mafijašima je mala beba za ovu pozu sa "popom".
Srbima je posle knjaza Miloša Obrenovića ostala slobodna država, u tadašnjim granicama, a pre njega je cela Srbija bila porobljena. Srbija je pre Vučića de fakto kontrolisala sever Kosova i Metohije i delimično enklave u ostatku pokrajine. Posle 10 godina Vučićeve vlasti i mnogo "pobeda 5:00", Srbija više ne može da održi referendum i izbore čak ni u Leposaviću.Kao Knjaz Milos Obrenovic
Tvoj vuçiq moze biti samo gmaz, a ne knjaz.Kao Knjaz Milos Obrenovic
Čuj da izađe iz anonimnosti, pa kako da preleti u tom slučaju, to mu je expertiza.@Posejdon Protekla dva dana sam bio kod tebe u Golsvordijevoj 10 gde skupljamo potpise za predsedničku kandidaturu Biljane Stojkovićispred koalicije Moramo. Inače, pre neki dan sam bio u Bloku 45 MZ "Sava" gde je neki od vaših aktivista bacio na ulicu vaš promotivni materijal za koji sam do tada mislio da je samo plod mašte ostrašćenih opozicionara. Morao sam da ga uzmem kao suvenir, planiram da ga uramim i stavim na zid kao sećanje na SNS vlast 2013-2022. godine.
Sutra, u subotu 12.3.2022. sam od 10 do 15 na lokaciji Golsvordijeva 10, ako želiš da izađeš iz senke internet anonimnosti i pričaš samnom kao ljudsko biće lice u lice kao i da razmenimo argumente i stavove tu sam.
Svako dobro, Miloš Vučković kandidat za odbornika skupštine grada Beograda ispred koalicije Moramo.Pogledajte prilog 130177
I najgori Rokafelin sledbenik (mada je i to sns laz!) je bolji od gnoma vesica, seljacine sapica, psihopate vucica i jurodivog vulina.@vucko
Kao neko sa strane ko je dosao, kako ti izgleda ceo rad i organizacija, jesi zadovoljan ili se kajes sto si se upleo u sve i vidjas sve i svasta?
Ako pravimo istorijske paralele, AV je mnogo sličniji Vuku Brankoviću, nego Milošu Obrenoviću.
Poređenje nije najbolje, zato što nema istorijskih dokaza da je Vuk Branković zaista izdao kneza Lazara, to je verovatno mit nastao iz biblijskog odnosa Jude Iskariota prema Isusu Hristu. Ali, definitivno se ne može porediti ni sa Milanom Nedićem; Nedić je bio kvisling da bi spasao ono što se spasti može, a ne da bi nesmetano pljačkao narod i bogatio se dok izdaje zemlju.Ovo je kao pravljenje istorijske paralele sa "Gospodarom Prstenova". Koliko ljudi stvarno veruje u istorijski kontinuitet drzavnosti od srednjeg veka do danas, koji je, eto, samo "prekinut" sa jedno 500 godina magle izmedju. To mesanje istorije sa mitologijom je ideologija tipicna za primitivne narode, a rezultat je robovski mentalitet, koji iskreno veruje da je slobodomisleci i poseban.
Posle se pitamo otkud i kako Vucic.
@vucko
Kao neko sa strane ko je dosao, kako ti izgleda ceo rad i organizacija, jesi zadovoljan ili se kajes sto si se upleo u sve i vidjas sve i svasta?
Вучић – А. Шапић - Заједно можемо све | 41,8 |
Владета Јанковић – Уједињени за победу Београда – Победа – Мариника Тепић | 21,6 |
Морамо – Д. Веселиновић (НДБГД, ЗЗС, ЕУ) | 10,0 |
И. Дачић за премијера, Тома Фила градоначелник | 8,2 |
М. Јовановић- В. Михајловић– НАДА за Београд | 3,6 |
Милица Ђурђевић Стаменковски - Заветници | 3,4 |
Да ли мислите да споменик Стефану Немањи на Савском тргу у Београду треба да буде премештен или да остане ту где је сада? | вредности у процентима |
да остане ту где је | 64,7 |
да се премести | 16,4 |
не знам / нема став | 18,9 |
Укупно | 100,0 |