Ahahaha nije fijasko 😂😁‼️
— Ne lomite mi bagrenje (@janjic_vladan) April 13, 2025
Značajno veći skup od 15.3. 😂😂😂
Ljudi su stajali pa su pokrivali 5 puta manji prostor 😂😁🤡🎪👇👇👇 pic.twitter.com/uglQQlF2h0
Valjalo bi da jedan studentski skup bude u Zaječaru, da malo motivišu narod. Nije malo mesto. gotovo 50 000 ljudi![]()
Ana Brnabić danas raspisuje lokalne izbore u dva grada u Srbiji
Predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić raspisaće danas redovne lokalne izbore za odbornike Skupštine grada Zaječara i Skupštine opštine Kosjerić.nova.rs
Sada da se lepo kapitalizuje dosadašnji trudi i da se oslobode dva grada u Srbiji. Možda bi pobeda bila tek simbolična, ali bi bio velik udarac za režim u smislu legitimiteta.
Videlo se da bojkot apsolutno nema efekta i ko pozove na isti svesno ili ne radi u korist vlasti.
Zna li neko kakvo je raspoloženje birača u ovo dva grada?
Lepo rečeno. Ne bih da stvaramo pritisak studentima, ali ovo je odličan povod da se počne sa "kampanjom" informisanja i buđenja ljudi, odnosno glasača. Takav skup bih ja organizovao kao ovaj vašar, ali sa ciljem da se ljudi informišu o tome zašto je bitno da se glasa i da se pozovu na izbore. Dakle, ne nužno pričanje i kampanja za neku opoziciju, odnosno ne negativna kampanja protiv režima, nego buđenje naroda i osvešćivanje o važnosti glasanja. To je ona moć studenata koju oni mogu dodatno da iskoriste u slučaju bilo kakvih izbora. A to već i rade na neki način sa akcijama "student u svakom selu".Valjalo bi da jedan studentski skup bude u Zaječaru, da malo motivišu narod. Nije malo mesto. gotovo 50 000 ljudi
+ da im se ukine pravo glasa i državljanstvo. Ne mogu meni takvi izrodi koji se prodaju za sojinu pljeskavicu da odlučuju o mojoj. sudbini.
a ko od njih već radi da mu se uruči otkaz.
Vučić objasnio kako je došao do broja od 145 000 ljudi pic.twitter.com/Jn6rgv4IcB
— Kristal Met Dejmon (@good_neighbor) April 13, 2025
Potrebno je samo uraditi kratak test inteligencije. Ako prođete, glasate. Glupo je da neko bez mozga glasa. Godine su nebitne ako ste sposobni za glasanje.Čitajući komentare po internetu (a ne samo upuvane plaćene medije) uočio sam da u mnogim zemljama se pokreće priča o uvođenju gornje starosne granice za glasanje, odnosno oduzimanju prava glasa starim ljudima.
Juče su mnogi u ovoj državi krsili zakon.